![]() |
Re: Novi Mix
neverovatno, al cini mi se da se DaBear malko iznervirao?? to se retko vidja ;)
Snoop je Dzoni Stulic, a? mada kontam da Dzoni ne bi nastupao sa tim stavom niti znao tolko produkcijskih detalja @snoop nemoj se ljutiti, samo nam je strasno interesantno, odavno nismo imali misterije na forumu, pa se malko izivljavamo, no hard feeelinz, ok ? |
Quote:
ma nema ljutnje, nema nerviranja....samo nekome ne ide u glavu da ljudi mogu da rade muziku / produkciju iako ne znaju da (dobro) sviraju, ili sta vec... Mozda da uvedemo neku nagradu za onoga ko pogodi identitet snoooopa? :mrgreen: |
Quote:
E sad, to sto se "Izmedju Krajnosti" ochajno cuo i za ono vreme, to je druga pricha... Ja bih voleo da vidim Johny-ja na forumu, ali cisto sumnjam da ce se to ikada desiti..., a ko je Snoop, to me zaista ne interesuje, dok se covek sam ne predstavi... |
MATERE TI... Tako je negde napisao. Znaci, pretpostavljam da se radi o kolegi iz Bosne (ili Hrvatske). Iako ne pishe jekavicom... Opet, ne pricamo samo o autoru, jer teshko da bi pominjao Soft/Hard Knee...
Uostalom, boli me bash K**AC!:D Nek se baja sam predstavi... |
Quote:
:rotfl: Pozdrav |
Re?ija: Novi Mix
Kako je ovo već oti?lo u daleki offtopic, ne zamerite mi.
Svaka čast za 're?isere' latino-američkih serija. Ovakvu dozu 'kreativnosti' na polju pravljenja zapleta mogu imati samo pravi 'umetnici'. Ne bi me začudilo da sad utrči Maradona ...... http://www.soccer.com/images/catalog...es01/85201.gif ........ i da go(l) rukom. o|0 :rolleyes: ... to be continued. |
Quote:
Quote:
Sto se tice izbora vrste muzike kojom se neko bavi, mislim da je sasvim svejedno, ako pristupi posteno i ako u tome sto radi postize ono sto je zeleo (bilo da je to novac, slava, ili samo zadovoljstvo bavljenja muzikom). I naravno najvaznije je ... Quote:
RM P.S. Vrac, kad sam se vratio sa mora video sam tvoj post sa linkovima, ali je bilo kasno (vise od nedelju dana) za skidanje. Posto nisi navratio do mene kad si bio u BG, pitam se kako sad ja da to cujem? |
P.S. Vrac, kad sam se vratio sa mora video sam tvoj post sa linkovima, ali je bilo kasno (vise od nedelju dana) za skidanje. Posto nisi navratio do mene kad si bio u BG, pitam se kako sad ja da to cujem?[/QUOTE]
Ajde stavicu opet neke linkove....a i Snoopdaddy bio na moru pa nije cuo.... blago vama, ja nisam bio na moru ove godine! pa ti vidi... |
Quote:
Ajde stavicu opet neke linkove....a i Snoopdaddy bio na moru pa nije cuo.... blago vama, ja nisam bio na moru ove godine! pa ti vidi...[/quote] A, to, Lamans, Atlantik i to u cem' Engleska pliva, ne racunas?:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:51 PM. |