Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Zoran Vračević - Vrač (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=111)
-   -   Novi Mix (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15272)

Arthur 13-09-2006 10:29 AM

Re: Novi Mix

neverovatno, al cini mi se da se DaBear malko iznervirao?? to se retko vidja ;)
Snoop je Dzoni Stulic, a? mada kontam da Dzoni ne bi nastupao sa tim stavom niti znao tolko produkcijskih detalja
@snoop
nemoj se ljutiti, samo nam je strasno interesantno, odavno nismo imali misterije na forumu, pa se malko izivljavamo, no hard feeelinz, ok ?

DaBear 13-09-2006 10:33 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur
neverovatno, al cini mi se da se DaBear malko iznervirao?? to se retko vidja ;)
Snoop je Dzoni Stulic, a? mada kontam da Dzoni ne bi nastupao sa tim stavom niti znao tolko produkcijskih detalja
@snoop
nemoj se ljutiti, samo nam je strasno interesantno, odavno nismo imali misterije na forumu, pa se malko izivljavamo, no hard feeelinz, ok ?

ma nema ljutnje, nema nerviranja....samo nekome ne ide u glavu da ljudi mogu da rade muziku / produkciju iako ne znaju da (dobro) sviraju, ili sta vec...
Mozda da uvedemo neku nagradu za onoga ko pogodi identitet snoooopa?
:mrgreen:

idekius 13-09-2006 11:06 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur
mada kontam da Dzoni ne bi nastupao sa tim stavom niti znao tolko produkcijskih detalja
@snoop

Heh... Arthure, Dzoni je zesce tripovao na produkciju... sam je i producirao neke svoje albume (do duse, verujem da je imao producenta kojem se peo na glavu). Recimo na "Izmedju Krajnosti" stoji "Producent - Branimir Stulic"...
E sad, to sto se "Izmedju Krajnosti" ochajno cuo i za ono vreme, to je druga pricha...

Ja bih voleo da vidim Johny-ja na forumu, ali cisto sumnjam da ce se to ikada desiti..., a ko je Snoop, to me zaista ne interesuje, dok se covek sam ne predstavi...

perun 13-09-2006 11:15 AM

MATERE TI... Tako je negde napisao. Znaci, pretpostavljam da se radi o kolegi iz Bosne (ili Hrvatske). Iako ne pishe jekavicom... Opet, ne pricamo samo o autoru, jer teshko da bi pominjao Soft/Hard Knee...

Uostalom, boli me bash K**AC!:D

Nek se baja sam predstavi...

Max 13-09-2006 11:21 AM

Quote:

Originally Posted by perun

:rotfl:

Pozdrav

ProkDu 13-09-2006 12:25 PM

Re?ija: Novi Mix

Kako je ovo već oti?lo u daleki offtopic, ne zamerite mi.

Svaka čast za 're?isere' latino-američkih serija. Ovakvu dozu 'kreativnosti' na polju pravljenja zapleta mogu imati samo pravi 'umetnici'. Ne bi me začudilo da sad utrči Maradona ...... http://www.soccer.com/images/catalog...es01/85201.gif ........ i da go(l) rukom. o|0 :rolleyes:

... to be continued.

RetroMan 13-09-2006 02:05 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear
...TO JE NAJBITNIJE - IDEJA, jos ako je i dobra, phuuuuuu!

Cini mi se da ste se, ovom izjavom, najzad nasli na istom koloseku.

Quote:

ljudi prepoznaju nesto ... sto mu daje znak da je to "ono"

Na prvo slusanje pesma me je podsetila na Ultra Nate, ali iako pesma ima sve sto treba da ima, ipak joj fali "ono" nesto. Naravno, da se pita na moze napraviti (da budem fin) bas od svega, pa treba uzeti u obzir da Vrac nije mogao da promeni melodiju, ni vokalnu interpretaciju, i zato je na kraju ispalo tako kako je ispalo.

Sto se tice izbora vrste muzike kojom se neko bavi, mislim da je sasvim svejedno, ako pristupi posteno i ako u tome sto radi postize ono sto je zeleo (bilo da je to novac, slava, ili samo zadovoljstvo bavljenja muzikom). I naravno najvaznije je ...

Quote:

... u ovom poslu najvaznije je (a i najteze) odrzati se dugo

Mnogi su otisli u London da tamo postignu svetski uspeh, i tamo su prali sudove cekajuci da uspeh dodje, cekali, cekali, i posle par godina se vratili kuci. Vrac je izdrzao, i uspeo da docekao da moze da zivi od muzike i tu nema vise sta da se doda, ali i drugima koji su uspeli da zive od muzike nije bilo lako, pa je zato njegova izjava u stilu, ti mali da se javis za rec, kad snimis plocu, iznervirala LAKIJA.

RM

P.S. Vrac, kad sam se vratio sa mora video sam tvoj post sa linkovima, ali je bilo kasno (vise od nedelju dana) za skidanje. Posto nisi navratio do mene kad si bio u BG, pitam se kako sad ja da to cujem?

DaBear 13-09-2006 02:43 PM

P.S. Vrac, kad sam se vratio sa mora video sam tvoj post sa linkovima, ali je bilo kasno (vise od nedelju dana) za skidanje. Posto nisi navratio do mene kad si bio u BG, pitam se kako sad ja da to cujem?[/QUOTE]

Ajde stavicu opet neke linkove....a i Snoopdaddy bio na moru pa nije cuo....

blago vama, ja nisam bio na moru ove godine! pa ti vidi...

OFF 13-09-2006 04:01 PM

Quote:

P.S. Vrac, kad sam se vratio sa mora video sam tvoj post sa linkovima, ali je bilo kasno (vise od nedelju dana) za skidanje. Posto nisi navratio do mene kad si bio u BG, pitam se kako sad ja da to cujem?

Ajde stavicu opet neke linkove....a i Snoopdaddy bio na moru pa nije cuo....

blago vama, ja nisam bio na moru ove godine! pa ti vidi...[/quote]

A, to, Lamans, Atlantik i to u cem' Engleska pliva, ne racunas?:D

Mogli 13-09-2006 05:32 PM

Quote:

Originally Posted by perun
MATERE TI... Tako je negde napisao. Znaci, pretpostavljam da se radi o kolegi iz Bosne (ili Hrvatske). Iako ne pishe jekavicom... Opet, ne pricamo samo o autoru, jer teshko da bi pominjao Soft/Hard Knee...

Nek se baja sam predstavi...

Dva pozdrava!

All times are GMT +1. The time now is 01:51 PM.