![]() |
Re: = = Shabanology: Starting... - -
... evo me
@max ovako mali monitori (ali nista im ne fali :) ) su izabrani zbog malog prostora ! Naime to je jedini razlog i jedina mana ovog studija, sto je rezija oko 30m2 (ustvari malo manje nakon ak.obrade) i isto toliko je i gluva soba. cim bude prilike kad se zavrse gradjevinski radovi (studio jos nije gotov, mixao sam u poluzavrsenom studiju) fotkam malo kvalitetnije i kacim! @off da to su BoZo monitori, koje jako volim! Toliko sam se navikao na njih da cu morati da ih kupim za studio ! :) vrlo verovatno... mozda prodamo 1031 i uzmem ove, zaista me odusevljavaju... samo da Boggy doda mali basa ! :D ... a znam da nece :cool: pozz p.s. samo da napomenem da je ceo album jazzy, te sam i vijao negde taj sound... dave weckl bubanj i ti fazoni... oko 85, 90% albuma je flat tj, nisam koristio EQ !!! Samo malo na Sabana, presence na timpanima kad su brze stvari i blagi eq na kick i snare.... sve ostalo je flat ! |
Evo upravo preslusavam.
|
23-4???? Koje si godište Bitch?
Jedva čekam da čujem, obzirom da sam svoj najčistiji snimak do sada snimio upravo sa nekim od tih muzičara.. nije ni čudo što zvuči dobro usnimljeno, kad nisi čačkao ništa po mixu... to je skoro pa ideal live sounda.. .barem za mene... ;) |
Quote:
i? kako |
Quote:
Svaka cast! :beer: pozdrav bogi |
jap, rodjen sam 07.01.1983, samim tim sam trebao da se zovem Boza, ali ipak je ostalo na Alexandar :)
...boggy kako znas da je 16.ta pesma? Bio si kod Lackyja ili imas stari raspored (jel je u medjuvremenu menjan?) ...pa da, sve te jazzy produkcije kontam da idu na fazon dobrog usnimka. Ja sam se konsultovao sa dosta ljudi da mi daju komentar sta da radim u masteringu, i kad su culi materijal rekli su, pa nista! samo stavi neki brickwall da ne ide u clip i to je to! ...Kad malo danem dusu dacu i neki info kako sam sta mixao, sad jurim da nesto snimim, pa se vracam u NS. pozz:) |
Quote:
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
...sve jasno :)
... u medjuvremenu je album promenio ime u "Romano Raj" tj. ciganski raj.Ali je ipak Shabanology ostalo ime cele ove sasave price, pokreta, stagod, pa su se i dizajneri poigrali i napravili sticker za automobile :D http://img213.imageshack.us/img213/4...anologysr5.jpg ...a evo malo i frishke digitalne fotke by digitalac... http://img208.imageshack.us/img208/2...5021yapxj7.jpg pozz |
:o:o:o:o:o:o:o
...dame und gospodo... na trafikama se pojavio novi album, Saban Bajramovic - Romano Raj. Pa ajte molim vas ko moze nek kupi, prereze (! :) ), poslusa, da komentar, kritiku, zelje, cestitke... doduse izgleda da je pgp imao par bug-ova oko nekih par primeraka, nece da rade, ali 90% diskova je ispravno... tako da izvolte :D pozz |
Quote:
2. Ajd... kupicu CD, ma da vec imam MP3-ojku :twisted::) |
All times are GMT +1. The time now is 06:05 PM. |