![]() |
Re: Malo Muzike...
Quote:
E, za Reveal ovo gorepomenuto pljuvanje pomnozi sa najmanje 200... I dobices moje mishljenje (krajnje objektivno) o njima!:D Pozdrav...;) |
Nisam slusao puno monitora ali nisam primetio neku razliku u visokima kod reveal serije i npr. AIR15 serije na faxu?
Meni se bas cinilo da dynaudio vise zvuce kao hi fi nego tannoy ... |
Quote:
Ja imam tannoy P8 i zadovoljan sam .. imam mogucnosti i sredstava da vec sutra uzmem bilo koje monitore .. ali meni se P8 jako svidja i na njima super radim:) |
Quote:
|
Quote:
|
Drago mi je da se neko sjetio Stock,Aitken & Watermana.To sam slusao k`o klinac i svi su mi se sprdali! I danas to volim.Kome se svira,neka brate svira kad vec ne zna da programira ko oni!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (To o sektasenju tzv, sviraca - po principu:kurva o postenju...)
80 su zakon bile i ostale! Najveci gust mi je na netu pronaci neka "one hit wonders" kojih se sjecam od tad:Breakfast Club(Right on track),Blue Mecedes(Love is a gun,I want to be your property),Pepsie&Shirlie(Goodbye Stranger,Heartache):D Da,da Camouflage-The great commandment.To je stvarcuga. Sto se svi gade mainstreama???Dal neko stvarno misli da je svaki "art"/indie/alter projekat automatski kvalitetan???:banghead: Odrastao sam sa takvim seljacinama a i sad ih trpim pa mi je to valjda kompleks.:confused: Imam aktivne Tannoye i volio bih da imam nesto drugo...(oni zeleni):o |
pa za razliku od 90-ih i 2000-e taj mainstream "trash" je imao nekog smeka , ja jesam mali tj najmladji (80. god) medju vama zverinama al' sam dosta uticaja pokupio upravo iz italo diska , tog pop/dance mainstrem-a,proggy diska (americka i kanadska produkcija) i sl... evo sta se desava kad je garnier pustio laid back - white horse , svi poceli da divljaju kao da je sad izasla a ne znaju da je pesma datira iz 83-e ili gomila elektroclash izdanja od 2002-2004-e ... dobro mozda je to meni mala "prednost" sto sam im'o tu srecu da su mi ujaci bili zaludjenici za muziku pa su to preneli i na mene :)
malo off: celo to elektronsko ludilo u dens muzici je krenulo od lime-a sa singlom u r my magician(79 godina ako ne i ranije ne mogu da nadjem vinil ako ne i malo ranije ) mislim da bi "danasnji" producenti morali da kopaju po proslosti da bi skapirali danasnji nacin studijske tehnike i ostale forice ... |
Zato bi neke stvari od vItalic-a i felix-a, glat, mogle da prodju pre 20 god.
Verujem da niko ovde nije gadljiv na pare...ali ipak treba malo originalnosti u svemu :) Najlakse bi bilo podrpati lupove ili .mid neke diskostarudije, pretumbati malo, i eto milion marke...ali nije to to... |
Mel&Kim - Respectable
I danas bi moglo da prodje ladno!!! Mislim da su to upravo i bili SA&W. |
Quote:
Problem je sto su vec podrpali sve lupove, uradili sve obrade i vise nema nista "za inspiraciju"!!! A od omladine, malo ko zna da svira, svi samo seku i lepe lupove i gotove fraze....ili nabadaju sa dva prsta (ko ja! ha!..) |
All times are GMT +1. The time now is 09:28 AM. |