![]() |
Re: Gost producent
Evo moj prijedlog http://www.morphea-sound.com/index.p...d=15&Itemid=29
|
ako se ne varam, covek je vec na forumu..
|
Jeste covjek je na forumu ali ja nigdje ne vidim da je nekoga zainteresovalo i da je neko nesto konkretno pitao i trazio savjet za nesto...Trazimo tamo nekoga sa strane a imamo covjeka kvalitetnog ovde u kuci....To mi malo nema smisla.;)
|
Leskovačka mućkalica
Leskovacka muckalica SASTOJCI # 600 grama svinjske ili teleće krtine od najboljih delova # 250 grama crnog luka # 250 grama sve?ih paprika # 250 grama sve?eg paradajza # 2 ljute papričice # 1 ča?a vina # 1 ka?ičica senfa # 1 vezica per?una # so, biber NAČIN PRIPREME Čuvena leskovačka mućkalica mo?e se pripremiti i na ro?tilju, ali se često priprema sa dinstanim mesom. Isecite meso na manje komade i na brzinu ga propr?ite. Posolite, pobiberite i dodajte senf. Dinstajte dalje uz povremeno dodavanje manjih količina vode. Dok se meso dinsta, očistite luk, paprike i paradajz. Sve iseckajte i dodajte omek?alom mesu. Poklopite i dinstajte jo? oko sedam minuta. Na kraju dodajte vino, sitno iseckan per?un i ljute papričice. Poslu?ite toplo uz domaći hleb ili lepinju. |
Jeste covek na forumu i svi ga znamo...
To sam bas hteo da kazem... Mozda stvarno treba zvati pevace, kao sto Sandro kaze... producenti su vec ovde, a mozda i nije uredu davati nekome specijalni status, dakle status iznad ostalih, kada je tu vec pomenuti covek, Max, Sloba Markovic, Shot... i bolje je da prekinem da nabrajam da ne bih uvredio nekoga izostavljanjem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Zasto ne dodeliti nekom specijalni status , ako ga zasluzuje ? Zasto dodeliti samo jednom specijalni status ? Ako vec postoje moderatori i sl. ?! Nismo svi isti . Zasto za pocetak ne otvoriti sobu za producente sa vec postojecim producentima , clanovima foruma ?! Pa tek onda dovoditi druge , ukoliko uopste ima potrebe za tim . Zasto dovoditi druge , kad vec imamo bar jednog dobrog ? A ima vise . Glupo je , vrlo glupo ( ili ja ne razumem ) . Pozdrav ... |
a zasto nekoga zvat na forum ako on to ne zeli? da zeli, vec bi bi ode s nama.
hocu tijanu! od nje mi 'nesto titka' :mrgreen: ... i naravno negative - najboji band na ovima prostorima. :da: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:00 PM. |