![]() |
Re: Slike va?ih studio-setup-ova
1 Attachment(s)
Skromnost je vrlina.
|
1 Attachment(s)
Mada, kad si vec okachio ono sranje... Evo sveze fotke naseg cheda!!! Posto cekamo potvrdu o registraciji TM-a iz Patentnog Zavoda, posto je ovo pilot model... i tehnicki i estetski... necu da duzim o karakteristikama, dizajnu i ostalom... Kada se proces registracije zavrshi, rado cu popricati sa vama o svim detaljima...;)
Naravno, ocekujte i relativno skoru promociju "Reference Series A" referentnih monitora firme Atelje Trag...:da: |
3 Attachment(s)
Juce nabasah na site / forum...nisam znao da postoji i kod nas nesto takvo! super...
Evo da se pridruzim i ja sa par lsicica...nisu bas taze. Bice novih za par nedelja - re aranziram tehniku po sobi. Nakupilo se! Pozdrav iz Londona.... Vrach |
Quote:
Trebace mi malo vremena da pohvatam ko je ko na forumu! Vidim svi su tu.... Nemam neke nove , pristojne slike od skora. Pazario sam veliki Synclavier sistem pre par meseci, pa sad treba da nadjem mesto za njega u studiju. Ko sifonjer, a klavijatura 2 metra!! Ne da mi se da premestam sve... |
Quote:
Pre par nedelja sam izmiksovao i doradio 3 pesme za neku ribu iz Australije (Universal Records)...stalno ima nesto... |
Quote:
Nije bilo mnogo skupo, ovakvi sad idu po oglasima za oko ?10.000.... |
1 Attachment(s)
[quote=Max]aaaaaaaa...... vraaac
sad je sve jasno ( povlacim pitanje ) Da mislio sam na fotke bez uglova ...... nego obicne Evo iskopah jos jednu, Pro Tools rack... |
Quote:
Ali to i Ferlajt(jebem li ga kako sepise) i do dandans zvuci nenadjebivo! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Evo ti ga zabrinuti ortak Kica u akciji.
:) |
All times are GMT +1. The time now is 03:34 PM. |