Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Slike vaših studio-setup-ova (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12770)

LACKY 11-05-2006 11:34 PM

Re: Slike va?ih studio-setup-ova

1 Attachment(s)
Skromnost je vrlina.

perun 12-05-2006 03:54 PM

1 Attachment(s)
Mada, kad si vec okachio ono sranje... Evo sveze fotke naseg cheda!!! Posto cekamo potvrdu o registraciji TM-a iz Patentnog Zavoda, posto je ovo pilot model... i tehnicki i estetski... necu da duzim o karakteristikama, dizajnu i ostalom... Kada se proces registracije zavrshi, rado cu popricati sa vama o svim detaljima...;)

Naravno, ocekujte i relativno skoru promociju "Reference Series A" referentnih monitora firme Atelje Trag...:da:

DaBear 13-05-2006 08:46 PM

3 Attachment(s)
Juce nabasah na site / forum...nisam znao da postoji i kod nas nesto takvo! super...
Evo da se pridruzim i ja sa par lsicica...nisu bas taze. Bice novih za par nedelja - re aranziram tehniku po sobi. Nakupilo se!
Pozdrav iz Londona....
Vrach

DaBear 13-05-2006 09:36 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY
Dobrodosao Vrach!, nego ciji ce da bude Vrachov studio.

Pozdrav LACKY...
Trebace mi malo vremena da pohvatam ko je ko na forumu! Vidim svi su tu....
Nemam neke nove , pristojne slike od skora. Pazario sam veliki Synclavier sistem pre par meseci, pa sad treba da nadjem mesto za njega u studiju. Ko sifonjer, a klavijatura 2 metra!! Ne da mi se da premestam sve...

DaBear 13-05-2006 09:49 PM

Quote:

Verovatno misli na plan foto celog studia?
Jesi radio nesto interesantno zadnje vreme?

Naseckao sam neku muziku za reklamu za BMW prosle nedelje, cekam da vidim oce kulovi da uzmu (i plate!). Sad popravljam neki "old school" house mix - vokali Kathy Brown.
Pre par nedelja sam izmiksovao i doradio 3 pesme za neku ribu iz Australije (Universal Records)...stalno ima nesto...

DaBear 13-05-2006 09:55 PM

Quote:

De ga iskopa, i ako nije tajna posto je?

Puko neki veliki post-pro studio za TV, i imali su 5 sistema kao glavni recorder/editor, pa je bila aukcija! Ja uzeo 2 sistema, a Dr Spira (od Ljudskih Bica) uzeo njemu jedan sistem. Full spec: 64 voice, 32MB RAm, FM Synthi, 100Khz sampler & 100Khz Direct to Disk recorder, 16 audio traka (4 scsi diska), ima PCI kartu i dolazi sa Mac G4 kompjuterom, koji sad radi sa Synclavierom. Servis im i dalje radi, i sad ga je bas tip prepakovao u jedan rack i prebacio na 220V (bio je na 110)!
Nije bilo mnogo skupo, ovakvi sad idu po oglasima za oko ?10.000....

DaBear 13-05-2006 10:03 PM

1 Attachment(s)
[quote=Max]aaaaaaaa...... vraaac

sad je sve jasno ( povlacim pitanje )

Da mislio sam na fotke bez uglova ...... nego obicne

Evo iskopah jos jednu, Pro Tools rack...

LACKY 13-05-2006 10:43 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear
Puko neki veliki post-pro studio za TV, i imali su 5 sistema kao glavni recorder/editor, pa je bila aukcija! Ja uzeo 2 sistema, a Dr Spira (od Ljudskih Bica) uzeo njemu jedan sistem. Full spec: 64 voice, 32MB RAm, FM Synthi, 100Khz sampler & 100Khz Direct to Disk recorder, 16 audio traka (4 scsi diska), ima PCI kartu i dolazi sa Mac G4 kompjuterom, koji sad radi sa Synclavierom. Servis im i dalje radi, i sad ga je bas tip prepakovao u jedan rack i prebacio na 220V (bio je na 110)!
Nije bilo mnogo skupo, ovakvi sad idu po oglasima za oko £10.000....

To je skraja 80-ih kostalo kao svetog Peta kajgana, cini mi se oko 200 000.
Ali to i Ferlajt(jebem li ga kako sepise) i do dandans zvuci nenadjebivo!

DaBear 13-05-2006 10:49 PM

Quote:

To je skraja 80-ih kostalo kao svetog Peta kajgana, cini mi se oko 200 000.
Ali to i Ferlajt(jebem li ga kako sepise) i do dandans zvuci nenadjebivo!

Da, zvuci koma...ima 2 AD konvertora na svakom izlazu. Jedan 16 Bit za pocetak zvuka i drugi od 12 Bita za rep od zvuka, tako da nema noise-a uopste i jako je sve do jaja! imao je sve fore koje Pro Tools ima sad pre 20 godina...kostao je oko ?250.000 kad se pojavio. Ima jos 600 komada u svetu koji se koriste jos uvek!!

LACKY 13-05-2006 11:40 PM

1 Attachment(s)
Evo ti ga zabrinuti ortak Kica u akciji.
:)

All times are GMT +1. The time now is 03:34 PM.