Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   I najbolji sekvencer je.... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12667)

puRe 30-10-2005 08:45 AM

Re: I najbolji sekvencer je....

space designer je lepsi :)

veseli koljac 30-10-2005 09:00 AM

lici na mp3 plejer,ali super izgleda :)

slowstar 07-11-2005 02:24 AM

Quote:

Originally Posted by SandRob
... zbicis u njega midex+ i dobijes midi monstrum sa 3 fizicka midi ulaza i 5 fizickih midi izlaza (16x5=80 midi kanala za vanjske uredjaje), smpte... sto ce ti vise!?
aaaaaaaaa to su bili dani. :da:

Ljudi, jel se to vi zezate?
Pa bar kod sequencera nema nikakve dileme!!!
to je definitivno LOGIC PRO 7.1, nema mu ni bliske konkurencije, a sto se AUDIa tice, to je stvar ukusa i prilaza, mada i to po mom misljenu LOGIC radi najbolje...
Jeste li ikada videli setup: MAC G5, sa dva 19 incha TFT, dvostrukim UNITOR 8 mkII interface (256 midi kanala + SMPTE + video sync)
Inace, novija statistika (pro audio) 65% korisnika DIGIDESIGN hardware radi sa LOGIC front endom, a za MIDI - nema ni blizu konkurenciju po mogucnostima, "timingu" stabilnosti, supportu za kontrolere i tako dalje...

lesha 07-11-2005 02:31 AM

a ja procitao da svi sa protoolsa prelaze na samplitude / sequoia ...

milos 07-11-2005 01:49 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar
Ljudi, jel se to vi zezate?
Pa bar kod sequencera nema nikakve dileme!!!
to je definitivno LOGIC PRO 7.1, nema mu ni bliske konkurencije, a sto se AUDIa tice, to je stvar ukusa i prilaza, mada i to po mom misljenu LOGIC radi najbolje...
Jeste li ikada videli setup: MAC G5, sa dva 19 incha TFT, dvostrukim UNITOR 8 mkII interface (256 midi kanala + SMPTE + video sync)
Inace, novija statistika (pro audio) 65% korisnika DIGIDESIGN hardware radi sa LOGIC front endom, a za MIDI - nema ni blizu konkurenciju po mogucnostima, "timingu" stabilnosti, supportu za kontrolere i tako dalje...

Logic je van konkurencije-zato ni nije spomenut u onom shoutoutu:)
Ovo sto si rekao za koriscenje digidesign hardvera i Logic softvera-setio sam se Jean Michel Jarrea-on je koristio ovu kombinaciju kada se snimio zadnji dobar album-Oxygene 7-13:D ;) :rotfl: :mrgreen:

puRe 07-11-2005 02:10 PM

svaki sekvencer ima svoje prednosti i mane mada evo meni je najbolje izbalansiran po pitanju opcija/kvaliteta Logic Pro...stvarno radi sve sto treba...

milos 07-11-2005 02:31 PM

Hoce li moci obicni smrtnici kortistiti Logic 7 na PC masinama sa Pentium 4 procesorima kada sledece godine izbace OS X za PC? :)

puRe 07-11-2005 03:34 PM

to sto OSX prelazi na intela na zalost ne znaci i da ce raditi na PC-u posto se u ovom beta periodu Apple izvestio sa zastitom...

zmaj 07-11-2005 04:54 PM

Quote:

Originally Posted by puRe
to sto OSX prelazi na intela na zalost ne znaci i da ce raditi na PC-u posto se u ovom beta periodu Apple izvestio sa zastitom...

Zastita...hmmm...sve sto je covek napravio,covek moze i da sjebe...
btw.Pojavio se OSX koji je provaljen za PC,ali niko ne sme da ga proba :rotfl:

slowstar 02-12-2005 04:13 AM

Quote:

Originally Posted by zmaj
Zastita...hmmm...sve sto je covek napravio,covek moze i da sjebe...
btw.Pojavio se OSX koji je provaljen za PC,ali niko ne sme da ga proba :rotfl:

Nece moci ljudi, NECE MOCI!!!
pa nije Steve Jobs lud da omoguci i najboljem hackeru da na sr...u od P.C. a koristi
zaista NAJSAVRSENIJI OS na svetu...stavice mu neku "zackoljicu" u "core" tako da ce moci jedino na MAC maticnoj ploci da radi kako treba, tako sam procitao u SpyMac-u, ali zato tvrde da ce windows moci da radi na novom MACu u Native Mode, sto je dobro za "mazohiste" koji koriste windows, medju kojima sam u retkim prilikama i ja...
(samo zbog Gigastudija)

All times are GMT +1. The time now is 09:54 PM.