Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ispitni mix (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11696)

Dubravko 30-06-2005 10:56 PM

Re: Ispitni mix

Moze da se popravi ovaj mix, ali po meni ideja nije losa, aranzman uvek moze da se poboljsa, a sto se tice samog zvuka svaki muzicar je tvrdoglav u vezi sounda gitare ili bubnja ili bilo kog instrumenta. Ja mislim da ovi muzicari ( band) su hteli da imaju takav sound bas kako se u ovom ispitnom mixu cuje i tu nema puno diskusije i ne moze se bas sve korigovati sto se produkcije i muzicara tice. Daleko od toga da nemaju pojma!

Sto se produkcije tice bas gitara mi je preglasna, a bubanj moze da se promeni :) gitare malko da se utisaju sve mi zveci i rasipa se sound.... Prva zamerka je da odnos jacine bass bubnja i bass gitare nije dobar.

Radite malko vise...trudite se...i mozda napravite bolje :)

OFF 01-07-2005 01:02 AM

Za band se slazem, nije to losa svirka za taj trip , i ne treba ih puno menjati u njihovom zvuku. A za kick i bass :banghead: ............ razmisljam o njima od kada sam cuo mix van studija u kome je mixano

Oggy 01-07-2005 01:54 AM

Prilika stvara lopova...
Trigeruj kick i stavis mu neki dobar sample koji ces samo malo dinamicki razlicito tretirati u par navrata, a za bas nadji nekog baju da ti ga odsnimi da "puca" i eto ti mixa... ;)

davormen 02-07-2005 09:08 AM

Quote:

Originally Posted by dacko
Evo ko ce biti na exitu , moze da cuje bend uzivo. :mrgreen:

Naravno, kada je bendove birao #@&%#@$ Kebra... :mad: A licno znam bar 5 bendova koji su se prijavili i koji su mnooogo svetlosnih godina ispred gorepomenutog...a njih nigde... Ko im kriv sto ne sviraju ovakvo djubre... :mad:

Oggy 02-07-2005 11:04 AM

A da li bi me ti mrzeo kada bih ti rekao da sam ja bas dobar sa Kebrom? :D
A ne sviram na exitu... :D
A mogao sam... :D

Koliko ja znam, Kebra je birao samo "mlade nade", nista vise. On covek ima malkice alternativniji pogled na sve to, ali to su vec stvari ukusa. Ja onaj bend sa snimka ne bih pustio ni na probu, a kamoli na svirku. :D

davormen 03-07-2005 10:11 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy
A da li bi me ti mrzeo kada bih ti rekao da sam ja bas dobar sa Kebrom? :D

Da. :da: Tako da nemoj to da kazes. :D

Quote:

A ne sviram na exitu... :D
A mogao sam... :D

Ma ok je to, ne kazem ja za bilo koga drugog, a ne kazem ni za sebe, posto ja svakako sviram na exitu, i to na vecem stage-u od ovog za koji je doticni birao bendove...

Quote:

Koliko ja znam, Kebra je birao samo "mlade nade", nista vise. On covek ima malkice alternativniji pogled na sve to, ali to su vec stvari ukusa.

Sa tim se slazem. Mada toliko forsirati svoj ukus nije bas u redu... Mislim, ima i mladih nada koje ne sviraju takvu muziku, a opet mnogo bolje sviraju od ovih...

Quote:

Ja onaj bend sa snimka ne bih pustio ni na probu, a kamoli na svirku. :D

My point exactly...
:beer:

Oggy 03-07-2005 12:06 PM

:D

Eto vidis, kako se dogovorimo :D

andreja 20-07-2005 06:06 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
visok mudni pritisak.

u, sto je dobar izraz!! :rotfl: :)
greota da ga ne upotrebljavam, sad kad sam cuo.. ;) :)

Gmile 28-08-2005 12:28 PM

Izraz je vec postao neodvojivi dio mog vokaulara :hyper:

Gmile 28-08-2005 12:29 PM

VokaBulara!

All times are GMT +1. The time now is 04:31 AM.