![]() |
E da, i ja sam primetio da kod Eona nesto pucketa... Ali zvuci mi kao pucketanje kad koristis neki demo nekog plugina...ili neka greska u mixdownu.. Ne cini mi se kao pucketanje zbog bassova. Osim ako ti nije bio prebudzen signal vec na ulazu u compressor.. Mada meni ni onda nepucketa nego distorzira. Ma to vam je ljudi digitalna tehnologija :wink:
|
Eno editovao sam u gornjem postu :) , nije namerno a nisam ni slusao kasnije po snimanju na cd tako da je verovatno od toga, nema veze bitno je da se prokomentarise kako izgleda, nista moracu malo da poradim na bass-u :)
|
Ma jasno... zato nisam ni spominjao prvi put, jer mislim da u ovom slucaju nije od presudnog znacaja :wink:
|
Joj evo sada ste i mene naterali sa posla kada stignem kuci da uradim miks ufff hehe.
Bas necu da gledam nista, pa cu posle da uporedim a i okacicu na net. p.s meni ovo dodje kao druga kuca, bas mi je prijatno ovde sa svima vama sto se ovako druzimo :wink: |
Zaboravih da prokomentarisem...
Color: Quote:
Inace koristim Dynaudio BM6A i mana mi je trenutno da nemam nikakvu zvucnu izolaciju...ali da iskoristim priliku da se pohvalim ...najverovatnije u nedelju ce i to biti sredjeno :lol: Bas me zanima da li cu da "progledam" i koliko ce mi sve biti "jasnije"... A sta ti koristis? Bilo bi dobro da svi kazu sta koriste kao monitoring... Eon: Quote:
|
ne znam napamet ali mislim oko 2.5 : 1 na tresholdu -25, zakucavanje :) attazk na nekih 30ms i kratak release
|
To je katastrofalno!
Informisi se detaljno,imas puno tekstova na net-u zasto se koristi multi-band kompresor a ne obican... Za pocetak uzmi neki multi-band i postavi mu na svakom band-u takve vrednosti kao sto si postavio na GCO kompresoru i dobio bi bolje rezultate nego sada. (verovatno uz neko podesavanje treshold-a i gain-a za svaki band ) |
ma di cu skunut taj nemasterizirani wav?
|
Pise na prethodnim stranama...
http://mail.yahoo.com/ username: rumski2005 password: jackson u inbox-u: Inside Out (original mix 44.1 kHz 16 bit wav, 0:47 , 8.3 MB) |
vragodni insajd aut?! :evil: ja ovo ne znan downloadirat. :oops:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:15 AM. |