![]() |
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
|
Sto, pa ja se ne osecam zeznutim :roll: Ili mozda ne razumem a on to mene zeza, je li Bole vo.. :lol: :wink:
|
Re: Evo svima, da ne budem ne-fer
[quote="ANITA"]Od nedavno posjecujem tu i tamo glazbeni forum hr (ali mislim da ce mi to kratko zaokupit paznju jer malo toga ima za nauciti tamo nazalost) i kako su mi tamo slali mnogi poruke da im posaljem glazbu.. dala sam im link... (valjda necu pozaliti).
I onda se sjetih da to nisam napravila ovdje..... a ovo je ipak moj "dom". Vecina vas je vec cula moje stvari, ali evo za ostatak koji nije a volio bi. 1. http://www.streamload.com/korg01/OAF pass = glazba 2. http://www.geocities.com/filip_zgane...ll-for-you.mp3 Opasna stvar Anita :wink: mnogo mi se svidja muzika, klavir je sasvim ok. Ja pocinjem pregovore za neki ozbiljni materijal :D Nadam se da cu uspeti da iskopam neki svoj sa ozbiljnom muziko. Cini mi se da imam neki u etno fazonu. Puno pozdrava |
Sretno!! :D
Ja isto trazim svoje mjesto pod suncem.... Dobra je lova (500-5000$ po skladbi - za licencu + ASCAP BMI za svako koristenje) za ovaj tip glazbe.... ali treba se ugurati u igru da te stalno traze. Za to je potrebno vrijeme... ali dobro... docekat cemo... :D |
Ovo je odlicno, dobri samplovi i lepa klasika... svaka cast....
|
Re: Evo svima
Anita, tako bih zeleo da cujem tvoje kompozicije ali
one su zabranjene i traze shifru, kako da pronadjem te kljuceve... :rolleyes: ? :cool: |
Samo 3 moje stvari su trenutno na broadjamu ovdje:
www.broadjam.com/anitaandreiszganec Uploadane su tamo jer preko broadjama suradujem sa drugim producentima i izdavacima. Ono sto zelim reci, tamo su bas te 3 stvari koje su trazili od mene. Relativno su stare i nisu najbolje od mene (theme 1 je npr. strukturirana po zahtjevu, kao i night theme koja ima predug uvod radi zahtjeva), a nove cu uskoro opet tamo uploadat. Ipak, "All for you" je po emociji vrlo jaka.. pa nju preporucam. Produkcijski ne mogu nista o njima puno reci, ja nastojim stvar dobro smixat i dok sam u fazi da je stvar gotova i kad bi ustvari slijedila produkcija (glancanje)... ja sam vec od nje umorna i skladam dalje.. drugo. Kad uploadam za koji dan ili tjedan onda vrijedi poslusati jos i: "Piano without a sound" (vokalno, orkestralna) i "It's just me".... To su stvari u mom novom stilu.... sa vise ili manje vokala (mog i od jedne operne pjevacice). |
Stvarno se trudis...
:cool: |
Ne trudim se. :) Sve to stize s lakocom i spontanoscu.....
|
All times are GMT +1. The time now is 03:14 AM. |