![]() |
Quote:
|
Ja predlazem da GOST PRODUCENT bude nas Shot! Da, svi ga znamo i clan je foruma ali na ovaj nacin bi ga "primorali" (sorry, Shot) da sjedne i odgovara nam na sve gluposti a i odali duzno postovanje njegovom znanju i talentu. :!: :D
Bilo bi dovoljno vec staviti sve moje meilove na koje je iscrpno izodgovarao i bio mi UVIJEK od veelike pomoci. Necu ni reci da je Shot sad veeeelika faca (oduvijek bio, samo sad to kazu i mediji :wink: ) i da je postigao ogroman uspijeh sa svojim 3.albumom i mozemo mu skidati kapu kao i .. drugima.. koji to zasluzuju. Zato mislim da zasluzuje svoj kutak. |
slazem se Anita
|
Jos jedan glas ZA !
|
jel potrebno da kazem ZA :)
Vidim da se Vlado ne skida sa foruma :D , a nadam se da ce to biti slucaj i sa Shotom jer ga nesto nema :D |
Naravno, veliko ZA :!:
|
Quote:
Koncert je bio odlican!! :D :D Kako su me neki pitali (haha) PM "tko je Shot".. evo za ostale koji bi isto pitali link do njegovog benda pa mozda tamo nadu vise informacija. http://www.elemental.com.hr |
Ja sam odavno upoznat sa njegovim ''radovima'' ,jer odavno znam za Elemental ,i bilo mi je super kad sam ga video na forumu....voleo bih malo cheshce da slusam sta ima da nam kaze po pitanju produkcije....pogotovo sto radi pretezno hip-hop a to je ono sto ja volim :wink:
|
'ajmo onda. Shot gost. :)
|
deal. shot sledeci.. btw. probacu ja nesto da izmuvam da dovedem nekoga i ako uspem javljam. sve u svemu, cuce se..
poz! |
All times are GMT +1. The time now is 12:11 AM. |