Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Pitanje ProTools HD (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10365)

ANITA 05-05-2005 11:36 PM

Ja sam npr. od idekiusa naucila sve o rotkvicama... :D

Moritz 05-05-2005 11:38 PM

Ovo je moj poslednji post na ovu temu.
istina je , kao sto sam vec napisao, da umem nekada da preteram sa odbranom nekih stavova ( PT ), ali ono sto je kod mene izazvalo bes jeste tvoje pogresno tumacenje mojih postova i samim tim dovelo do ove gluposti...ulje na vatru si dolio znas vec koji postom a nekom pukom srecom sam tek danas uspeo da procitam tvoj PM upucen meni IZVINJENJE ZA HRABROST, ALI SADRZAJ!!!!! Mislim da si jako preterao, ali posto je sve gotovo pokusacu da zaboravim. Cinjenica je da ni ti ni ja ne poznajemo jedno drugo da mozemo da se "castimo " takvim recenicama i pored svega mislim da ljudi (ovde ubrajam i tebe i mene) na ovom forumu imaju pametnija posla od citanja ovih gluposti.
SHOW MUST GO ON.... :wink:

@djole 970 Jako mi je zao sto to cujem ali te potpuno razumem. Ne znam tacno o kojoj se zemlji radi ali bezi dok mozes. Na zalost ovde uspevaju ili potpuni mazohisti ili ludi ljudi, za normalne nema mesta :lol: ....Isreno se i ja razmisljam da promenim planove, ovde stvarno ne funkcionise nista, a posebno ako treba da investiras toliko novca...jako rizicno.Srecno.

idekius 05-05-2005 11:50 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA
Ja sam npr. od idekiusa naucila sve o rotkvicama... :D

I mladom belom luku :D

Splico 10-07-2005 12:17 PM

Re: Pitanje ProTools HD

Vlasnik sam 2 x EMU Paris sistema,sa 3 eds kartice i 2 meca,imam 2xtla Audio C1,2 x tl Audio EQ2,tubetech smc2b,DYNAUDIO BM15a monitora,imam hrpu mikrofona..u svakodnevnom sam poslu sa audiom,imam 37 godina,tonski studio,produkciju audio reklama,glazbeni sam, urednik,DJ i odgovorno izjavljujem da bi i ja htio imati pro tulse ..po mogucnosti sa ssl aws 900 controlerom...nije samo stvar kvalitete,nego i podrske,nadogradivosti...i SVEGA...svaki ozbiljni studio u svijetu ih ima...druga je stvar sto uskoro necu zaraditi love da ih kupim...sto se tice audia u filmu ne mogu vam pomoci u procjeni kvalitete...do mene dolaze samo lose kopije sa losim zvukom...no ne sumljam da u Srbiji postoje kvalitetni ljudi...boj se bije srcem u junaka sa svijetlim oruzjem:)...Pozdrav iz Osijeka

Max 18-07-2005 11:19 PM

Svako ima svoju muku ..... pa i ti svoju :)

Pozdrav

Ni 19-07-2005 06:03 AM

Quote:

izjavljujem da bi i ja htio imati pro tulse ..po mogucnosti sa ssl aws 900 controlerom...
dakle, samo sistem od par hiljada dolara i kontroler od ~100k :D

Color 19-07-2005 09:39 AM

Quote:

Originally Posted by Splico
..po mogucnosti sa ssl aws 900 controlerom...

Hehehe...nisi ni ti naivan ;)

Max 19-07-2005 09:45 AM

Pa ne bih o necijoj inteligenciji .... ali zasto bi neko kupovao stvar koja kosta 100.000 $ kad moze za pola tih para da kupi ssl 6000 ..... ne kapiram .... 100.000 $ za kontroler .... mackie ih pravi za 1000 $ ...... a tih par kompresora i eq koji idu uz njega .... mozes da kupis za 20 % para .....

Mozda bi zato kupio i pro toolse .... ???

Ko zna ..... ima nas svakakvih :confused:

Ko ima visak para ...neka mi da .... garantujem da cu ih pametnije potrositi ..

Pozdrav

Max 19-07-2005 09:49 AM

Quote:

Originally Posted by ni
dakle, samo sistem od par hiljada dolara i kontroler od ~100k :D

Pogledao sam studio u kome verovano radis ....... vrlo lepo ..... reci mi vise o to me sta radis i sl ...... posto sam primetio da su ti postovi vrlo informisani a stavovi zdravi i inteligentni ..... moze i pm ....

Pozdrav

peraZdera 19-07-2005 11:46 PM

Max, kad si spomenuo Ivana Klajica, on je taj lik koji radi u SkyMusic-u i koji mi je rekao da originalni software zvuci bolje od crackovanog...

All times are GMT +1. The time now is 01:17 PM.