![]() |
Re: Test mix - kanali za vezbanje...
Da, to je Yamaha recording custom... Bubanj je "zlo zala", i sa njim mo?' ?ta 'oće?...! A ni tamo nema neke filozofije... Jedino ?to je na kick-u AudioTehnica MB/Dk5, ali isto gate, EQ, comp... ...i miks...:wink:
|
Super super....evo malo sam probao nesto vecinom sa stok Cubase 4 plugovima i nekim Waves..
http://soundcloud.com/senad-mujagic/maniak Ufff...usrao sam bio sa PREjakim bassom..stavio sam novu verziju . |
Quote:
|
A onda neko dodje sa Grech-om ;)
|
Prijatelj, inace jako dobar bubnjar, ima nekog Ludwiga iz ne znam koje '68..lupam sad....bubanj nevjerovatno zvuci..Mislim, tesko je odluciti da je odredjena marka i model bubnja najbolji, kao i sa svakim instrumentom..
|
Da, ok, čovek je i rekao "imho", dakle ON tako misli, ali sada je već sve to off-topic, pa ajmo onda dalje sa mixevima...
Senad je uradio dosta lepo, malo suvo za moj ukus, ali dobra postavka, sve ok! Bravo! Ajmo dalje... |
Hvala z slusanje ljudi! A za komentar o bubnju, nije uopce bilo nista licno prema Znak-u, samo ono kao: "u dobrim rukama sve dobro zvuci" :)
I sorry jos jednom za Off topic. |
Quote:
Nije offtopic, pričamo o instrumentima koji su upotrebljeni na ovim kanalima za ve?banje miksanja. |
Ej, jeste off, jer pričamo o TVOM mišljenju...
Dakle jeste da ga delim, ali nismo svi - Cyberdyne Systems, Model 101...:wink: Dakle Yamaha RC (ex 9000) udara kurcem, ali to ne znači da je pesma dobra...i da su drugi bubnjevi nje-sra... Dakle, batali...:wink: Ajmo dalje sa mixevima... |
|
All times are GMT +1. The time now is 11:51 AM. |