![]() |
Quote:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Re: Test mix - kanali za vezbanje...
Quote:
|
Bi li ti batalio 5 godina medicine i krenuo sve ispocetka?! Ne bih da omalovazavam druge ali na medicini sam ostavio muda i ne bih ispocetka sve. Uporedo raditi jedno i drugo je jako tesko. Da je neki drugi fax pa i ajde, ali ovo brate zahteva bukvalno STUDIRATI materiju ...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Svaki fax zahteva studiranje. Bar je tako do sad bilo.
|
Quote:
zavisi 'sta ti srce iste' - ti odlucujes na sta ces trositi zivotno vreme uporedo moze, ali rizikujes da budes segrt svih zanata, a majstor nijednog ako ti je muzika hobi, ne vidim problem |
Da. Drug na fonu ne pipa knjigu, o karic i ekipi da ne pricam. Ljudi rade i studiraju opusteno. Neka svako je gospodar svoje sudbine.
Pa jeste to sve full u teoriji ali odbaciti cenjen i dobro placen u posao u zemlji Srbiji gde se jedva sastavlja kraj sa krajem jer stvarno ludo. Ko ce da me izdrzava? Mislis da mogu kod mojih da tako nabadam u cubase-u a oni me izdrzavaju dok im ja prosipam price da je ovo umetnost i da moje vreme trk dolazi?? Tesko :-). Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ja odoh na duzu pauzu od studiranja cim nadjoh OK posao, tako da sad imam vremena za hobije i da lagano potrosim 2h pokusavajuci da nesto smisleno napravim od ovih traka :)
Fabfilter EQ i C , Altiverb, Redline, Glue. Svaki komentar puno znaci :ups: https://www.box.com/s/4kvb2zatzp1ql9qdm63g |
Ne?to je sa tim kikom... Nema ga dovoljno a i čudan je eq...
Stvari nekako sviraju svaka za sebe... moj trip neki... |
@ugljesa
Slu?am upravo tvoj mix, osim ?to je vokal preslab, ?to je dobo? iz nekog samo tebi poznatog razloga levo i ?to kick skoro da ne postoji, slika je generalno dobra, a to je jedna zdrava osnova. Bilo je ovde radova sa frekventnom slikom krivom kao u Kineskom ogledalu, a ovo je prilično ispravno iako je svetlosnu godinu daleko od nečega ?to se mo?e nazvati mix. Za početak trebao bi pojačati kick, pojačati vokal, vratiti dobo? na sredinu i okačiti MP3 ponovo, pa ako bude? ?eleo mogu ti dati par uputa ?ta dalje kako bi se bar okrenuo u pravcu nekog karaktera koji ovde svakako nedostaje, a dalje sve zavisi od tebe i tvog talenta. Iako nisi ni zaderao povr?inu, za moj pojam ovo je ispravno i treba? samo raditi dalje. Mo?e? mi se javiti i na PM. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:46 PM. |