Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Slike vaših studio-setup-ova (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12770)

HeatMan 27-05-2008 12:55 PM

Re: Slike vaših studio-setup-ova

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 205945)
ti si bre bolestan mladic :banghead: ajd ako ti je visak, doteraj tu Mesu do mene u Underground, skloniste je, moze do jutra da se svira glasno, cisto da ti ne skuplja prasinu :twisted:

hahah.. aj videcu sa ortakom da ga doguramo do tebe.. a ako ne, dodji svrati da chujesh kako svira.. doneli su i redenta (neko ogromno opasno pojachalo za koje ne znam da li je regent ili redent) :? i marshall bassmana.. :)

i opet sam u fazonu da snimamo direkt.. :) hahahah.. al jbg, aj kao oni su vishe u fazonu zive svirke.. :D

Max 27-05-2008 01:01 PM

Re: Slike va?ih studio-setup-ova

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 205969)
hahah.. aj videcu sa ortakom da ga doguramo do tebe.. a ako ne, dodji svrati da chujesh kako svira.. doneli su i redenta (neko ogromno opasno pojachalo za koje ne znam da li je regent ili redent) :? i marshall bassmana.. :)

i opet sam u fazonu da snimamo direkt.. :) hahahah.. al jbg, aj kao oni su vishe u fazonu zive svirke.. :D

Sta ti je mlada generacija :D

Pozdrav

HeatMan 27-05-2008 01:25 PM

pa realno.. za ono shto ni sviraju (neki punk/dnb fazon), moze komotno sve da bude itb.. chak i poshto je bassista uglavnom neuvezban (jer je na shljaci 24/7 - rts i prenosna tehnika jbg) lakshe je warpovati ako ti je suv signal.. :) al jbg, aj kao trudimo se i ovako.. ne bunim se.. :)

Max 27-05-2008 01:46 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 205972)
pa realno.. za ono shto ni sviraju (neki punk/dnb fazon), moze komotno sve da bude itb.. chak i poshto je bassista uglavnom neuvezban (jer je na shljaci 24/7 - rts i prenosna tehnika jbg) lakshe je warpovati ako ti je suv signal.. :) al jbg, aj kao trudimo se i ovako.. ne bunim se.. :)

Ma za bas si potpuno u pravu , ja ga uvek snimam pravo u DI pa u kartu , jer bas mozes uvek da reampujes ..... mada ( osim u nekim slucajevima ) najbolje i prolazi kao line ....... jos jedan trik koji sam cuo od Bassystema ..... neki akg 451 ili nesto slicno na zice , da pokupi tandrkanje :) ........ do jaja :)

Pricam za gitaru , jer sam stekao uslovni strah od tih simulatora .... tj verovatno ja nemam blage veze , jer to uvek ispadne slaba tacka u onome sto radim ..... ( kad su simulatori )

Ali ako Off nadje kombinaciju za onaj line 6 gold ....... dacu pare , pa cu da se ozbiljnije pozabavim spravicom ;)

Pozdrav

HeatMan 27-05-2008 02:12 PM

znam za to sa zicama, i to uglavnom ostavim basistu jako blizu geminija (koji uglavnom hvata sobu) da se chuje tandrkanje..

btw, shto se tiche simulatora, kazem ti.. evo poslushaj ove pesme hsto sam kachio dole na promociji radova, na jednoj je gibson les paul na drugoj je neka signature gitara.. uhh.. nikako da jbno zapamtim kako se zove gitara.. :? elem, obe gitare su paprene, i zvuk kroz line in im je takav. propustio sam ih kroz ni-ovu simulaciju comboa i dobio fin zvuk.. chak i sa distorzijom.. tj overdriveom.. a clean je tek smrzavanje.. onda sam ubo mog squiera i krenula mi suza.. jbg, razmazio me gibson.. :? jbt, kako se lako svira.. uhh...

probaj, majke ti, sa boljom gitarom.. mozesh sigurno izvuci fin zvuk.. pogotovo shto si to ti, jbg...

poz

Max 27-05-2008 02:18 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 205980)
probaj, majke ti, sa boljom gitarom.. mozesh sigurno izvuci fin zvuk.. pogotovo shto si to ti, jbg...

poz

Nisam nikada ni probao sa losom ..... nema oko mene losih gitara ....:) , a ni losih gitarista ..... osim mene , naravno :wink:

Pozdrav

HeatMan 27-05-2008 02:25 PM

pa onda ne znam.. onda sam ili ja gluv il mi sluchajno pashe samo zvuk ove dve gitare.. mada, voleo bih da probam i telecastera da uporedim.. :? :)

btw, onaj vasilov disk.. :? gde je nashao george carlina? zaljubio sam se.. :? nashao sam srodnu dushu, napokon.. .:)

Max 27-05-2008 02:34 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 205985)
pa onda ne znam.. onda sam ili ja gluv il mi sluchajno pashe samo zvuk ove dve gitare.. mada, voleo bih da probam i telecastera da uporedim.. :? :)

btw, onaj vasilov disk.. :? gde je nashao george carlina? zaljubio sam se.. :? nashao sam srodnu dushu, napokon.. .:)

Nisi gluv .... samo zavisi sta zelis da postignes .... aj ne mogu daa postignem ono sto zelim da cujem .....

Aaaaa , kod tebe su diskovi ??? He he he he .... YOu tube .... chudo :)

Pozdrav

HeatMan 27-05-2008 03:16 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 205986)
Nisi gluv .... samo zavisi sta zelis da postignes .... aj ne mogu daa postignem ono sto zelim da cujem .....

Aaaaa , kod tebe su diskovi ??? He he he he .... YOu tube .... chudo :)

Pozdrav

pa jbg onda.. btw, imam za vas dvojcu hrpe i hrpe comedy centralovih emisija i stand upova i gluposti.. od carlos mencie do eddie murphy-a.. :)

dawid 27-05-2008 04:04 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 205865)
na koju verziju mislish tone laba? se? 300 dolara.. :? nije neshto skupo, jbg..

Tone lab LE. Neces se prevariti. Ne moras se cackati sa pojacalima (sto te ocigledno mrzi (((: ), a dobijes jako dobar zvuk. I lampa je lampa :D

All times are GMT +1. The time now is 02:11 PM.