![]() |
Re: Test mix - kanali za vezbanje...
Sa me teras da opet skidam trake :P :D
Probacu na nekom drugom projektu, imam ih par. U svakom slucaju, sjajn uput! |
Kakva koincidencija - tra?io sam po Googletu neke podatke o Eventide Omnipressoru (mator i komplikovan kompresor sa kojim nikad nisam naučio da radim) i natrčim na intervju sa JJ Puigom iz nekog matorog broja SOS. Na brzinu preveo ono ?to mislim da ima veze sa ovom pričom:
Quote:
Po?to niko od nas ne zna ?ta su momci hteli preostaje nam da nagađamo i da ve?bamo da slu?amo ?ta nam ka?e sam "materijal". Pa ko kako protumači... Pozdrav, Vasa |
Quote:
Jedino kad si Ted Yanni, ili neko iz benda kad je producent, pa zna "priču"... |
Quote:
Osnovna aktivnost producenta (po meni) je "komunikacija", i gomila besmislene muzike na ovim prostorima je pre svega posledica odsustva komunikacije, odnosno odsustva producenta kao osobe koja razmišlja o celokupnoj slici i smislu nekog muzičkog izdanja. Pod "besmislenom muzikom" ne podrazumevam Grand i Pink nego baš pop/rok/hiphop scenu. Grand/Pink scena je možda "šabanska, primitivna, retardirana" ali je smislena. Da li je to zato što "oni" imaju bolju međusobnu komunikaciju (=produkciju) ili iz nekog drugog razloga, jebemliga... Odoh u off topic, jbg... Pozdrav, Vasa |
Ovo je posao, industrija. Oni su ulo?ili u posao i naravno da rade! I to je to...:wink:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Pa to i ka?em...
Nego, dajte jo? mixeva...:wink: |
Evo i moj mix :).
Prvo odmah da nagovestim da nisam stigao da prostudiram kompresiju toliko i da ne primecujem razliku neku. Eq i panove sam uradio kako sam znao, poslusao vas savet i stavio sve na -10. Evo linka pa poslusajte https://www.dropbox.com/sh/3xm02j7m4gzprwl/OzR5k7kOc4 ponekad mi udje u clip, mislim kada opali crash ... |
Does not exist.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:46 PM. |