![]() |
Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)
mali update
Roland Jupiter 6 + Europe Exp Siel Opera 6 Roland MKS-7 Waldorf Pulse Doepfer MS-404 Doepfer A-100 ARP Odyssey Mk 2 Future Retro XS Macbeth M3x Cwejman S1 Mk2 Roland Jp-8080 Roland s-760 |
Yamaha Motif 6
Uskoro Kurzweil PC3. |
Quote:
opa, ubo si Odyssey i to moju najdra?u verziju, fantastično ;).. imas fotke? vidim ipak si ostavio Jup6 i Macbeth.. ?to nije ga uzeo Relis na kraju? |
slikacu nesto mi crko kopmjuter pa nemogu slati slike od kuce ...
ali cu slikati ceo setup , sad vec lici na nesto :wink: Macbetha nije uzeo Relis , pitaj njega on bolje zna odgovor ... e Odyssey je ko nov , nisam verovao , ko iz radnje ... uradio sam mu faster env mod kod Saint Erica ... |
Quote:
Zanima me ako je bio ažuran sa mailovima i koliko dugo mu je trebalo , da ti to sredi.... pozdrav, G P.S. danas mi je stigao SH 09......DERIIIIIIII!!!!:shock:.....mislim da ču sad definitivno prodati SH 101..... |
St.Eric ...:)...uradio je korektno , inace majstor ,ko majstor nikad ne postuje vreme , ali nije bilo strasno , rekao tri dana , pa ispalo deset ....
|
Hvala!
|
1 Attachment(s)
Arp
|
Quote:
Quote:
|
@Goasia-Ocuvan je sjajno Arp koliko vidim... Moram se jednom zaleteni do Becheja da ga kooonacno vidim i cujem na javi :):) Koliko je envelope sada brzi posle modifikovanja?
|
All times are GMT +1. The time now is 12:30 AM. |