![]() |
Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh
Quote:
Siguran sam da ti praviš kud i kamo bolje, te ne bi bilo loše da uploaduješ neku svoju da naučimo kako se to radi :wink: @Goranis Simpragos - Pa sad, što se tiče tih prava... nisam toliko siguran... jer ako se ova proseravanja nastave, na ovu temu ću staviti katanac, a šteta je... taman smo lepo počeli o bureku :) |
Quote:
|
Quote:
Svejedno, nije neka pesma, taman i da je autenticna. |
Quote:
Izvinite, nisam imao nameru da uvredim Vladine obozavaoce. Uzivajte. |
Quote:
Ljudi ne porede pesmu sa onim sto oni mogu da naprave, vec sa onime sto su culi do sada, kako od Vlada, tako i od sve ostale muzike koju su culi u zivotu. Jednostavno im refren ne izaziva emocije, ili sta vec, kao neke druge pesme, i ljudi to primecuju, ne razumem zasto ih nazivati budalama i nipodastavati. |
mogu samo da konstatujem da sam dobar za otvaranje diskusija :D
:D:wink: |
Neki ovdje suviše emotivno, a izgleda i lično, doživljavaju kritike upućene na račun nove Vladove pjesme. Ne znam čemu ta poteba da se drugi omalovažavaju, nazivaju budalama i slično...
Možda Laki i Mogli imaju sličnu percepciju , tj. predstavu "budale" - ali, to ni jednom od vas ne daje za pravo da ljude ovdje proglašavate budalama...Mislim da bi administracija ovoga foruma trebala podjednako da bude savjesna i ažurna po pitanju ličnih karakterizacija, kao što je i po pitanju piraterije, politike i religije.Džaba vam sve to kad Djura i njegov drug Pera proglašavaju budalama, majmunima, mrmotima, kretenima, idiotima (ili čime več!?) kad god to nađu za shodno ili se nečiji stav kosi sa njihovim , takođe diskutabilnim, stavovima... |
vreme ce biti najbolji sudija, a vi slobodno nastavite sa mlacenjem prazne slame..
|
Quote:
Quote:
|
Dobrooo... Još si samo ti falio. Lična i konkretna uvreda, plus provokacije u prošlosti vezane za istog čoveka = ban na 7 dana... za sada...
|
i ja sam budala, juce ulazim u fliperanu da uzivam i zaokruzim emociju lepog dana, a na razglasu razvaljuje neka odvratna VG zalopojka tipa "ne ide nam nije nam islo nece nam ichi..... "
i smuci mi se zivot i uopste ne kupim ni jedan zeton, okrenem se i izadjem :banghead: |
Da zaokru?imo priču.
Rekao bih da je 18 strana pljuvačine bilo dovoljno. Ko nije stigao da se olak?a, stvarno mi je ?ao... Namena foruma ipak nije tako ne?to... Po?to se ne zna za dosta i po?to se oti?lo daleko od svake konstruktivnosti... hmmm... ostaje jedino katanac... Dosta je trovačine! |
All times are GMT +1. The time now is 07:11 AM. |