![]() |
Re: Vicevi - samo dobri
Pandur ispituje narkomanku...
- Gde si rođena? Ova odgovara: - 'De si rođeni...! |
Bilo vec, ali ko nije video do sada:
-Bje?i bre dabre idu kobre ! -Ko bre ? -Kobre bre dabre ! -Kobreeee !!! Da bre dabre kobre . |
Ne znam kako se u Hrvatskoj i Srbiji dopunjava račun za mob, ali ovima iz BiH će sigurno biti smiješno.
Došla baba na kiosk da kupi dopunu, i kaže: molim vas jednu dopunu za moju unuku! Prodavačica: Od? Kaže baba: Od bake Mare za unuku Ivanu! |
Podgorica, ponedeljak 1.septembar 2014. Prvi dan stupanja novoformiranog kriznog poreza u CG na snagu, penzioner ulazi u pekaru:
? Dobar dan, dajte mi jedan ljeb? - Čiča, ljeb ti je od jutros 10 eura! ? A ?to veli? to mali, ?to tolko, da te stra' uzme ? - Pa, 2 eura je ljeb, 2 eura za PDV, 2 eura za DPS, 2 eura za NATO, i 2 eura za UN. ? Ao, ugasio sam ga ka' kombinat aluminijuma, ali nemam kud, evo ti 10e, numi mi jednu veknu! Pekar uzima deset eura i vraće Čiči dva eura: - Uzmi Čiča kusur! ? ?to ti je ovo sad, okle kusur? - Nemamo ljeba! :rotfl::rotfl::rotfl: |
"U svakom slučaju, o?enite se. Ako nađete dobru ?enu, bićete srećni. Ako nađete lo?u, postaćete filozof." - Sokrat
"Brak nije ni raj ni pakao, već jednostavno čistili?te." - Abraham Linkoln "Savr?en brak bi podrazumevao slepu ?enu i gluvog mu?karca." - Mi?el de Montana "Pre braka dr?ite oči ?irom otvorene, u braku ih zatvorite na pola." - Bend?amin Frenklin "Brak je divna institucija, ali ko ?eli da ?ivi u instituciji?" - Gručo Marks "U su?tini, moja supruga je bila nezrela. Kupao bih se u kadi, a onda bi ona do?la sa posla i potopila bi moje lađe." - Vudi Alen "Kada mu?karac otvori vrata automobila svojoj supruzi, ili je nov auto ili je nova supruga." - Princ Filip "Postoji samo jedan način da imate srećan brak. Čim saznam koji je to način, opet ću se o?eniti." - Klint Istvud "Kada vam mu?karac ukrade suprugu, nema bolje osvete nego da ga pustite da je zadr?i." - Sa?a Gatri "Moj mu? i ja ne mo?emo da se odlučimo da li da kupimo psa ili da dobijemo dete. Dilema je zapravo da li da uni?timo tepih ili svoje ?ivote." - Rita Radner "Brak je uzimanje i davanje. Bolje joj dajte ili će ona to svejedno uzeti." - D?oi Adams "?ena mora da je ?ena non-stop. Jer se nikad ne zna kad mu?evi mogu postati mu?karci." i "?to je brak du?i, to su rečenice kraće." - Du?ko Radović "Propali brak je onaj u kome ?ena provodi u kuhinji isto onoliko vremena koliko je pre udaje provodila pred ogledalom." - Tuholski "Brak je kada idete svuda za svojom ?enom, ali se nadate potajno da će biti wi-fi tamo gde idete." - Neznani junak "Mi imamo najbolji predbračni ugovor na svetu. Zove se ljubav." - D?in Peret "Problem sa brakom je to ?to se zavr?i svake noći nakon vođenja ljubavi, a treba ga izgraditi izjutra pre doručka." - Gabriel Garsia Markez "Moj mu? i ja nikada nismo razmi?ljali o razvodu. O ubistvu, da, povremeno. O razvodu, nikada." - D?ojs Broders "Mu?evi se među sobom tako malo razlikuju da mo?ete slobodno da ostanete udati za prvog." - Adela Rod?ers Sent D?on |
Na adresu jedne javne kuće došla je opomena iz Elektre.
Zbog više neplaćenih računa: Molimo Vas da u najkraćem roku podmirite Vaša dugovanja prema nama. U obzir dolazi i kompenzacija! Dolazi Mujo kod Hase u goste i na ulazu, po dobrom starom običaju, upita Hasu: - Jel' Haso, da se ja izujem? Haso brzo odgovara: - Neka, neka jarane, lakše ću usisati nego proluftati! |
Sretnu se dve naduvane pčele u ko?nici.
Pita jedna drugu: Gde je trut? The Truth is out there! |
U?la uspaljena crnka u sexi shop :
- izvolite. - imate li vibratore? - imamo. - pa gdje su? - evo, iza mojih leđa, na polici. - joj, dajte mi (i poče redati po veličini) : onaj ?uti ; ma ne, dajte mi onaj crni ; ma ne dajte mi onaj plavi ; ajjjjojjjjj, ma ne, dajte mi onaj crveni !!!! - ma gospođo, to vam je protivpo?arni aparat! |
Po?eljela Smilja da za prozore u svojoj sobi kupi nove, ljep?e zavjese, pa će mu?u Mikuli, uz jutarnju kafu :
- Mikulice moj, imam problema sa kom?ijama iz one zgrade, preko puta ; kada se navečer skidam i oblačim spavaćicu, po čitav sat me gledaju kroz prozor: Pa, ko velim, bilo bi dobro da kupim i postavim druge zavjese, ?to sam ih jučer prona?la u jednoj prodavnici ... - A-ha. E vidi? : od sada ću se ja presvlačiti u toj sobi, pa neka oni sebi kupe nove zavjese! |
Koje su bile posljednje Hristove riječi Crnogorcima?
- Ne radite ni?ta dok se ne vratim! :D |
Ihihi, jedan stari, ali dobar...
Nekada se brakovi ugovarali, nije se biralo, već se znalo ko sa kim i tako. Tri mlade deve jadikuju jedna drugoj na tu temu jer treba uskoro da budu udate. Ima jedna kuća u brdu, gde se zna da živi jedan obdaren čoban, te one odluče da odu do njega pre nego što budu udate. Tako i bi'. Došle sve tri, kažu mu da su čule da je on dobar ljubavnik, on potvrdi, kaže im da se skinu, sad će on... I one ga poslušaju i vire kroz vrata da vide šta on radi. Čoban poslaga tri oraha na sto, izvadio "alatku" i puf, krc, krc, izlomi orahe! Zatim dođe kod njih i opali sve tri. One srećne, svi zadovoljni. Prođu godine, one ostale neudate, pa se opet našle, i jadikuju. Seti se jedna i kaže da je čula da je čoban još živ i "aktivan", pa predloži da opet odu do njega. I tako je i bilo, sve isto, on ih se seća , može sve, i one se poskidaju i vire kroz vrata... On poslaže sada kokosove orahe na sto, izvadi "alat" i bam, bam, bam, izlomi sva tri! Upada kod njih, tek ga one zapitaju: - Čekaj, zašto si onda kurcem lomio orahe, a sad kokosove orahe? - Vid mi je oslabio! - Odgovori čoban. |
Dođe djed da uradi CT. Leže on na sto, sestra skide odjeću sa njega, pogleda ga pa će :
- o,o,o,o, djede, pa ti si itekako obdaren. Mora da si u prošlosti bio veliko zadovoljstvo mnogim ženama?! - e,e,e, jesam kćeri. Još prije pet godina, ja o njega okačim kantu vode i donesem kući. - a danas djede? kako danas? - e,e,e,e, kćeri ; danas puno slabije. Izdaju me noge, pa mi je teško nositi. |
Varijacija na temu je kad pricaju dva djeda kaze jedan
SECAS LI SE KAD SMO NA SUTJESCI LOMILI SABLJE O K.... JESTE.....AL SAD RUKE OSLABILE :) |
Dolazi tetka ispred zgrade napusenom sestricu.
Ovog puta mu nosi rucak da slucajno ne bude gladan, uvjek ga tako pazi.. Doziva ga ispod prozora u nadi da makar nece morati da se penje bas do 3ceg sprata da mu nosi to i vrsi potpunu dostavu.. Vice tetka sa trotoara: Sto radis sreco moja? Donosim ti hranu evo, da se ne penjem a? Sestric odgovara: Ne tetka, evo sad ce zgrada cucnut' :D |
Baka sahranjuje unuka...otisli ljudi sa groblja...ona prilazi nadgrobnoj ploci, pomilova sliku unuka, drmnu gutljaj iz pljoske, okrene se ka nebu i rece: "Boze...samo nek' je random"...
|
Au filipe crnjak..hehe..
|
Vračara će jednoj ?eni: "Vidim u kartama da će va? mu? uskoro umrijeti..."
"To znam", odgovori ?ena, "a ?to ka?u karte hoće li biti istrage?" nocna dostava cigareta |
Do?ao čovek u biblioteku i ka?e:
- Dobar dan, dajte mi jednu knjigu o samoubistvu. A bibliotekar će: - Jes? , pa da mi je posle ne vrati?. |
Svađaju se dvojica, a jedan će u ?aru svađala?tva :
"Da mene nije, ti ni djece ne bi imao!!!" |
Zaposlio se mladić u supermarketu. Prvog dana na poslu, ?ef ga srdačno dočekuje, rukuje se sa njim i zatim mu daje metlu uz reči:
-Tvoj prvi zadatak ovde je da počisti? market. Dečko se uvredi: -Ali, ja sam fakultetski obrazovan, molim vas! -Uh, izvini, nisam znao! Daj da ti poka?em kako se koristi metla... |
-Oooo, cestito bebe masko! Kako se vika?
-Fala, fala, se vika Izdislav! -Izdislav? Ubavo, ubavo. A po koga se vika taka? -Po pesna ot Vajt Snejk - Is this love... |
Devojka se udaje a drugarica je pita, jesi trudna? Ne, kaze devojka. A ova ce, pa sto se udajes na prazan stomak.
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Mujo : E, moj Suljo! Prvi put su me unesrećili na?i Zmajevi.
Suljo : ?to bolan? Mujo : Pa, eto, plasira?e se direktno na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, pa ih ne mogu prekosutra, u petak, 15.11.2013.g. gledati u bara?u!!! :zbunjen: |
Najavio glavni pop da će obići svoju eparhiju i jednog dana zapucao u neko malo seoce. On stigo ali nigde nikog, ti?ina. Namr?tio se glavni pop pa pravo u crkvicu i tamo nadje de?urnog seoskog popa. Jo? sa vrata viče
-Pa dobro bre, ?to ne zvoni?,?ta radi? ti t? Seoski pop ga gleda, pa zami?ljeno odgovara. -Ma... ima 100 razloga ?to se zvona nisu čula. -?ta priča? bre to? Kakvih 100 razloga. Jer ti to mene zavrkava?? Odma da si mi kazao samo jedan od tih 100. -Pa...nemamo zvona. |
Bosanac se u javnoj kuci raspituje oko cena,kaze madam ,imas za 5000 i za 4000,sta dobijam za 5000 ,pita boske,...mazelje,sex,kondom...odgovara madam,a za 4000? pita boske,isto to ako nemas 5000!:rotfl:
|
Odigrala ciganka jedan loto listić i sutradan rano ujutru oti?la do kisoka gde je uplatila da proveri brojeve. Samo ?to nije pala u nesvest, ali vide da je dobila sedmicu. Krene ona polako kući,razmi?lja kako da podigne pare a da ne ka?e mu?u. on će sve da joj uzme, da potro?i a njoj... ?etala ona tako nogu pred nogu i kad se pribli?ila kući istrča dete i viče:
-Mamo, mamo umreo tatko. Ciganka spustila glavu i mrmlja. -Kad te oće,oće. |
Gde je kod plavu?e slepo crevo?
- Kad uđe?, pa desno... :D |
You know that feeling in the morning where your mind tells you to get up , youp body tells you , lets sleep just a little bit more , and your dick goes : this is spartaaa !
|
Ulazi u birc muškarac s puškom u rukama i s vrata, ljut k’o ris, viče:
- Ko je od vas spavao s mojom ženom?! Da mu odmah glavu prosviram! Iz jednog udaljenog kuta neko odgovori: - Nemaš ti toliko metaka, prijatelju! Traži Crnogorac posao gdje ništa ne bi radio i zaposli se kao portir na groblju. Nakon dva dana dao otkaz i pitaju ga zašto. - Ma jebem ti takav posao svi leže samo ja radim!! |
Najnovije vijesti :
"Udru?enje alkoholičara iz Nejebića je upravo patentiralo proizvodnju rakije od Afričke ?ljive". |
Ulazi lik u gostionu u Splitu,
-Ja bih pivo! -Pa pivaj! :rotfl: |
-Zeno sta danas ima za rucak?
-Nista. -Pa i juce bilo nista... -Skuvala sam za dva dana. |
Ovo nije vic,ovo je ziva istina !!
Mjesto - Cetinje,inace poznato po urnenbesnim salama i forama,momak seta gradom sa svojim malisanom u kolicima,lijepo vrijeme,i sretne ga neko drustvo. I sad ce drugarica svom drugu - a kako je sladak,neka je ziv 100 godina,jel ovo tvoj,a lik ce - NE BOGOMI,NO CRNOGORSKE KOMERCIJALNE BANKE,JOS POLA GODINE,DOK OVAJ KREDIT NE ODPLATIM :rotfl::rotfl::rotfl: (Misleci na kredit za vantjelesnu oplodnju,nisu dugo mogli da imaju djece :D ) |
Novo ime za nasa pogrebna preduzeca. "Firma za zavrsne radove u nasem zdravstvu'
Kaže...
Neka zabit u CG... Brdo neko, go kamen, niđe ništa... Došli i pitaju nekog lika šta se događa...šta ima... Ništa...! Kaže...pre 20 godina pobjegla ovca iz stada.... I celo selo je tražilo... I kad su je našli dobro je izjebali...i od tad nije ni jedna ovca pobjegla...! I šta se još dešava...?! Ništa...! Pre 10 godina, Miljanova žena pobjegla...i celo selo se organizovalo...i našli je u brdu i svi je izjebali...i od tad je sve ok...nije više bježala...! I šta još? Ništa! Iš'o ja da tražim drva prošle godine...i padne magla jbg...ja se izgubio...! :D |
Ceka eskim ribu, sat, dva, tri, pa kaze ako je nema do -50 ja ode kuci :)))))
Koja je razlika između crnca i automobilske gume? Kad na gumu stavi? lance, ona ne pjeva Blues.
(to mi je ispričao jedan crnac) Sent from my GT-N7100 using Tapatalk |
Razgovaraju dvoje uspaljenih telefonom :
- ... , ... , - ah, draga, a kako si obučena? ; - paaa, gore nemam ni?ta na sebi, a dole imam samo mre?aste, crne tangice. - aaahhh, draga, daj jo? malo detalja. ; - paaa, pričekaj trenutak. A-ha, evo : 60 % pamuk i 40 % sintetika. |
U radnji za ljubimce ?ena skonta jaaako jeftinog papagaja, pa pita ?ta nije u redu sa njim?
Ka?e prodavac da je papagaj bio u "javnoj kući" i da priča "sva?ta"...pa zato. Njoj se to učini simpatično pa ga kupi. Donese ga kući a on počne: - Nova kuća, nova Madam! Njoj i to simpatično i sme?no. Dođe ćerka sa faxa, papagaj ka?e: - Nova kuća, nova Madam, nova devojka! Njih dve se smeju... Dođe mu? sa posla... - Nova kuća, nova Madam, nova devojka...ej de si Stevo jbt..! :D |
Sahranjuje baba unuka..... zavrsi se opelo, spuste kovceg...ona se prekrsti i kaze - Boze, samo nek ide random :kesa:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:41 PM. |