![]() |
Re: Bufet del Rumski Vol 2.
Tacno tako,nama je kako i sam vidis,mnogo lakse,niko nikom oci ne vidi,a pri tom se sve cini kristalno jasnim..Steta za tog Vampirdziju sto je ziveo u 19-om veku,ko zna dokle bi danas dogurao i kakve bi sve vampire i vampirice nahvatao!
A sto se tice tih mahanja krilcima..ma mogu oni i brze nego sto ti mislis,sve u zavisnosti od faze,ma verovatno ih ne poznajes dobro..! |
Hehehe...
Ili bas poznaje dobro...? :rotfl: |
ozedneh od ove pricee...
nego, de da nabavim onaj kolac? luka imam, krst cu da smandrljam, samo mi jos kolac fali! |
Quote:
|
sta... zastitu ugrozene vampirske sorte?? jes i to sto kazes, ni klinke danas nemaju vise onoliko slatke vratove kao ranije... nabrljaju neki jaki parfem, da s'ugusis dok joj kosu zavrnes... a tek krv... pih... masna, porozna... izdrogirana... bolje jagnjad klati neg maturantkinje ovih dana :twisted:
|
Svacega ima u na ovom svetu...
Cuo sam da se jutros neki lik kupao na izvoru u shumi pored kafane... :o:) |
Meni je licio na gazdu...
Ali sam cuo da postoji i snimak, pa cemo obaviti rekonstrukciju dogadjaja... :D |
Quote:
|
Gazda je poznati bludnik grada Cikaga :D
|
Predlazem novu stavku u pravilniku kafane!
-Zabranjeno brckanje na izvoru u obliznjoj shumi pored kafane! :) |
I upraznjavanje ostalih bludnih radnji! :D
|
Uuuuuhhhh... Spremam "vrele" snimke Gazde kafane, kako glumi Morza u prirodnom "nishkobanjskom" djakuziju!!!:rotfl:
Uskoro stizu snimci!!!:p |
Vidis kako se pikanterije brzo sire.... :)
|
Inache, da dodam, a to je najvaznije i najlepse... Idekius i "momci" iz Kerbera bili su sjajni domacini na ovom nasem puteshestviju do Nisha... A sinocni odlazak u Nishku Banju pamticemo kao jednu od najsjajnijih "detoksikacija" mozka u poslednje vreme! Svaka chast, moramo da vam se revanshiramo pod hitno...;)
Dakle, Gazda (Shime), Dushan S i Atelje Trag proveli su 2 nezaboravna dana u Nishu i banji, pomalo radeci i "pomnogo" se sprdajuci!!! Fenomenalno...:D Postovacemo foitke... Prvo Gazda Morza u Djakuziju, a onda i ostale!!! |
He, he! Zadovoljstvo je bilo obostrano! Lepo zezanje koje je i meni doslo kao praznik i odmor! Posebno mi je drago sto su gazda kafane, Perun, Nebojsha i Dusan_S isto toliko O.K. uzivo kao i sto sam pretpostavljao, a i vise od toga!
Nadam se da ce Perun uskoro organizovati fotke da vidite deo atmosfere :) |
atelje trag? nosili ste SSL-a i rackove?... ;)
|
Kako da nisu... Malo je bila frka dok je stao u Jugića, al ipak je zvučni kvalitet prioritet! :D
Hvala Nišlijama na gostoprimstvu! Osim clip-a gazdinog brčkanja, tu su i nezaboravna priča u slikama o presretanju nepažljivih kamiondžija na autoputu, i što verbalne komunikacije, a što prijateljske pantomime od strane Peruna, koja nije nimalo zaostajala za njegovim blagim, umilnim, bogougodnim izlaganjima ovde na forumu :D Kao odgovor na video klip u kom likovi voze BMW-a jureći 310 na putu u blizini BG-a, imamo i autentičan, šokantan klip kako Yugo (sa nama unutra) juri 64 km/h na putu u blizini BG-a. Bilo je rizično, ali vredno kao iskustvo koje čeliči! Takođe put je dao temelje ozbiljnom naučnom radu u kome ćemo braniti tezu da Nišlijke u proseku imaju mnogo veće grudi od žena u Beogradu! ;) |
Quote:
|
Naravno! Da gazda nije imao ćelavu gumu zbog koje su ga i uhapsili usput, pičili bi mi i 66-67! :)
|
Stizu fotke!!!:rotfl:
|
Quote:
|
Ma nije zato, Deki... Znas i sam odgovor!
Kao i svi mi... Pije nesto.......????????:rotfl: A, Dule??? Necemo o tome!:mrgreen: |
1 Attachment(s)
Shepa i Shimpraga pevaju :)
|
1 Attachment(s)
A kako se nekima dopalo pevanje dvojice Bosanaca...
|
1 Attachment(s)
A samo sat vremena ranije sve je bilo OK... Uh, je**m ti Nish!:D I pevanje dvojice Bosanaca...:banghead:
|
1 Attachment(s)
Ma jesam li ja ovu gazdinu i Tomichinu fotku vec video negde? U stripu "Povijest rocka"? :-)
|
dobro bre jestel vi tamo nesto radili il ste samo pili i pevali?
|
Quote:
|
Quote:
Od naseg preteranog rada se zapalio stan preko puta Idekiusa!:D |
1 Attachment(s)
Da, za tih sat vremena, svashta se desilo... A za grudi Nishlijki... Istina ziva!
Evo slike... Ne grudi, vec pozara!:mrgreen: Izgleda bezveze, ali ok... |
Neznam ja sta se tacnoi desilo, ali u zgradi sam od '77 i nikad nista nije buknulo... A neposredno pre pozara je Perun pushio pljugu na terasi, pa vi sami izvedite zakljucke :-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa leva na desno.. Shime, Gale, Perun i Nebojsha...
|
Quote:
To je ono blago, prijateljsko i bogoumilno ponasanje :rotfl: |
1 Attachment(s)
Dusan_S i ja u jutarnjim satima ispred Galetove vikendice u Niskoj Banji.
Moracu da oshisham ovog Duleta :p |
1 Attachment(s)
A Perun je nasao i novi prostor za studio...
|
1 Attachment(s)
Shime... Spreman da se OKVASI kao Morz! Obratiti paznju na "gostinjske" papuche koje mu je Gale ustupio!;)
|
1 Attachment(s)
Dusan_S,Tomica,Lacky,Idekius,Nebojsha...
|
1 Attachment(s)
Sto se tice rada, naravno da smo radili... temeljno se pripremali za Galetov rostilj... i slusali Perunove savete o zdravom zivotu, koje nam je servirao sa votkom u jednoj ruci, pljugom u drugoj i kobajama ispred sebe :rotfl:
|
1 Attachment(s)
Da presechem malo nashe manekenske fotke... Evo par pejsaza iz nishke Banje... Ko nije bio tamo, neka pod hitno ode! Ono je raj na zemlji! Uostalom, pogledajte...;)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:37 AM. |