Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Bufet Dell Rumski (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14060)

Arthur 30-04-2006 05:01 AM

Re: Bufet "rumski"

stQQ%$Q%sa koj quraccccccccc slucasjjjjjjojnooo

LACKY 30-04-2006 11:15 AM

Re: Bufet "Rumski"

Quote:

1.Kao i u svakoj kafani za stolove je dozvoljeno dobacivati meze i pice!
2.Bilo koje drugo dobacivanje(na naciojnalnoj,profesionalnoj,vredjanje debelih, ili nekoj drugoj bazi) smatrace se uvredom!
3.A za svaku uvredu sleduje Ban, Batine ili Perun na private(po slobodnom izboru)!
4.Postavljanje glupih pitanja se takodje sankcionise!
5.Ako vas bije maler treba ici u Smederevo!
6.Pijane goste ne sluzimo!(Clan uveden zbog Idekiusa.)
7.Dozvoljeno je kritikovanje radova clanova foruma, koji imaju vise od 100 postova samo uz novcanu nadoknadu!
8.Novac prikupljen od kritika ide u fond za letovanje!
9.Za letovanje je potrebno posedovati lemilicu!
10.Zabranjeno postavljanje bilo kakvih ozbiljnih i angazovanih pitanja.(krivci Arhtur i Zagor)
11.Zabranjeno je raspravljati o zejtinu i uopste o bilo kakvim mazivima sem slanine i cvaraka!(krivci Diviner i Boggy)
12. Zabranjeno je ozbiljno raspravljati(moze samo onako) o 1225 clanova foruma od kojiih samo 48 ima preko 300 postova(krivac za ovaj clan je Oggy)!
13. Posto nije41-prva, zabranjeno je govoriti u siframa sem Bati Zivojinovicu(clan skrivio Arthur)!
14. Zabranjeno vredjanje kamera, foto aparata(i uopste bilo koje video tehnike u svrhu izrugivanja debelih)( clan skrivio Off)!
15.Zbog ugrozenosti na forumu i restoranima(male porcije), debeli clanovi imaju posebne privilegije(ovo je moja samovoljna i diktatorska odluka)!
16.Pravilo broj 1 je "Sef je uvek u pravu". Pravilo broj 2 " I ako sef nije u pravu primenjuje se pravilo broj 1". Proglasavam Divinera za moderatora jer je pospesio moj diktatorski status(clan skrivio Diviner zbog svog Geblsovskog stava)!
17. U bufetu je dozvoljeno smaranje samo u slucaju ako je smaracu rodjendan( clan uveden zbog Lacky-ja tj. mene zbog smaranja za rodjendan)!

18. Zabranjeno je u buffetu kovati urote bilo koje vrste(kradja guma sa decijih bicikla,cevapa iz tanjira dok je covek u toaletu itd.) i uopste bilo kojih aktivnosti koje vode lakom sticanju dobara i pozicija.(clan uveden zbog Idekiusa i Oggy-a) Izvolte!

Ps. ovo su pocetna pravila koja ce se po potrebi prosirivati.

Receno, ucinjeno.

LACKY 30-04-2006 11:32 PM

:mase::p :bend: E gde ste sada prljavi i zli ugnjetavači debelih? Da vas sada vidimo! Stize Super Heroj i drkazija P.E.R.U.N! Najveci borac za debela prava i zastitu protiv vas "?tapova za pecanje" " Močuga za pasulj" i svih ostalih zlih mr?avaca!

30-04-2006 11:52 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY
:mase::p :bend: E gde ste sada prljavi i zli ugnjetavači debelih? Da vas sada vidimo! Stize Super Heroj i drkazija P.E.R.U.N! Najveci borac za debela prava i zastitu protiv vas "Štapova za pecanje" " Močuga za pasulj" i svih ostalih zlih mršavaca!

Gazda, dobro veche!!! Mislim, chast mi je da sam na forumu foruma rumski, sekciji "debeli dominiraju"... Mislim, OK, nemojte sad opet da me banujete zbog "vredjanja"... Jedan sam od njih... mislim, drzim se, jos uvek!

Ovajjj, glupo bi bilo da samo kazem dobro veche, jos gluplje samo tebi... pa, evo, u narednih par minuta sastavicu neki "pametan" post i okaciti ga ovde...

Uh, proslo je dosta vremena! Eto, PERUN se vratio! Da podrzi debele i one koji to nisu! Doduse, sad sam P.E.R.U.N... OK... eto mene za koji minut tu ponovo...;)

P.S. Na avataru nisam ja, niti bilo ko iz mog najblizeg okruzenja... To je moja stara ljubav iz decackih dana, najzgodnija machka koju, na zalost, nikada nisam osvojio???

Oggy 01-05-2006 12:04 AM

Dobro nam se vratio.
Nadam se da ce ovaj put biti "opustenije" ;)

LACKY 01-05-2006 12:05 AM

E sad nam je lakse.

01-05-2006 12:20 AM

A sad, onako, polu-zvanicno.........

Dobro vam vece svima! Nakon izdrzavanja visemesecne kazne zbog izazivanja i ucesca u nemirima na Rumskom, eto mene ponovo... Iskreno, zao mi je sto nisam zadrzao stari nick, mada, ovo mu dodje isto... Pravila su pravila. Lepo je sto su se svi moderatori slozili da treba da se vratim... Hvala!!! Dakle, to sam ja, stari "zli" Perun. Komisija za oslobadjanje, tj. pustanje na uslovnu slobodu i ponovno druzenje sa svima vama ( Lacky, Oggy, Dr.Ru, Idekius... i moj advokat Zagor ) prilikom poslednjeg saslusanja pitali su da li sam spreman da u novom druzenju promenim pristup diskusijama i budem manje agresivan i ekstreman u nastupima, kako pred starim, tako i pred velikim brojem novih ucesnika foruma, koji verovatni i ne znaju da sam ovde i bio... I ne treba... Nakon procesa ispitivanja ( bez standardnog policijskog mucenja fiokom, kesom...;) ), lobiranja meni prijateljski nastrojenih clanova, pusten sam na slobodu i eto me, ponovo, tu sa vama...

Salu na stranu, drago mi je da ste svi tu, istomisljenici i neistomisljenici i nadam se da ce nase dalje diskusije biti, pre svega, konstruktivne, manje nabujane negativnom energijom, provokacijama, a pre svega plodotvorne za sve clanove ovog foruma. Nadam se da ce moje iskustvo, kako muzicko, tako i zatvorenicko:banghead: doprineti razvoju ovog foruma, njegovih clanova, a i mene samog... Covek uci dok je ziv... zar ne?:da: Dobro, da ne zazvucim bas preterano pateticno, kao Gos'n Guzina:o, zelim vam jos jednom Dobro vece i lep provod!

Poseban pozdrav za moje prijatelje i saradnike Lacky-ja, Zagora, zatim Dushana S-a, Idekiusa ( lepo smo se skapirali onomad, druze;) ), Oggy-ja, DVuckovica, Ridge-a i mog novog poznanika Illirona!!!

Zao mi je sto ne vidim neke stare clanove ovde, poput Slowstara, Trpkova i drugih iskusnih ljudi, ali dobro, valjda ce se vratiti... zdravi i DEBELI kao mi...

Na kraju pozdrav i za coveka zbog kog sam poslat na odsluzenje kazne ( tj. ne njega kao njega, vec svadje sa njim ), MAX-a!

E pa, forumashi, dobro vam ja dosh'o... Pozdrav!:)

Marko Perunicic, Atelje Trag

LACKY 01-05-2006 12:25 AM

A sto ste ime "Atelje Trag" na sajtu promenili u "Under Construction"?
Jel to zbog inostranstva?

01-05-2006 12:29 AM

Quote:

A sto ste ime "Atelje Trag" na sajtu promenili u "Under Construction"?
Jel to zbog inostranstva?

Pa, to mogu da prevedu... ovo prvo im nista ne znaci... Od kad smo to okacili tamo, Amerika se preselila u zemlju dobrih i debelih!!!:D

Nego, jel' sam vec prekrsio neki clan pravilnika Buffet-a???

idekius 01-05-2006 12:34 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Dobro nam se vratio.
Nadam se da ce ovaj put biti "opustenije" ;)

Oce, djavola...
Tu smo mi da ne bude tako!;)

Obavestavam clanove foruma da smo Oggy i ja veceras izvrsilu puch na forumu.

Branislav, Diviner i Pure su banovani, a Anita fizicki likvidirana...
Do daljnjeg (do normalizacije stanja) je uvedena diktatura, a zatim cemo se mi , kao puchisti jel'te, povuci i uspostaviti marionetsku, mislim civilnu vlast.

Dakle, operacija "Apis" je uspesno sprovedena.

U ime organizacije "Crna Ruka",
Idekius i Oggy :twisted: :twisted:

01-05-2006 12:38 AM

Quote:

Originally Posted by idekius
Oce, djavola...
Tu smo mi da ne bude tako!;)

Obavestavam clanove foruma da smo Oggy i ja veceras izvrsilu puch na forumu.

Branislav, Diviner i Pure su banovani, a Anita fizicki likvidirana...
Do daljnjeg (do normalizacije stanja) je uvedena diktatura, a zatim cemo se mi , kao puchisti jel'te, povuci i uspostaviti marionetsku, mislim civilnu vlast.

Dakle, operacija "Apis" je uspesno sprovedena.

U ime organizacije "Crna Ruka",
Idekius i Oggy :twisted: :twisted:

Bicu dobar ubuduce, majke mi...:D A u medjuvremenu sam skapirao cemu sluzi opcija EDIT... naravno, nakon tog saznanja uradio sam i test inteligencije, za svaki slucaj... da ne prepricavam detalje.:o

01-05-2006 12:39 AM

Quote:

Originally Posted by p.e.r.u.n.
A sad, onako, polu-zvanicno.........

Dobro vam vece svima! Nakon izdrzavanja visemesecne kazne zbog izazivanja i ucesca u nemirima na Rumskom, eto mene ponovo... Iskreno, zao mi je sto nisam zadrzao stari nick, mada, ovo mu dodje isto... Pravila su pravila. Lepo je sto su se svi moderatori slozili da treba da se vratim... Hvala!!! Dakle, to sam ja, stari "zli" Perun. Komisija za oslobadjanje, tj. pustanje na uslovnu slobodu i ponovno druzenje sa svima vama ( Lacky, Oggy, Dr.Ru, Idekius... i moj advokat Zagor ) prilikom poslednjeg saslusanja pitali su da li sam spreman da u novom druzenju promenim pristup diskusijama i budem manje agresivan i ekstreman u nastupima, kako pred starim, tako i pred velikim brojem novih ucesnika foruma, koji verovatni i ne znaju da sam ovde i bio... I ne treba... Nakon procesa ispitivanja ( bez standardnog policijskog mucenja fiokom, kesom...;) ), lobiranja meni prijateljski nastrojenih clanova, pusten sam na slobodu i eto me, ponovo, tu sa vama...

Salu na stranu, drago mi je da ste svi tu, istomisljenici i neistomisljenici i nadam se da ce nase dalje diskusije biti, pre svega, konstruktivne, manje nabujane negativnom energijom, provokacijama, a pre svega plodotvorne za sve clanove ovog foruma. Nadam se da ce moje iskustvo, kako muzicko, tako i zatvorenicko:banghead: doprineti razvoju ovog foruma, njegovih clanova, a i mene samog... Covek uci dok je ziv... zar ne?:da: Dobro, da ne zazvucim bas preterano pateticno, kao Gos'n Guzina:o, zelim vam jos jednom Dobro vece i lep provod!

Poseban pozdrav za moje prijatelje i saradnike Lacky-ja, Zagora, zatim Dushana S-a, Idekiusa ( lepo smo se skapirali onomad, druze;) ), Oggy-ja, DVuckovica, Ridge-a i mog novog poznanika Illirona!!!

Zao mi je sto ne vidim neke stare clanove ovde, poput Slowstara, Trpkova i drugih iskusnih ljudi, ali dobro, valjda ce se vratiti... zdravi i DEBELI kao mi...

Na kraju pozdrav i za coveka zbog kog sam poslat na odsluzenje kazne ( tj. ne njega kao njega, vec svadje sa njim ), MAX-a!

...Pardon, mozda i nisam skapirao EDIT...

LACKY 01-05-2006 12:42 AM

E gledao sam veceras predstavljanje pesama za Eurosong.Najvise su me fascinirali sasavi Finci koji su poslali HM band.Ljudi su u spotu, kojim predstavljaju pesmu pobili ceo razred djaka. Kakvi kraljevi, neka mesavina Mansona i Ramsteina( grubo receno)!
Ps. Zamolio bih Dr Ru-a kada proda RME da svrati u buffet!

idekius 01-05-2006 12:54 AM

E sad i ja salu na stranu...

Pozdrav Perune, drago mi je sto si izneo vrlo prihvatljiv i pomirljiv stav i ispostovao promenu nicka...
Do nesporazuma verovatno i dolazi da bi se kasnije ispravili;)
Nekad se u svadji pretera i kaze i ono sto se ne misli... Forumskih sukoba je bilo i verovatno ce ih biti... Sto su clanovi stariji (duze na forumu), sansa za sukobe je manja... ljudi nauce da se "slusaju" i nauce jedan drugome narav...

Verujem da cemo ubuduce biti konstruktivni i drugarski nastrojeni... barem mi "matori"... a za nove clanove... bolje bi bilo da ne ponavljaju nase greske, vec da iz njih nauce nesto...

01-05-2006 12:58 AM

Quote:

E sad i ja salu na stranu...

Pozdrav Perune, drago mi je sto si izneo vrlo prihvatljiv i pomirljiv stav i ispostovao promenu nicka...
Do nesporazuma verovatno i dolazi da bi se kasnije ispravili;)
Nekad se u svadji pretera i kaze i ono sto se ne misli... Forumskih sukoba je bilo i verovatno ce ih biti... Sto su clanovi stariji (duze na forumu), sansa za sukobe je manja... ljudi nauce da se "slusaju" i nauce jedan drugome narav...

Verujem da cemo ubuduce biti konstruktivni i drugarski nastrojeni... barem mi "matori"... a za nove clanove... bolje bi bilo da ne ponavljaju nase greske, vec da iz njih nauce nesto...

Ma, ne sekiraj se... Meni ni ranije namere nisu bile onakve kako su protumacene... Ni ja nisam kapirao mnoge, ni oni mene... Smajliji su strashna stvar... i njih otkrivam lagano!!!:da::cool::rolleyes::banghead: Pozdrav, Idekiuse!

Nego, sta se ovde pije?

idekius 01-05-2006 01:00 AM

Quote:

E gledao sam veceras predstavljanje pesama za Eurosong.Najvise su me fascinirali sasavi Finci koji su poslali HM band.Ljudi su u spotu, kojim predstavljaju pesmu pobili ceo razred djaka. Kakvi kraljevi, neka mesavina Mansona i Ramsteina( grubo receno)!
Ps. Zamolio bih Dr Ru-a kada proda RME da svrati u bufet!

Pitaj onog naseg chupavog drugara, kako je reagovao kada mu je njegov vrli gitarista predlozio da peva na Beoviziji :rotfl:

Odgovor je bio vise nego upecatljiv i pre svega EXPLOZIVAN uz psovke... i pre svega, VRLO negativan...:rotfl:

Sudeci po vasem iskustvu i kasnijem sledu dogadjaja, ispravno je odlucio... :(

LACKY 01-05-2006 01:06 AM

Kako ono ide "Sef je uvek u pravu itd", mislim tacka 16 statuta.
A sad posto se izljubili i lepo procavrljali, ja bih vas samo podsetio na tacku 10 statuta buffeta!

Oggy 01-05-2006 01:07 AM

Hehehe...
Idekiusov i moj plan "Apis" je veceras konacno sproveden u delo i osnovali smo administratorski tim "BAN- diti", posto nam je Diviner juce neiskusno objasnio kako se banuje :D
Deki i ja smo dvoglasno odlucili da imenujemo Zvincica za naseg glasnogovornika, kako bi mi postali "sive eminencije" i vladali iz senke.
Za statut foruma, ce verovatno biti, sa malo prerada, preuzet statut kafane, s' tim da cemo se Idekius Veliki i ja jos Oggy "jos veci" samoproklamovati za monarhe- apsolutiste foruma :da:
Da li ima nekih pitanja, kritika...? :twisted:

idekius 01-05-2006 01:10 AM

I molim da ubuce budem oslovljavan sa Imperator Idekius... Dahrt Idekius...:rolleyes:

LACKY 01-05-2006 01:11 AM

E nemoj da mi spremate ovde neke udare i prevrate pa da mi zatvore Buffet!
Sad moram uvesti novi clan statuta.

01-05-2006 01:13 AM

Quote:

Ps. Zamolio bih Dr Ru-a kada proda RME da svrati u buffet!

Lacky, da nije kojim slucajem Mrki preneo neka "balkanska" iskustva onoj finskoj "braci"? Mislim, u scenarijskom smislu? Aaa?

E, da, sta pijete?

Oggy 01-05-2006 01:14 AM

Kasno...
Prevrat je vec realizovan... :D

idekius 01-05-2006 01:17 AM

Quote:

E nemoj da mi spremate ovde neke udare i prevrate pa da mi zatvore Buffet!
Sad moram uvesti novi clan statuta.

Nego, Oggy... chuo sam da clanovi pokreta otpora, koji podrzavaju bivsi rezim, zalaze u ovaj Buffet?

Hmm... moracemo da posaljemo Her Off-a von GestApogee da to malo pronjuska:rolleyes:

Oggy 01-05-2006 01:26 AM

Poslacemo i Ivana Studiohauzena sa njim da mu pravi drustvo... :D

Naravno, svaki pokusaj neslaganja sa aktuelnim rezimom, rezultirace primenom niza brutalnih mera kaznjavanja, koje su mi svojstvene... :D

idekius 01-05-2006 01:30 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Poslacemo i Ivana Studiohauzena sa njim da mu pravi drustvo... :D

Naravno, svaki pokusaj neslaganja sa aktuelnim rezimom, rezultirace primenom niza brutalnih mera kaznjavanja, koje su mi svojstvene... :D

Da... neke su spore, vrlo spore, ali provereno efikasne...

Recimo ono sa prisilnim sedenjem na mesto gde je tek posadjeno proklijalo seme Panchiceve Omorike:mrgreen:

Oggy 01-05-2006 01:31 AM

Ta Omorika je bila tvrd orah... :D

01-05-2006 03:08 AM

Jos jednom, za moje prijatelje.........

Arthur 01-05-2006 03:30 AM

HIIIIIK!
#$^ BGbeem li gsaa... hikkkk...........Groooookw@#R... neego...
..............TRAS@!.............................. ...................................it iz aj, artur!

Dushan_S 01-05-2006 03:38 AM

Quote:

Kakav napad poezije, jo? malo i suzica bi mi krenula :D Ajd pa bolje se sna?o i u zdravlje!

Quote:

HIIIIIK!
#$^ BGbeem li gsaa... hikkkk...........Groooookw@#R... neego...
..............TRAS@!.............................. ...................................it iz aj, artur!
Ajd sad, lepo ustani i reci lepo i glasno "Ja sam Artur, i ja sam alkoholičar". Mora? se prvo suočiti sa problemom da bi mogao da se sredi? :D :p

Arthur 01-05-2006 03:40 AM

NNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE@#%$ Q@#$%@#^@

......................niiiiisssssam ovovvlko plaakko od kaad mi je kucccca pobegla pas e vratla ujutrooo.....materrrrrrrimnjihovuuuu
2345@$%@^@^^$^&TYHHFE
ih
hrek

01-05-2006 03:45 AM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
Kakav napad poezije, jo? malo i suzica bi mi krenula :D Ajd pa bolje se sna?o i u zdravlje!

Ajde, ajde, emocije sacuvaj za neku novu saradnju uskoro!!! Vidimo se!;)

Illiron 01-05-2006 10:01 AM

Quote:

Pozdrav!

OFF 01-05-2006 10:37 AM

Quote:

Hmm... moracemo da posaljemo Her Off-a von GestApogee da to malo pronjuska:rolleyes:

He, he, a oni stvarno mislili da ja samo sviram u bufetu :taz: :pirate:

Max 01-05-2006 12:31 PM

Quote:

Moram da te podsetim da nisi banovan zbog svadje sa mnom ( jer se ja nisam svadjao sa tobom ....) nego zbog uvrede i agresivnog ponasanja .

Ali da budem u duhu sveopsteg dobrog raspolozenja , uz javno izvinjenje sa tvoje strane ( koje jos nisam procitao ) spreman sam da predjem preko uvreda .....

Pozdrav

01-05-2006 01:37 PM

Quote:

Originally Posted by Max
Moram da te podsetim da nisi banovan zbog svadje sa mnom ( jer se ja nisam svadjao sa tobom ....) nego zbog uvrede i agresivnog ponasanja .

Ali da budem u duhu sveopsteg dobrog raspolozenja , uz javno izvinjenje ( koje jos nisam procitao ) spreman sam da predjem preko uvreda .....

Pozdrav

Ja iz kurtoazije ne radim i ne pricam nista u zivotu... Moj pozdrav tebi (a smatram da sam i ja imao na cemu da ti zamerim, zasto je sve onda i puklo) znaci puno toga, a prvenstveno moj pomirljiv stav, nadam se i tvoj. Izvini nije teska rec, ali POZ|DRA znaci mnogo vise od toga... Obojica smo profesionalci, ja se ni ranije nisam krio iza svog imena (ne tumaci ovo kao sarkazam...) i samo sam pricao ono sto mislim... Doduse niko nije vidovit da zna ko sam, tj. kakva mi je dinamika govora, jer, na kraju krajeva, ovo je pisanje!:mad: Nadam se da cemo biti konstruktivni obojica i jedan za drugog i za ostale clanove foruma!

Jos jednom, POZDRAV tebi, ne zelim da se vracamo na svadje, tj. uvrede sa Private-a i ostalo!:)

P.S. Kao sto vec rekoh, otkrivam opcije EDIT i ADD SMILES, tako da ce valjda sve biti jasnije!:o:D:p:banghead::cool:

01-05-2006 01:40 PM

Quote:

Originally Posted by Illiron
Pozdrav!

Pozdrav decko!!! Vidimo se mi uskoro!!!

Lacky, izvini ako Buffet pretvaram u Zelje, Cestitke... Jel' odstupam od pravilnika???:confused: Banuj me!!!:mrgreen:

P.S. Vidimo se u Sredu, naprimer!!!???;) (hvala, prijatelju moj sto delis kafanu sa mnom, tj. ustupas je za malo moje patetike:o!!!)

Max 01-05-2006 01:52 PM

Uvreda = izvinjenje ..... ili tako funkcionise u civilizovanom svetu , a ako predjes postove videces da te nisam ni u jednom momentu uvredio osim sto sam izneo negativno misljenje o tvom radu ( na koje imam pravo , kao sto imas pravo da izneses i ti negativne kritike na moj rad ) .....

Pozdrav = ako si nekog zaboravio da pozdravis ...... a mislim da si me ti " pozdravio " dovoljno puta :)

Izvinjavam se ostatku foruma , ali insistiram na izvinjenju za uvrede koje su mi nanete .

Pozdrav

01-05-2006 01:59 PM

Quote:

Originally Posted by Max
Uvreda = izvinjenje ..... ili tako funkcionise u civilizovanom svetu , a ako predjes postove videces da te nisam ni u jednom momentu uvredio osim sto sam izneo negativno misljenje o tvom radu ( na koje imam pravo , kao sto imas pravo da izneses i ti negativne kritike na moj rad ) .....

Pozdrav = ako si nekog zaboravio da pozdravis ...... a mislim da si me ti " pozdravio " dovoljno puta :)

Izvinjavam se ostatku foruma , ali insistiram na izvinjenju za uvrede koje su mi nanete .

Pozdrav

Pozdrav, treci put!!!:banghead: Opusti se, zelim ti lepo druzenje samnom... Valjda takva zelja ne stoji uz "necasne" misli ili namere... A, da ti pravo kazem, kad smo se pokacili, setio sam se ko si, ali ne i sta radis... I kao sto i tad rekoh... Otvori thread, popljuj moj rad, moj pristup, a ne mene... Prica o Karleusi i "zagrevanju" stolice nije imala nikakve veze sa Threadom o Yamahi NS10M... Ili sam ja nesto propustio? Sumnjam...:cool:

Max-e, budi pozdravljen i nadaj se, kao i ja, vrlo konstruktivnim i prijateljski nastrojenim diskusijama... Necu da se vracam na nesto sto je bilo... Razmisljam o onome sto ce biti!!!;)

01-05-2006 03:55 PM

E, pa OK... ovo pishem, a bolje je tako, jer sam malochas na chatu sa Maxom rashcistio vecinu stvari vezanih za nas sukob od pre vishe meseci!!! Iako smo se upoznali jako davno, dugo se nismo videli, a i kad smo se sreli ovde, bavili smo se pisanjem! Ne prichom... Tesko je skapirati ko je ko i ko je kakav ovde!!! Cesto se dogadjaju nesporazumi, svadje, pa i mnoge uvrede bivaju izgovorene!
Vezano za moje postove od ranije, nemam razlog da bilo sta menjam ili da se zbog njih nekome izvinjavam, jer to sam ja... a i tada sam se svima predstavio imenom i prezimenom... i to cu uvek biti ja!!!

Sto se tice onog "nestrucnog" dela diskusija, uvreda upucenih Maxu na PM, smatram da to jeste razlog zbog kog bi trebalo da mu uputim izvinjenje... Obzirom da smo se chuli, to smo resili sami i nadam se, zakopali ratne sekire!

Bas zato sto smo se prvo chuli, raschistili stvari licno... smatram za shodno da se i javno izvinim choveku (Maxu) za uvrede i pretnje upucene na njegov racun!

Ako ostanemo neistomisljenici po pitanju posla ili principa u istom, nadam se da necemo praviti galamu oko toga, pogotovo ne svadju ili resetanje uvredama... Dakle, kao sto rekoh/napisah i sinoc... Ovde smo da bi bili konstruktivni, da bi pomogli drugima da nesto nauce, a i da bi sami nesto naucili!!!

Kao i u razgovoru licno... Pozdrav, pa se vidimo na forumu!!!;)

Max 01-05-2006 03:58 PM

Zahvaljujem se Perunu na iskrenom izvinjenju ...

Nadam se da ce shodno svom velikom znanju biti isto toliko i koristan ljudima koji pocinju u ovom poslu kao i onim naprednijim ....

Prihvatam izvinjenje ..... i idemo dalje

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 04:52 AM.