Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Slike vaših studio-setup-ova (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12770)

perun 15-07-2006 04:13 AM

Re: Slike va?ih studio-setup-ova

Quote:

Originally Posted by DaBear
Jel gotov studio Perune? Jeste povezali Sony u MADI u PC u SSL?....
Oce' budu neke slike da se lozimo malo....

E video sam ti par thread-ova na Gearslutz-u...kad nema prepucavanja sa nasima, moze i sa njihovima! mega!!!

Nije josh! Iako mi je Dave Peck obezbedio direktan kontakt sa Hollebone-om iz Euphonixa, nismo naruchili MADI jos uvek, tj. Euphonix System 5... Ali, polako! Stici ce, nadam se , uskoro! Dobili smo popust na "obraz" od 2500 evra... LEPOOOOO>.. Nema lozenja... Sony 3324 stize, poklonio nam ga je moj prijatelj... Prvi vlasnik! Studer A820 se smeshi... Tako da, ponavljam, nema lozenja... Samo pravih stvari! Pravimo kombinaciju studija i muzeja!;):D

A vezano za Gearslutz... Ja sam JA u svakoj varijanti, u zivotu i na svakom forumu! Tako da... Ako se sa nekim sukobim, a imam argumente, naravno da cu da ga nakurcam! Kazem... Ako i on ima argumente, raspravljacemo se i svako ce nesto nauciti, ali ako to nije slucaj, ne stedim se, kao ni ovde!

Samo da znash... Poziv na kafu nije bio zajebancija, voleo bih da svratish do nas ili nekog kafea kad si u BGu!

Pozdrav, Vrach... Ja nemam loshe namere, samo loshe navike!!!;) A i u njima sam maximalno iskren! Uhhh... Vratio sam se upravo i mnogo sam pijan!:o

Cheeersssss to YA Vraaatchhhhh!!!:mrgreen:;) Se vidjamo!

perun 18-07-2006 11:53 PM

1 Attachment(s)
Eto... Kad se vec pominju neke "spravice"... Jedna je na putu, druga ce biti uskoro!!! Nadam se.:confused:

Evo par slichica...;):cool: Za Vracha.............:rolleyes: Kafa pada sledeci put??? Hahaha. Samo, moramo prvo dobro da se posvadjamo, da bi imali zasto da se mirimo u BG-u uz kafu!!!:mrgreen:

perun 18-07-2006 11:54 PM

1 Attachment(s)
...

DaBear 19-07-2006 12:39 AM

Quote:

Originally Posted by perun
...

lepo, lepo bogami....a trake? Jel ima jos da se nadju digitalne trake.? Mi imamo u glavnom studiju Sony 48 digitalni (vrlo malo koriscen, kupljen nov i nisu ga palili vec godinama) i zadnji put su trazili nesto smesno, mislim ?3.000 za njega!!

kad ce te da poredjate i ukljucite sve?

A vec smo se dosta "izsvadjali", ja mislim....jebo prepucavanje..kafa ne gine!
pozdrav..odo da spavam, moram da poranim sutra

perun 19-07-2006 12:46 AM

Quote:

lepo, lepo bogami....a trake? Jel ima jos da se nadju digitalne trake.? Mi imamo u glavnom studiju Sony 48 digitalni (vrlo malo koriscen, kupljen nov i nisu ga palili vec godinama) i zadnji put su trazili nesto smesno, mislim ?3.000 za njega!!

kad ce te da poredjate i ukljucite sve?

A vec smo se dosta "izsvadjali", ja mislim....jebo prepucavanje..kafa ne gine!
pozdrav..odo da spavam, moram da poranim sutra

Ima, ima traka... Dobijamo neke "solidne" uz SONY-ja, a Quantegy jos uvek pravi 467! Ne bi trebalo da bude vecih problema... A tu je i Ebay. Uvek.

Nadam se da ce studio biti "povezan" ali ne i kompletiran do Decembra. Bar ono osnovno. Mada i to osnovno je dovoljno. E sad, nashem fetishizmu nikad kraja, lista opreme je predugachka. Ali Ok, polako. Po nekim nashim rachunicama, ful studio, tj. oprema bice doterana i povezana sredinom naredne godine!

Za svadje si u pravu, zajebavam se... Pozdrav! Vidimo se u BG-u!;)

roginator 14-08-2006 09:59 PM

neke slike iz SYNTHETIS ARTS STUDIO od prije cca godinu dana...

uskoro novi studio s brdo novih igracki i legendarnim MCI 542 C mixerom..

http://web.vip.hr/roginator.vip/2overpower-40.JPG
http://web.vip.hr/roginator.vip/2towerrack-40.JPG
http://web.vip.hr/roginator.vip/2center-40.JPG
http://web.vip.hr/roginator.vip/2leftside1-40.JPG
http://web.vip.hr/roginator.vip/2leftside2-40.JPG
http://web.vip.hr/roginator.vip/2rmidx40.JPG
http://web.vip.hr/roginator.vip/2corner-40.JPG
http://web.vip.hr/roginator.vip/2sh-40.JPG
http://web.vip.hr/roginator.vip/2floor-40.JPG
http://web.vip.hr/roginator.vip/2leftside3-40.JPG

kompletna lista opreme na upit...neda mi se sada pisat cca 120 strojeva

DaBear 14-08-2006 10:05 PM

[quote=roginator]neke slike iz SYNTHETIS ARTS STUDIO od prije cca godinu dana...

uskoro novi studio s brdo novih igracki i legendarnim MCI 542 C mixerom..

Tako treba!
Ajde stavi nove slike kad poredjas (i ukljucis ) sve u MCI...

Moritz 14-08-2006 10:16 PM

Pa vi bi mogli pored studija da otvorite i muzej, mozda bi vam bilo i isplativije :rotfl::rotfl:...Svaka cast na kolekciji, lepo probrano ;). A gde ce biti studio, lokacija?

roginator 14-08-2006 10:23 PM

D.Zdencina (Hrvatska cca 20 km od Zagreba)... uskoro ulaz s autoputa (600 m lijevo od autoputa zg - rijeka na 13tom km od zg)

rezija cca 36 m2 soba za snimanje cca 20 m2 i sve to u prirodi...

Moritz 14-08-2006 10:28 PM

E to je posao, nadam se da cu biti u prilici u skorije vreme pa da me put nanese u taj kraj, bas bih voleo da vidim sve to. Baci neke fotke kad bude gotovo da parimo oci ;).

Max 15-08-2006 11:57 AM

Quote:

Originally Posted by roginator
D.Zdencina (Hrvatska cca 20 km od Zagreba)... uskoro ulaz s autoputa (600 m lijevo od autoputa zg - rijeka na 13tom km od zg)

rezija cca 36 m2 soba za snimanje cca 20 m2 i sve to u prirodi...

2 PARISA ..... ti si KRALJ !!!

Takodje jos uvek ih koristim kao konvertore .... i veoma sam zadovoljan ..... negooooo ..... imate li visak adat kartica na prodaju ?????

Pozdrav

DADDY Z 15-08-2006 12:30 PM

uh,uh,,,jbm ti...tesko disem dok ovo gledam..:cry2: :uhoh:

fipke 15-08-2006 02:44 PM

eto, vidite da na kraju ipak svako ima svog konja za trku! :)
btw, evo moje prinove:
http://i95.photobucket.com/albums/l1...75599027_l.jpg

STUDIOTON 17-08-2006 07:21 PM

1 Attachment(s)
Evo pre nego sto sam ga ubacio u studio jedna fotka pa da podelim sa vama :)

perun 12-09-2006 01:48 AM

1 Attachment(s)
Stiglo nam je jos noviteta, naravno, sem SSL-a sa slike, koji je vec "staritet" i cije sam slike vec kachio 10 puta... Dakle, pojacanje od 2 novopridosla miksera, od kojih je Soundcraft najverovatnije na prodaju, pa, zainteresovani mogu da me cimnu na PM. Rec je o Soundcraft TS 24 mikseru, njihovom najskupljem i najlegendarnijem (u stvari jedinom legendarnom) stolu. 32 kanala, bantam patchevi, full recapped, upgraded... Cena nije "sitnica", sto je i za ocekivati jer nigde nije niska. A drugi mikser dole desno je Pacific Research/HARRISON. Broadcast- pola analogni, pola digitalni sto... Presrecan sam, ovo je jedini Harrison na Balkanu, siguran sam. Astal izuva!:D:hyper:

Rekoh, da se pohvalimo malo... Pozdrav!;)

DaBear 12-09-2006 09:17 AM

Rekoh, da se pohvalimo malo... Pozdrav!;)[/QUOTE]

ako, ako....slobodno se pohvali. I ja bi...Kamara se, lepo..ima se -moze se, sto bi rekli....:( :mrgreen:

Izgleda da si sve pare potrosio na miksete, pa nije ostalo za foto aparat u boji..:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

sala, razonoda...super, samo napred! Tehnika narodu!!
pozdarv

Moritz 12-09-2006 09:31 AM

Cuj, kako vam je krenulo mogli bi otvoriti i neki butik mikseta,a? :rotfl:lepo,lepo...jos samo da se nadje djengi za pazar pa da se narod veseli.

perun 12-09-2006 10:05 AM

Quote:

Izgleda da si sve pare potrosio na miksete, pa nije ostalo za foto aparat u boji..:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Pazi, aparat je u boji! Ozbiljno... Ali miksete koje smo kupili su BW (crno bele limited edition)! Majke miii...:D;)

DaBear 12-09-2006 10:14 AM

Quote:

Pazi, aparat je u boji! Ozbiljno... Ali miksete koje smo kupili su BW (crno bele limited edition)! Majke miii...:D;)

dobra fora...super!:rotfl:

Manley 12-09-2006 11:53 AM

Quote:

A drugi mikser dole desno je Pacific Research/HARRISON. Broadcast- pola analogni, pola digitalni sto... Presrecan sam, ovo je jedini Harrison na Balkanu, siguran sam. Astal izuva!:D:hyper:

Rekoh, da se pohvalimo malo... Pozdrav!;)

perune ja sam mislio da sam najludji sto se kupovine tice, ali ti si me sjebao skroz.... Svaka cast, pravi izbor! harrison je cudo, ima ga moj kolega ovde u ZH...mnogoooo mi se svidja:rotfl:

ah da, da se pohvalim: drawmer 1962 digital x2 focusrite isa 428(made in england) x2 i siemens v72 u racku stigli ove nedelje....milinaaaaaa:D

perun 12-09-2006 12:03 PM

Quote:

Originally Posted by Manley
perune ja sam mislio da sam najludji sto se kupovine tice, ali ti si me sjebao skroz.... Svaka cast, pravi izbor! harrison je cudo, ima ga moj kolega ovde u ZH...mnogoooo mi se svidja:rotfl:

Jebi ga... Ranije smo bili u fazonu... Cepamo aranzmane, produciramo projekte... NIkad necemo da pravimo studio, kao, koji ce nam kurac!? Hahahaha, ali od prosle godine smo skroz bolesni za opremom ali, nije da mi ne prija taj virus, stvarno mnogo seremo!:D Eto, ti si opremofil, takodje... reci mi... KAKO DA ODOLIM???:mad::banghead:

Hvala... Pozdrav!;)

DaBear 12-09-2006 12:10 PM

droga bato....nema nam pomoci! za to nema leka...:rotfl:

Manley, daj uslika sve pa okaci malo.....ja se sve ustezem da se otvorim za jos par spravica....nije da ne mogu da radim bez njih, al je dobra cena!!

Manley 12-09-2006 12:18 PM

Quote:

Manley, daj uslika sve pa okaci malo.....ja se sve ustezem da se otvorim za jos par spravica....nije da ne mogu da radim bez njih, al je dobra cena!!

ej sutra dolazi jedna svajcarka tu u london na studije i treba joj studio za snimanje vokala i aranzman, preporucio sam tebe...da joj dam email(broj tel)?

Manley 12-09-2006 12:19 PM

Quote:

Jebi ga... Ranije smo bili u fazonu... Cepamo aranzmane, produciramo projekte... NIkad necemo da pravimo studio, kao, koji ce nam kurac!? Hahahaha, ali od prosle godine smo skroz bolesni za opremom ali, nije da mi ne prija taj virus, stvarno mnogo seremo!:D Eto, ti si opremofil, takodje... reci mi... KAKO DA ODOLIM???:mad::banghead:

Hvala... Pozdrav!;)

nema tu leka...jedino zena da me ne razbije jednog dana:cool:

na kraju krajeva nek ide ovako dalje, ja se necu zaliti:mrgreen: a mislim i vas dvoje;)

Manley 12-09-2006 12:21 PM

Quote:

cekam da sklopim deal koji sam u pregovoru pa ako bog da da uslikam sve sa jednim focusrite mixerom :o

drzite mi palceve

DaBear 12-09-2006 12:22 PM

Quote:

Originally Posted by Manley
ej sutra dolazi jedna svajcarka tu u london na studije i treba joj studio za snimanje vokala i aranzman, preporucio sam tebe...da joj dam email(broj tel)?

moze...

perun 13-09-2006 11:11 AM

1 Attachment(s)
Evo malo detaljnijih fotki Pacific Research/Harrison miksera i HD systema ADX8 iste firme sa plavo-belim kontrolerom (za software) i daljinskim na desnoj sekciji miksera (za Workstation)... Mikser ima 4 kanala (levo) sa Mic Preampima i EQ sekcijom, 10 stereo kanala sa EQom, milion routing opcija, zatim, 8 DIGITALNIH kanala desno (sa svim kontrolama za DAW) i Control Room sekciju skroz desno, opet, sa gomilom AUX opcija, routingom i talkbackom... Skroz levo je MASTER Fader i master sekcija... Tu su i merenja za sve sekcije miksera, kao i timeri, korisni za broadcasting! Nekoliko napajanja, 2 Pacific rack uredjaja (crna) za HD Recording i Editing, kontroler za iste i ,naravno, MIKSER! PowerMac kontrolise ceo ovaj sistem, i njega smo dobili... Pa, eto... Iako nikad nismo hteli Apple, sad ga imamo. PC ne moze da radi sa ovim sistemom... Naravno, Apple polu-praistoriju.:D

Uzivajte...;)

DaBear 13-09-2006 12:55 PM

lepo...a gde ce te da drzite te sve miksere (SSL i Harrisona?) u istoj kontrolnoj sobi ili ne? Ili se pravi veliki kompleks studija?
to bi bilo mega....

boggy 13-09-2006 01:03 PM

Quote:

....
to bi bilo mega....

ma kakvi... mega?....
To bi bilo GIGA!!!! :)

pozdrav

bogi

perun 13-09-2006 01:12 PM

Quote:

lepo...a gde ce te da drzite te sve miksere (SSL i Harrisona?) u istoj kontrolnoj sobi ili ne? Ili se pravi veliki kompleks studija?
to bi bilo mega....

Zaboravio si i Soundcrafta... Znaci 3!!! Ne pravi se komplex, jer, nema se para za to... A i kome treba sve to ovde...?

Ali, ne propustam "mega" prilike... E sad, uvek iamju gde da prespavaju... A i imace upotrebu!

Polako, da ne prdim previse...;)

Manley 13-09-2006 03:09 PM

lep je kao lutka...svaka cast perune

nestor 17-10-2006 04:03 PM

www.vegasound.com

Nao ovom sajtu mozete pregledati moju opremu.

Vega

alavuk 18-10-2006 12:49 AM

posle perunove slike , sramota me da ista uslikam i pokazem :banghead:

Arthur 27-11-2006 01:15 AM

1 Attachment(s)
evo malko se ponovismo... jo? nije gotovo, al evo čisto update umesto stare postavke..

idekius 27-11-2006 01:26 AM

Arthure, cestitike! ;)

Arthur 27-11-2006 01:29 AM

fala, ono sto se na slici ne vidi jest ostatak 5.1 paketa Mackie'a, 2 x 624 i 1 x 626.

a i ove "trapove" ćemo nečim već sakriti..

Bitch 27-11-2006 01:43 AM

cika Arture, kako si zadovoljan sa Maudio controllerom? i kako radi preampi, ad/da... rezolucija fadera...? :)

chestitke :)

Arthur 27-11-2006 01:49 AM

hehe... "čika"... nisam isprobavao preampe ni Ad'da, on je samo privremeno kod nas, koristimo ga kao kontroler, iz čiste obesti.. i obzirom da do sada nisam razumeo uopšte zašto bi neko radio sa kontrolerima, lagano se navukoh... koristim ga uz voljeni RME HDSP9632

STUDIOTON 27-11-2006 06:16 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur
evo malko se ponovismo... jo? nije gotovo, al evo čisto update umesto stare postavke..

Bravo matori

Manley 27-11-2006 09:47 PM

1 Attachment(s)
Ja okrecio Vocal booth:cool:

All times are GMT +1. The time now is 07:34 AM.