![]() |
Re: Rumski Session
Hocu i ja DVD! :hyper:
|
Rumski Session
Pa ovde ce neko i da zaradi ;) Znaci ja treba da se obucem nesto u stilu carlstona? :hyper: :hyper: :hyper:
A sto nema bekeljenja u kameru:( , ma salim se ja cu da dignem tri prsta,.. Ej, nemoj neko da se usudio da me skapira ozbiljno, ne znam koji mi je danas, valjda sto mi je rodjendan ...:rolleyes: |
Quote:
|
:rodendan:
Sve najbolje... da bude srece, zdravlja i puno popijenog piva sutra :D Sto se tice snimaka, dobice svi ako se dogovorimo. Cim zavrsim montazu, rezem DVD i XviD verziju pa vi birajte koju cete. Hvala Bogu, pa ima autobusa koji idu u duboku dzunglu Srbije i Crne Gore te Hrvatske i ostalih :D Samo da sutra bude dobra atmosfera, lako cemo za ostale stvari :rotfl: |
jelena, srecan rodjendan :D
ja na zalost necu moci da dodjem, ali se prijavljujem za snimak :p |
epi brzdaj jekiii!
|
Quote:
|
Sve najboljeee,nek ti se ostvare sve zelje!!!
|
uh, oni sada :bend::mase::drunk:
:) |
:) ...
|
i ????
|
pa vec su u planu dalja okupljanja te vrste...necu jos uvek nista da prepricavam - sacekacu ostale :)
|
:drums: :bend: :mase: :beer: :<> :guitar: :drunk: jel tko od vas pre?ivio?
|
prijedlog:
rumski gathering u vrijeme zimskih praznika a odrediste neka PLANINA!... pa da nas se skupi dosta sa izgovorom za zimski odmor...:da: |
Da i meni je zao,ali sta da se radi,los nam horoskop.Valjda cemo na drugom okupljanju biti prisutni.Ima li kakvih izvestaja kako je bilo?
|
ko nije bio... ma zajebo se u svakom slucaju
|
bilo je odlicno!!!
mnogo nas se zvanicno upoznalo, lepo se druzili i svirali... pisem izvestaj i stavicu ga u topic :) |
Rumski Session, 01.10.2005
NS Time, Novi Sad, SCG -------------------------- Oprema je pocela da se montira u 19h, i prvi ljudi su poceli tad da pristizu. Vreme kisovito, hladno... u klubu pakao! NS Time je staro rockersko mesto i steciste bikera. Na plafonu obesen stari JNA lovacki avion, slike i biste Tita, Lenjina, JNA.... jednom recju: RETRO :) Vec tada je bilo 4 tonca koji su namestali zvuk. Ja sam u svom stanu, cekam puRe da dodje po mene, dobijamo info da Ridge i Orba lutaju kolima po Novom Sadu.... Arthur i druga BG ekipa se nalazi u gradu sa Davormenom... Stizemo u klub, cekaju nas Zokia i Mhz021... Odjednom i LeGreen sa kamerom. Dolazi Bitch, znamo se jos iz Zrenjanina... Fipke i Moritz su ispred. Stize i Jelena sa kumom... zurka pocinje... ljudi samo dolaze i dolaze.... Sedamo za najveci sto i u momentu nastupa glavom i bradom Oggy... smejemo se, pricamo viceve i blamove.... Za mixerom je Martin, decko koji je radio Metal Stage na EXIT festivalu. Titel ekipa je spremna: Shigumicu je u centru.... ...atmosfera se zaukava, i svima je jasno da ubrzo krece Session. ---- end of Part I ------ |
Quote:
sorry...morao sam... |
Ukratko, za sve fanove dobre akcije i svedskih filmova, dugo ocekivani i Oscar-om nagradjenim film "Rumski Session No. 1" od sutra na DVD-u! :angel:
Pozurite sto pre da rezervisete svoj primerak! :taz: |
evo, ja se prvi javljam..
|
Quote:
1 za dalmaciju pa cemo da proslijedimo dalje :) |
Saljes li postom?
|
Ej i ja bih!!!
kakvi smo dr Ru i ja na bini, a :D ? baj d vej hvala svima na cestitkama za rodjus i na BOMBONJERI!! Meni je bilo skroooozzzz dobro i jedva cekam Rumski session no2.:hyper: |
Veceras je specijalna projekcija kod dr. Ru i ako prodje sve kako treba i dobijemo PG-13 :D onda slobodno mozete da se javite dr. Ru oko toga kako je najlaksi i najbolji nacin doci do kopije "Rumski Session No. 1".
Jelena, ispali ste sjajno. U jednom trenutku, videlo ti se u ocima da si htela zapevati al' opet, da jesi, ko zna kakva bi zurka bila, dva dana i tri noci... :rotfl: Meni je licno zao sto nisam mogao da ostanem duze i da snimim ostale kako cepaju na bini ali imao sam to jutro ispit, mogu reci najtezi do sada al' opet, Session se nije smeo nikako propustiti. ;) Ocekujem uskoro i nastavak svega ovoga i da se pojave ljudi koji nisu mogli doci na ovaj Session! Ja sam nesto nacuo da se vec prica o Session No. 2 - stadion "Marakana".... :p |
Evo hocu i ja.
I stvarno kako ce ici isporuka? |
FedEx, DHL, golub, ovca, krava.... ma sta nam dodje pod ruku :rotfl:
|
Ima li ga taj didividi? Ocu jedan.
|
:guitar: I ja bih..:(
|
LJUDI, DANAS dvd stize za BG, ja cu srediti NS... Nek mi neko iz HR i BIH posalje adresu na PM, pa da saljemo
|
Drustvo pozdrav! :)
Rumski Session No.1, WOOOW :hyper: , loodilo. Zaista zestoko. Uvodni bend je bio dobar, a zatim ono sto smo svi cekali Session i to kakav :o :) . Moram priznati da sam u pocetku pomalo sumnjao da ce to tako glatko ici jer se dosta ljudi nije licno poznavalo i mislo sam da ce se ljudi mozda malo ustrucavati da se popnu na binu (pogotovu oni koji su trebali da se prvi popnu na binu i probiju led), medjutim to je krenulo tako glatko i dobro da sam se nasao zatecen, a i kroz komentare ljudi videlo se da su svi odusevljeni. Ukratko receno svirka je bila odlicna i ni u jednom trenutku nije popustala ni u kvalitetu ni u energiji kojom je zracila od samog pocetka :bounce2: . S druge strane ljudi su se licno upoznali i lepo druzili sto je celoj ovoj festi dalo neku posebnu draz. Ja se nisam mogao ranije javiti jer sam imao problema kod kuce. Sincic mi se razboleo pa smo se dva dana borili sa temperaturom. Sada je dobro pa sam ugrabio vremena da se javim i da prenesem moje utiske o ovoj festi. Nadam se da ce biti i Session No.2 i da ce ovo preci u tradiciju kojom ce se negovati dobro druzenje i kvalitetna svirka. P.S. I ja bih jednu kopiju DVD-a, znam da nece biti problem da stigne do Titela :) . |
Slike jos nisu prebacene u komp, a aparat nije kod mene ,....
Kad dobijamo DVD? |
Quote:
|
Jell stigo taj beogradski primerak i kod koga?
|
E ocemo i mi taj snimak! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:14 AM. |