Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   EMU Power FX update NAPOKON (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9624)

STUDIOTON 25-09-2004 08:50 PM

Quote:

Originally Posted by tonalino
Ma koje crno bravo, a sto zena 'oce da me ostavi, sto deca piju i puse, boga pitaj mozda se i drogiraju (daleko bilo), to nikom nista, a... :?:

nisi jedini :oops: (sto se zene tice) a jos uvek imam malu decu :wink:

Nedaj se ..

SandRob 25-09-2004 08:57 PM

Quote:

@Sandrob
A i ne mora da bude nijedna od ovih masina. Kad ti je toliko stalo do Convolution Reverba sto ne sklopis jos jedan PC i spojis ga preko FX Teleporta sa master masinom pa otvaraj onda Waves IR koliko ti treba (ma ne bas koliko hoces, al' bice ti dovoljno garant). To ce biti i najbolje i najpovoljnije resenje.

da, samo sto mi se nikad nije svidjala ideja o dva konpjutera, 2 monitora i sl... iako u slucaju da bi koristi teleport nebi ni treba drugi monitor?!

ipak, da je uvalit karticu u komp, to mi se cini ko najelegtnije rjesenje... mada nije ludo ni 2 konpjutera... u biti iman jos jednu mocnu spravu doma, ali je drzin u dnevnemu boravku i nikad je ne palin :oops:

Anonymous 25-09-2004 09:03 PM

I nije te stid i sramota :?: Upali tu drugu masinu i ne treba ti ni monitor za nju ni maus ni keyboard, samo jedan kabl i 8) .

SandRob 25-09-2004 09:13 PM

Quote:

I nije te stid i sramota :?: Upali tu drugu masinu i ne treba ti ni monitor za nju ni maus ni keyboard, samo jedan kabl i 8) .

:oops: evo bas san je sad ukjuci. u njoj je amd athlon xp 2500+, samo sto mi idu na zivce ventilatori. prebucan je :(
treba bi ga stisat i moga bi ga koristit za convolution reverbe :roll:

Anonymous 25-09-2004 09:16 PM

Vidis kako moze kad se hoce :lol: . Taman ti je taj Athlon dovoljan za Convolution a mozda i za jos po koji VSTi ili efekat. Mozes bar 5 Waves IRa na njemu da otvoris . Milina :D

Shady 26-09-2004 12:37 AM

Quote:

... a sto zena 'oce da me ostavi, sto deca piju i puse, boga pitaj mozda se i drogiraju (daleko bilo), to nikom nista, a... :?:

Tonalino,
mo?da ti ovo zna? i bolje od mene, ali da poku?am... Porodica bi trebala biti na prvom mjestu. Uvijek ?ovjek mo?e - ma koliko od njega tra?ili rad - da ka?e: sada ?u par sati biti zauzet! I ugasi? fino mobilni da te ne zvrkaju, pa ode? na izlet sa porodicom. Jednom u 15 dana makar - i to mnogo zna?i. Poku?aj to uvesti u svoj ?ivot kao pravilo. da uvijek odvoji? vremena za njih, jer oni su ti najpre?i.

I jo? u vezi ?ene... :roll: mora? stalno oko nje pomalo obletat, ?isto radi politike! :mrgreen: Neki poklon?i?, neobavezni razgovori... Zapravo mora? joj se cijelog ?ivota pomalo udvarati! :lol: I na kraju, ?ena je veoma jednostavno stvorenje i njoj ne treba mnogo, lako ju je opskrbiti... Na treba tu veliki trud... samo malo volje! A vrati ti se desetostruko. 8)

Quote:

Upali tu drugu masinu i ne treba ti ni monitor za nju ni maus ni keyboard, samo jedan kabl
Kako se zove ovaj kabl, i koja mu je otprilike cijena?

Svako dobro.

Eon 26-09-2004 09:51 AM

Quote:

Originally Posted by SandRob
Quote:

Originally Posted by Eon
Ok to je istina ali mozes lepo sada i u VST-u da sve iskontrolises sto je prednost, efekti nisu bas toliko nekvaitetni a nisu ni vrhunski, prosek je u pitanju ali odgovara mojim standardima

pa i cw mozes koristit u xtc modu i imas sve efekte i synthove ko vst?!?
i mos otvorit 10-tak reverba na jednega pulsara.
i sve je to 'besplatno' - odnosno dobije se uz hardware.

hm, nebi zeli propagirat cw, ali to je zaista tako.

@ ivan: bas me zanima sto ces rec kad efekte usporedis sa uadovima :roll: :?:

da moze ali gubis ruting i mixere a ovako sa dve karte dobijam svasta, i pulsarov ruting na jednom racunaru i karticu koja je nakacena u potpunosti u pulsar na drugom racunaru. Pa imam lepu preglednost itd. Mozes koristiti jednog misa i tastaturu na dva racunara, postoji data tranfer switch, nesto kao razdelnik, imam ga i sluzi svrsi

Eon 26-09-2004 09:53 AM

@ tonalino,

'ebi ga stari. Lako je iz Nemacke sedeti i pricati ovo ti nevalja, ono ti ne valja. Pricas kao da ti je zivot dosadio, puko ti ***** od svega, alooo pa treba jos ziveti i kupovati itd. U tome je car ovoga malo kupis pa probas.E sada kakve su ti mere vrednosti to je druga stvar :roll:

puRe 26-09-2004 03:06 PM

Quote:

Pored ovoga:
http://www.rumski.com/rumski/phpBB2/...c&start=90

tu je i taj Receptor od Muse Research a onda jos metar nekakvih sprava.
Alesis ION, Triton Extreme (ne znam sta ce mi), Ensoniq TS10, jedan matori Moog, Roland TR909, Yamaha DM1000 mikser, Lexicon PCM91,
TC M3000, TC M-One, Avalon mic preamp, dva Drawmer i jedan Symetrics kompresor, dva Neumana i jedan AKG mikrofon, Genelec monitore ......

svaka cast...

Kako ti radi Receptor?

puRe 26-09-2004 03:07 PM

Quote:

Originally Posted by Eon
U tome je car ovoga malo kupis pa probas.

kada bi tako radio sa zvucnim karticama, ne bi nijednu stvar zavrsio (bio bi zauzet resavanjem IRQ konflikata)... :roll:

All times are GMT +1. The time now is 10:57 AM.