![]() |
ja san ga vec kupi. :roll:
poslali su mi serijski broj, ja san in vrati onaj request. sad cekan da mi posaju key. 8) |
Konacno stigao powercore .. prvo sam se uplasio kada sam video koliko je to cudo(vece od pulsara :roll: )
Zaista istina SandRob Megaverb mu je strava , koliku sirinu daje i kako to lepo upija .. nemam reci .. ali isto tako moram priznati da sam se vise odusevio UAD-om nego Powercore-om iako sam powercore platio duplo vise nego UAD-a koji ima puno vise plugova(uskoro cu uzeti sve plugove koji mi fale) Sve u svemu ove dve sprave su cudo i nije mi zao ni jedan jedini eur koji sam dao .. Komotnost se odmah oseca kao i kvalitet samih aranzmana i produkcije , jos samo malo bolje da upoznam sve ove plugove i to je to .. |
BTW u Artistu su dobili UAD studio pack 800 eura :shock:
|
Quote:
450 eur ti je osnovno pakovanje .. a imas oko 7 plugova da dokupis po 120 eur to je 840 eur + 450=1290 eur .. Znaci ovo od 800 eur je jeftino :wink: |
Da ali ne verujem da izadje isto ako kupujes posebno mali pack pa dokupljujes i odmah studio pack, mora neka cenovna razlika postojati ili ne?
|
Quote:
Sve ostalo dobijes komplet za 800 eur |
Najbolje plugove mi je Jadro dao zajedno sa karticom tako da meni ostaje da kupim samo ovaj Pultec pro koji kosta nesto vise od 50-tak eura .. i to je to sto se mene tice ..
A kupio sam ovaj POwercoreElement a nisam hteo full verziju zato sto to full je razlika samo u jednom plug-u - X3(X5) , a smatrao sam da mi nije neophodan jer samo zbog njega kosta duplo vise odnosno nekih 950 eur |
Quote:
|
koliko UAD vuce efekata bez opterecenja procesora
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:58 AM. |