![]() |
Quote:
|
:shock: ja i dalje ne razumin ko vam je do sad brani da koristite hardvarevske SEND efekte u cubaseu i sto vas je ogranicavalo?! :?
zar je problem poslat dry send signal umisto u fx kanal u bus i preko nekakvog d-a konvertera (ili digitalno jos i bolje :roll:) u neki hardwarevski reverb, a wet signal iz reverba ponovo vratit u konpjuter i zbicit u pulsarov mixer?! :? taj efekt se moze 100% automatizirat preko cubaseovog mixera i midija i neznan uopce u cemu je problem?! prosto ko pasulj ;) zar to ne radi 100% i bez latencije?! neznan zasto bi uopce (mi creamwareovci) vracali wet signal ponovo u sx, kad ga ionako nece bit moguce renderezirat, nego ce se morat snimat realtime!? :? za insert je druga stvar i to nisan ni reka da je 'bezveze', nego mi je to super :roll: |
Quote:
Ali blago nama Steinberg nas voli... |
Quote:
Mo?e? li, molim te, navesti glavne stvari u Sonaru 4 zbog kojih bi se ovi iz Steinberga trebali zamisliti? ?to je to revolucionarno, u odnosu na Cubase? Navedi makar u najkra?em glavne stvari... :roll: |
Quote:
Naravno, Steinberg ih je ponovo zeznuo... |
Eh , poznato je da okrugle vezije tipa 1.0 , 2.0 su strasno bagovite nadam se da nece biti takav slucaj i sa SX3 :roll:
Quote:
Sada se mogu obrnuti uloge .. Shady,sada imas knjigu doduse od 1.06.78 verzije ali je sve slicno da ne kazem isto .. Polako se prebacuj na cubase jer kada ga jednom shvatis i osetis nikada vise neces pomisliti na sonara .. svima nama je sigurno bio interesantan i sonar ali kada ga otvoris i vidis sta su napravili sve ti je jasno samo kada ga pogledas .. nepregledan,ma uzasan .. Evo dok sam bio kod tebe kada si mi otvarao one projekte mislim stvarno smesno kada minimizujes prozor sonara pa ponovo otvoris on ti isporedja sve prozore od svih VST-a koje si pretvorio u DXi .. i onda stalno moras da ih gasis ili mislim tako neke gluposti koje pravi pa to je zaista katastrofa , ja ne znam kako mozes i dalje da trazis reci podrske za rad u sonar-u .. U redu je koristiti i kombinovati ali osloniti se na rad samo u sonaru je tempirana bomba koju sam pravis :roll: |
Zna li neko za koliko bi se vremena mogla pojavit "nasa"verzija? :oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
nekako sam ja za Ruski ili Japanski, Kineskog mi je dosta zbog crvene boje..
E kad smo kod toga evo jedan OT vic : Ide Mujo kroz Paris i vice... Menstruacija, menstruacija, menstracijaaaaaa Gleda Haso kroz prozor i kaze :"Pa pobogu Mujo, nije menstruacija vec revolucija. Kaze Mujo : "Ma Haso bolan nije bitno, bitno je da je krvoprolice" 8) sorry za OT ali morao sam, jace je od mene :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:46 PM. |