![]() |
zaboravio sam da stavim "Z" u prethodnoj recenici pa je dobila potpuno drugaciji smisao znaci "raZnim" :)
|
ja mogu reci da je Anita ... Anita.. lijepa je i jako draga i mislim da je nijedna slika ne moze zamijeniti..
|
Quote:
|
ono sto me je kod Anite jako dojmilo je njena vibra. Jako zanimljiva i draga i susretljiva i nenametljiva vibra. A to je nowadays jako rijetko.
|
O decki moji, stvarno mi podizete samopostovanje... Thanks. :D
Pisala bih vise, ali veceras putujemo za Korculu pa se spremam (naravno sve u zadnji tren.. po obicaju)... Saljem slike s mora.... !! Pozdrav svima! Svirajte, uzivajte, rumskirajte i sve to sto volite..... Pusa svim mojim dragim deckima.... Bye.... |
Quote:
|
Da znas da ima tu necega :))))))))))
|
Rekao sam da cu ti misljenje dati kad budem cuo na monitorima ...a ono sto mogu reci kad slusam na liniji cini se da nema gresaka .....
|
Quote:
|
Pa zar nisam do sad bio.....hehe....vidis da me vec napadaju.... :wink:
Naravno da cu ti poslati .....ali ono sto sad mogu da kazem je da nije slepljen.... ima odlike itb pesme....ja nekako vise volim da mu dam neki analogni feel....probaj da ga posaljes kroz Voxeng ...analog flux..... ali bi bilo bolje ...ako vec hoces da pravis experiment da ispravis...one stvari prvo u mixu ..... Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 01:32 PM. |