Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   kX drajveri <PODESAVANJA> (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8156)

MHz 02-02-2006 03:10 PM

Re: kX drajveri <PODESAVANJA>

Izgleda da nisi video post sto sam napisao pre tebe :). Sredio sam Full Duplex i sada sve funkcionise, jedini problem je to sto cujem vokal samo na levoj strani. Povezao sam sve kako si stavio na prvoj stranici i reinstalirao sam Cubase...

diviner 02-02-2006 03:25 PM

Quote:

Originally Posted by mhz021
Izgleda da nisi video post sto sam napisao pre tebe :). Sredio sam Full Duplex i sada sve funkcionise, jedini problem je to sto cujem vokal samo na levoj strani. Povezao sam sve kako si stavio na prvoj stranici i reinstalirao sam Cubase...

Da...izvini...Moracu da pogledam o cemu se radi. Vec mi se par njih zalilo na isti ili slican slucaj. Izgleda je problem na relaciji ka Cubase-u (odnosno ka novijoj verziji, jer u staroj sve sljaka bez problema) . Danas necu imati vremena...tek sutra.

MHz 02-02-2006 03:48 PM

Ok, kad budes mogao, nije frka! thnx

Dm7 11-08-2006 04:05 PM

Quote:

Originally Posted by lesha
koliko se secam, na creative cd-u se nalazi gm soundfont..
ucitaj ga u kx i to je to..

pozdrav svima
zakon forum :)

kako se to radi ako mozes malo objasniti....

alavuk 29-08-2006 09:24 PM

ovaj xmmm jedno mozda malo drugacije vezano za kx drajvere :)

jel je moguce sihnronizovati cubase sx2 sa cubase sx3 npr. preko live karte sa na npr. deltom1010 ? spdif (ako jeste moguce tako i kako)? ili neko pametnije resenje ?

alavuk 29-09-2006 10:52 PM

jos jedno pitanje zasto snimanje u sound forge-u ne radi ??? imam sve zive presete i nista ne radi ... !

diviner 29-09-2006 10:55 PM

Soundforge ne koristi ASIO...moras malo drugacije rutirati signal sa prologa...

alavuk 29-09-2006 11:08 PM

pa xmmm da znam al' kako ? :(

diviner 29-09-2006 11:16 PM

Ni ja ne znam napamet. Malo pregledaj help, pogledaj cemu sta sluzi, i skontaces...Ako ne, pomoci cu ti i napraviti ruting (moram potraziti soundforge, instalirati ga, igrati se, a to zahtjeva vremena kojeg imam malo). Poz

alavuk 30-09-2006 12:48 PM

1 Attachment(s)
e hvala na savetu i da pogledam i ja nekad help :] uspeo sam da odradim nazalost ima samo input a posto vase tj ja se nadam dj mixete imaju 2 out-a ovo nece biti problem ;] znaci nema samo reprodukciju snimljenog materijala ali se line in cuje sto je bitno i snima se :]

evo ispod je attachment sa kojim se mozete posluziti :]

Poz !

All times are GMT +1. The time now is 09:39 PM.