![]() |
Re: kX drajveri <PODESAVANJA>
Izgleda da nisi video post sto sam napisao pre tebe :). Sredio sam Full Duplex i sada sve funkcionise, jedini problem je to sto cujem vokal samo na levoj strani. Povezao sam sve kako si stavio na prvoj stranici i reinstalirao sam Cubase...
|
Quote:
|
Ok, kad budes mogao, nije frka! thnx
|
Quote:
zakon forum :) kako se to radi ako mozes malo objasniti.... |
ovaj xmmm jedno mozda malo drugacije vezano za kx drajvere :)
jel je moguce sihnronizovati cubase sx2 sa cubase sx3 npr. preko live karte sa na npr. deltom1010 ? spdif (ako jeste moguce tako i kako)? ili neko pametnije resenje ? |
jos jedno pitanje zasto snimanje u sound forge-u ne radi ??? imam sve zive presete i nista ne radi ... !
|
Soundforge ne koristi ASIO...moras malo drugacije rutirati signal sa prologa...
|
pa xmmm da znam al' kako ? :(
|
Ni ja ne znam napamet. Malo pregledaj help, pogledaj cemu sta sluzi, i skontaces...Ako ne, pomoci cu ti i napraviti ruting (moram potraziti soundforge, instalirati ga, igrati se, a to zahtjeva vremena kojeg imam malo). Poz |
1 Attachment(s)
e hvala na savetu i da pogledam i ja nekad help :] uspeo sam da odradim nazalost ima samo input a posto vase tj ja se nadam dj mixete imaju 2 out-a ovo nece biti problem ;] znaci nema samo reprodukciju snimljenog materijala ali se line in cuje sto je bitno i snima se :]
evo ispod je attachment sa kojim se mozete posluziti :] Poz ! |
All times are GMT +1. The time now is 09:39 PM. |