![]() |
Re: Logic Pro X
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Atari 1040ST i Logic v1.7... beat that! 8-) Taj spajk o kome priča? je jo? jedna od stvari na koju se masovno ?ale. Moguće da sa svojom ma?inom ima? vi?e sreće od ostalih... A za ono hendlovanje grafike, gaina i relativnog gaina - nisi me ubedio... :wink: Nisi to ni probao, je l' da?:rolleyes: |
Na kraju ce cubase 7 biti softver godine :)
|
Quote:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 |
Quote:
Sve u svemu,uredno nastavi sa exploatisanjem dragog nam DAW-a kao sto si i dosad i videces...bas je gusht sad! ;) pozz |
Quote:
|
Ostajem na 10.6.8 i Logic 9.1.8 jos sledece 4 godine...
|
Radi 9.1.8 i na 10.7.4 ;-)
|
Quote:
Ono ?to me zanima je: kada selektuje? audio region, u njegovom "Inspector box-u" (gore levo) ima? i polje "gain". Prati? me? Kada menja? vrednost tog gaina, waveform menja ili ne menja prikaz? Takodje, ako selektuje? nekoliko audio regiona (od kojih jedan ima gorepomenuti Gain npr. +2 dB, drugi -3 dB, treći -7 dB, itd.) i u Inspectoru (koji verovatno u tom slučaju prikazuje zvezdicu, jer su različite vrednosti) povuče? Gain za +2 dB, da li su NOVE vrednosti +4, -1 i -5 dB, ili je sva tri audio regiona "poravnao" na +2 dB? Kad se već uhvatih tog prokletog Gaina - da li su povećali rezoluciju, odnosno da li u Inspectoru postoje manji koraci od 1 dB? 'Ajde proveri, pa javi... |
1 Attachment(s)
Takvu su glupost napravili da prosto ne mogu da verujem .. na mbpro 13 ne vidi se ceo program .. ne vidim kompletan workflow, a ne moze da se "smanji" da bude na 13ici od ivice do ivice .. neverovatno kakav promasaj :mad:
screen je u full size |
All times are GMT +1. The time now is 08:34 PM. |