![]() |
Re: emulacije 909??
Quote:
zašto da ne ? jesi na dial up-u ? |
Quote:
|
Silicone upravo tako za to vreme produkciski gledano to zvuci extra,ali jel moguce da oni nisu bili u stanju da neshto iskomponuju svoje.e to mene smara kod tih nashih 90(da ih tako nazovem).djigani i sladza, a sladza je dobra ribica,a djigani igra ki besan..idemo u spajz idemo u spajz..
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Obratite paznju da se danas ne koristi 100% jedna ritam masina / jedan set zvukova za pesmu.
Tu su kombibacije..ili samo jedan instrument a ostalo nesto drugo itd itd..svugde moze da se cuje "podvucena" neka od tih ritam masina... |
Taj njihov dens preko i taj nas su imali slican prizvuk, ali nas je bio kopija njihovog, zajedno sa losom produkcijom na kraju. Mogao si da cujes i neki sub i nesto razno u toj stranoj muzici, ovi nasi su izgleda samo culi za "pump in an oak" i stancovali isti taj fazon kao ludi. Tvrdi kik, plitki aranzmani i da ne nabrajam... Sto se nisu ugledali na KLF ili na SNAP ili tako neke ?
Inace neki su u to vreme, pored atarija i midi, koristili i Amige :) NPR znam da su Noise Destruction iz NSa koristili amigu. Znam da je i Prodigy imao neke tripove sa Amigom u pocetku (album experience)... Koristio sam je i ja, al nisam izaso na televizor :rotfl: Branoy kakav bre dens 90' ne pominji molim te da ti se svidja, ima te predlozim za ban :banghead: . Ne znaju ovi klinci sta je ta muzika bila u to vreme, a danas se (nazalost) ponovo vrti "rodices mu sina kralja kokaina" :twisted: , jos fali samo da se svi uvuku opet u trenerke i naoruzaju... Mada i bez trenerki, mentalno smo tamo gde smo tada bili... oduvek... |
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rSzpOUwiLkc?version=3&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rSzpOUwiLkc?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
zbog ovih devedesetih psionic vodi me i u zatvor ako oces!! to je bila muzika!! , vise to slusam neg sve ovo nase danas.. skidam kapu i legendi Srđanu Čolić (Mobie Dick) on je tataa za mjuzu!! gotivim ga max, zna coevek!! msm njeg najvise od svih.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:41 PM. |