![]() |
Re: Izasao Pro Tools 11 (vec?0
Offline bouncing ne radi sa DSP plugins, osim ako nemate natve verziju istog plugina , u protivnom renderuje bez inserata ili sendova koji su DSP.
Video playback ne radi kako je senzacionalno najavljeno ( trebalo bi da proradi oko 50% do kraja godine, verovatno neki PT 11.3 verzija mada ne garantuju jer je Video engine prenet iz MEdai composera koji i sam ima problema). Najmanja latencija na kojoj moze da potera projekat bez kresovanja za sada je 256 ms ( tokom demonstracije na sajmu PT 11 je samo nestao sa ekrana pri pukom prebacivanju sa 512 na 32ms) iskreno sam zacudjen da buffer size stoji u ms a ne samples jer je razlika u realnim vrednostima ogromna, nadam se da je greska u grafickom prikazu.........ovo je samo deo stvari koje "rade" koji sam uspeo da zapamtim. Dugogodisnji prijatelj koji radi za AVID na kodiranju i testiranju PT mi je bio domacin na AVID standu tako da su informacije iz prve ruke, da ne bude da je rekla kazala ili da sam negde procitao. Toliko o PT 11 i redefinisanju DAW-a |
Ako mislis na HW/Buffer size,na svakom videu,prezentaciji koji sam gledao (bilo da je Native ili Dsp sistem) stoji regularno mera u Samples?! Jesi siguran u to za latenciju...to me sad malo zbunjuje? Daj jos koji detalj,ako si bas bio blizu izvora?! Tnx
|
@Milance ne mogu da se zakunem da je u pitanju vrednost u ms, kao sto rekoh i meni je cudno sto je tako. Istini za volju PT 11 koji je bio na sajmu nije jos oficijelno izdanje tako da ce sigurno biti promena.
Kad bude izasao ( navodno pocetak juna) tada ce se sve znati iz prve ruke tj. ko ga bude kupio iznece utiske. @ Kravadinka kao sto vec rekoh (mada sad krsim to obecanje) na tvoje postove vise ne odgovaram, a posebno se ne pravdam ili bilo sta dokazujem. |
All times are GMT +1. The time now is 03:17 PM. |