![]() |
Re: Battery 4
Sory..sory...i opet sorry!:banghead:
Upravo sam zbog sile usporedio B3 i B4...trojka mi je davala cudne zvukove sa kikom i snerom..i ja instaliram 4 i ucitam Libary kad ONO drugi bubanj. Komplet promjenio sliku..i kad poceo podesavat razlika je dan i noc.:ups::grin: Radi se o Acoustik library-pop! Ako se kome da neka provjeri..ja sam iznenadjen! Znaci...ipak ne treba sudit na prvu ruku..treba pomno proucitnesto pa tek onda kritizirati!:da: Ja se zato i ispricavam..i necu vise to ciniti..mame mi!!:wink: |
Quote:
Ova verzija je namjenjena izvačenju para a ne značajnim promjenama. A što se tiče "boljeg" i "lošijeg" zvuka na današnjim samplerima (besplatnim i komercijalnim), poprilično sam uvjeren da se radi samo o placebo efektu ako su isti semplovi korišteni. |
Quote:
Probaj napravit usporedbu kao ?to sam predlo?io...ako si proćitao.! Ja bih i poslao uzorak ali znam da bi bilo ono kao to si ti malo pafarbao ili tako nekako. 8-) |
Quote:
Mozda se u Battery-ju 3 na tom cell-u nalaze jedni efekti, a ovde na 4, drugi. Sami efekti jesu bolji i prosireniji je izbor, sto je odlicno, ali ako uzmes potpuno suv cell, ako stavis kvalitet semplovanja na oba - high quality - uveren sam da ce oba dati potpuno isti zvuk. Ako poredis vec obojeni set, to je onda druga prica. Ocekujem i verujem da su efekti bolji u cetvorci. Ili su bar - drugaciji... |
Quote:
Naravno da sa probao isti cell i u trojci i u 4 podesit indemtićno i podesio sve parametre isto i kad drmne? napr. kik na suho osjeti se razlika (dodu?e mala) da je u 4 jaći i direktniji(??!) ALI kad poćinje? sa efektima u 4 razlika se drastično mjenja u korist 4. A to se naroćito osjeti u komplet batteriji kao ?to sam i napomenuo recimo "Pop kit" iz library B3 potpuno drugaćije zvući u 4..pa ćak i na suho.Probaj ako ikako mo?e?...JER i ja sam bio na poćetku ovog foruma na tvojoj strani...izgledalo mi samo u?minkavanje. Probaj!:da: |
Ma nisam nista potcenjivao, samo pokusavam da shvatim da li si testirao na pravi nacin i da li se razumemo oko cega diskutujemo...
Evo sad sam probao opet - A/B test - banka je Pop Kit Demo, totalno isto zvuci... Cak i po jacini. Aj okaci neki export ili nesto, mozda kod tebe stvarno ima neki drugi zvuk (bag ? los sempl ?)... |
Quote:
pa onda Filter itd...istu stvar napravi? sa 3 podesi? parametre kao i u 4 i....:lick: Poslat cu uzorak cim stignem. |
Quote:
A ionako mozes da stavis svoje plaginove na posebne izlaze, tako da nije toliko vazno to sto su ubacili bolje procesore... Msm - lepo od njih, ali da li vredi extra $$$ ? Naravno - ovo o $$$ se odnosi na neko virtualno trziste u nekoj virtualnoj zemlji gde je sve legalno, sve funkcionise na nivou drustva i tako dalje :banghead::rotfl: Definitivno vredi dodatnih par MB preko neta :da: |
Quote:
..a ja se ubijam da postavim link na soundcloud.com ..e sve nešto ne štima ..izgleda da me neki virusić j...e !:) |
Quote:
Ajd molim te objasni.. Pokusavam da instaliram na jednoj xp masini battery 4. Treba li da sa nekog drugog win7 kompa prekopiram te extractovane fajlove ili? |
All times are GMT +1. The time now is 05:32 PM. |