![]() |
Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint
Quote:
Zvuk? Hands on kontrole? 192khz D/A konverzija? DSP procesiranje? Opako je dobar, zvuk je vrh vrhova |
Quote:
E pa postovana gospodo, nije tako kako vi mislite i mozemo do prekosutra da se natezemo. Ja samo apelujem da se uozbiljite (niste deca) i da pocnete da poshtujete ljude oko sebe. |
Quote:
To je prosto FENOMENALAN sint, i bio bi isti u softverskoj varijanti, osim ?to se firma ne bi najela leba od toga. DSP procesiranje??? To je kao da si rekao da Waves TDM pluginovi zvuče drugačije (bolje?) od RTAS ili VST verzija :shock: Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Ovo gore si rekao zilijardu puta, nebrojeno puta, toliko puno puta da SVI to su prochitali (da ne kazem znaju). Dakle, ponovicu.. Ovo gore napisano si rekao suvishe, prepuno puta. Nemoj vishe. Evo, obecavam, da cu staviti kao signature to sto si toliko puta rekao pa nek se stalno vidi, a mozes i ti isto. Uchineces uslugu siroj populaciji ovde na forumu. Ponavljam: Ovo gore napisano si toliko previse puta rekao da me chudi kako ti ne dosadi??:confused::confused: Znamo to, usvojili smo... Uchitelju. Obecavamo, bicemo dobri, necemo kupovati analogne sintove, samo nemoj vise da pises to... Molim te... Nemoj svaka tema (a pogotovo ova koja me zanima) da se zavrsi sa filozofijom. Pa ti prvi pljujes balkanski mentalitet, a najveci si Balkanac, druze... |
Imam utisak da ljudi ovde zapravo ne znaju sta znaci "DSP" i kako softver/hardver mladji od 30 godina zapravo radi.
Ocekujem vrlo brzo i zestoko pljuvanje po Prophet-u 12, jer nema VCO, a svi vec znamo kako nema sinta bez VCO-a. |
Quote:
|
mogli bi sad malo o synth-u,a?
|
Quote:
|
Quote:
|