Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Presonus Studio One 2.5 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=42913)

Mika Technika 09-03-2013 08:16 PM

Quote:

Originally Posted by ndv (Post 343232)
Nepostojeći. :)

Resen problem onda ! :)

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Ghost Dog 09-03-2013 08:53 PM

Re: Presonus Studio One 2.5

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 343247)
Resen problem onda ! :)

Ma, di je rešen!

E-MU neće da napiše normalne drajverre, a Presonus neće da napiše normalnu podršku za E-MU kartice.

Ja sam od onih ljudi za koje je "čaša do pola puna", ali nekada je stvarno teško posmatrati stvari na taj način! :grin:

E-MU jeste veći krivac u celoj pričici, to stoji, ali i Presonus malo poviše svir ..... mlati praznu slamu!

Mika Technika 09-03-2013 10:49 PM

Quote:

Originally Posted by ndv (Post 343251)
Ma, di je re?en!

E-MU neće da napi?e normalne drajverre, a Presonus neće da napi?e normalnu podr?ku za E-MU kartice.

Ja sam od onih ljudi za koje je "ča?a do pola puna", ali nekada je stvarno te?ko posmatrati stvari na taj način! :grin:

E-MU jeste veći krivac u celoj pričici, to stoji, ali i Presonus malo povi?e svir ..... mlati praznu slamu!

u prevodu: Srbija! :)))

spartakus 11-03-2013 07:14 PM

E aj ako moze pomoc..
E pa ovako pocnem projekat i unesem ime pa barove pa sample rate(na 48)pocnem projekat podignem m-audio interface od zvucne na njoj stoji 44..projekat radi sve je ok ali jel moguce..e sad ja koristim ableton i cubase,na njima takodje imam projekte koji su razlicitih sample rate i rade ok samo me zeza studio one..

Mika Technika 11-03-2013 07:48 PM

idi u opcije pa na audio setup i tamo klikni na control panel i namesti audio kartu

spartakus 11-03-2013 09:01 PM

Probao i tako pre par godina,od tada drzim upaljen taj interface uvek.nego to ovaj studio one,malo buni mene navike su zajebane stvari.cesto se dogadja da prilikom stvaranja u nekom dawu odlucimo da batalimo projekat i pocnemo nesto novo(mislim na new project)ali ne menjajuci daw e to je problem kod studio one ostali daw programi se prilagodjavaju bez problema..samo da mi stigne reaper..(priznajem sav taj pojedini steinbergsonus pocinje da mi ide na k****..cak nema ni midi efecte,morao sam ovo da napishem..

Mika Technika 11-03-2013 10:24 PM

Quote:

Originally Posted by TVirus (Post 343363)
Probao i tako pre par godina,od tada drzim upaljen taj interface uvek.nego to ovaj studio one,malo buni mene navike su zajebane stvari.cesto se dogadja da prilikom stvaranja u nekom dawu odlucimo da batalimo projekat i pocnemo nesto novo(mislim na new project)ali ne menjajuci daw e to je problem kod studio one ostali daw programi se prilagodjavaju bez problema..samo da mi stigne reaper..(priznajem sav taj pojedini steinbergsonus pocinje da mi ide na k****..cak nema ni midi efecte,morao sam ovo da napishem..

ahhahahahaha, radi gde god ti prija, to je najbitnije :)

lesha 11-03-2013 11:29 PM

Quote:

Originally Posted by ndv (Post 343224)
Studio One, u 64-bitnoj verziji, prilično, prilično lo?e radi sa EMU karticama. :(

?ta je problem?

inače, testirao sam s1, live i reaper ?to se tiče cpu opterećenja, s1 je pobedio, najgori reaper.

kissellii 24-09-2013 11:14 AM

Da li neko zna da li je moguce i kako dodeliti lfo na fx kontrole
Npr hocu da midi shapper od cableguys dodelim da kontrolise dry wet u reverbu

Plus ako neko zna za bolju varijantu od cableguys midi shapper posto on nema koristan random (ima noise lfo model ali to nije ni synced + prebrzo je)

Dakle, ne pitam za ovo sto je navedeno na njihovom sajtu
http://www.cableguys.de/midi-shaper-studio-one.html
to je ok i radi mi za instrument ali ne znam kako da gadjam fx.

Studio one mu dodje vise za live sound projekte, mada mi se dopada iako sam manje u tome.

I posle neko kaze FL ne valja :) (a peak controller, a formula controller, pa ovo ono....) :D

Jan 10-10-2013 02:13 AM

Poku?avam malo da radim u S1 i jel mi mo?e neko savetovati kako da pove?em drugi par monitora sa S1, kako bih mogao da svičujem između parova, nemam nikakav monitor kontroler...? U Cubase-u se to lako napravi u kontrol room-u

All times are GMT +1. The time now is 12:15 PM.