![]() |
Re: Terce na vsti??
:shock::shock::shock::confused::confused: :confused: :confused:
Quote:
Eto postavit ću ponovo ..ali sad jezgrovito pitanje: dali ikome radi ta...terca.(osim tebi) Eh stvarno prijatelju rar da staviš u dir kao file zar toga ima??? Odakle su ti ljudi?? Ma ti se zajebavaš..:) |
Meni ovo stvarno nije nikad trebalo, ali cu izgleda morati da skinem da probam. Jel' ovo ozbiljno ili se zezate? Radi ili ne radi?:confused:
|
Quote:
|
..e i mislio sam da je to sve cista pljuga.:da:
|
nek stoji i ovde ,, new, terce i za Logic Pro X , sad i na OS X moze u logicu.
zz http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=45282 |
Quote:
...reklo bi se provaljeni..a što mu to treba?? |
Ja verujem da je doshlo do zabune,ma sigurno..branoy je utroshio svoje vreme za.izradu tih preseta i najludje odlucio da.podeli sa ostalima i sta je dobio prozivke..e jbg..ja sam i dalje u pecini pa nemogu da skinem i probam te presete za tercu..
|
Evo skinuh probah:
Da menja skalu - menja. Da pravi terce - ne. ?Sad mi tek nista nije jasno? |
napravite vi video, sve sta radite, i stavite ovde, pa cete videti da gresite negde a ja cu odma videti problem i gde.. ja jos i video okacim sve se vidi , stavim upustvo do cilja i opet nist :D e jebigaa ... ne znam sta vise kako...
u mene cubase 5.12. to jest 5.11 al taj zadnji update. jos nesto ukratko, nisam pravio terce da ti uzmes kontakakt neku boju, i da stavis to i da svira i prvi glas solo i tercu, nee,, moras uvek imati dva kanala, jedan solo neka boja, a drugi kanal za tercu plugin, taj kanal svira tercu, i onda ukljucis REC oba kanala i imas na mixeru da mixas i solo i tercu i level i sta oces |
Pogledacu ponovo Branoy kad ugrabim trenutak, no probs.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:59 PM. |