![]() |
Re: Kucni studio
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
. . . . . . . . . . .koje to bude zanimalo. :D Quote:
Ovde smo da razmenjujemo iskustva, Nenad (NLP) i ja smo aktivni moderatori ovog podforuma, sto ukljucuje i odredjeni stepen urednistva, gde ako moze biti novog sadrzaja, ne stidim se da ga trazim od posetilaca (ali ne za sebe, ne cinis meni licno nikakvu uslugu), to je razlog zasto ja trazim slike od tebe, makar mi licno ne trebale :mrgreen: |
Sto ne radi ovaj "brzi odgovor"??
Pa dobro Boggy, kazes mi da ne trebam traziti mane u postu Nenadovom, ali ne mislim da je pametno sumnjati u neadekvatan tretman na osnovu jedne slike...ali OK, ne zatezem nista. Sto kazes nekad se translacija lako gubi u ovom cyberu.. :D Ok, idem da stavim onda temu sa linkom na taj site gdje sam dokumentovao izgradnju. Sva pitanja i kritike ( ne mogu trazitri konstruktivne, jer je konstrukcija davno zavrsena jeli..:D:D {Znaci mozete me "izresetati"}) dobro dosla. Gle duple zagrade..:rotfl: A inace, jel posjecujete ovaj studiotips.com ?? |
Quote:
Quote:
Sto se tice "resetanja", niko tebe nece resetati, jer ti se taj studio svidjao, ako se ista bude pisalo, pisace se zbog ostalih clanova i citalaca... ako to tebe ne bude zanimalo a ti preskaci "dosadne" delove gde diskutanti dave i gnjave :D :da: I mozda je bolje da linkujes slike direktno na rumski... malo po malo... link na drugi forum je diskusija na drugom forumu... ne ovde... kako god zelis, na kraju.... Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
http://prorecordingworkshop.lefora.com/ (isto "HiEnd" forum, nema anonimusa, obavezno ime i prezime clana, Thomas (Jouanjean) je moderator, ulaz je slobodan :D) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Xhotadi, evo kao sto sam ti obecao, da vidis prilicno ozbiljan studio/reziju velicine tvog prostora. IZvini za kvalitet, skenirao sam je iz knjige. Znam da sva ova difuzija vjerovatno nije opcija za tebe, ali vjerovatno je bliza realizaciji nego iznajmljivanje/kupovina drugog prostora, ako vec svoj studio ozbiljno shvatas. Sretno :grin: http://i224.photobucket.com/albums/d...ffusion001.jpg |
samo vi razgovarajte :D da li ja da maknem ove sundjere u moj studio pa da radim tako sve kod ne nadjem malo vecu sobu
|
senadinfaze nikako neču da se samo kritikuje, nego da se konstruktivno komentira (ako se hoče...).
Ako je takav stav svih strana onda se sve razume za?to je kod nekog projekta do?lo do kompromisa koji nije najbolje ili naoptimalnije re?enje ili čak blesavo re?enje pa i to se de?ava. Jeste nije mi materinji jezik i ponekad razumijem kakvu stvar pogre?no, nisam zlonamjeran nego ako ba? govorimo striktno o akustici da se zna ?to i kako, koliko ide preko interneta... Svi studii koje sam pravio imaju neki kompromis, neki veči (da ih uop?te ne odobravam) a neki manje koji u sup?tini nisu ni značajni. Pratim koliko toliko sve te pomenute forume, zadnju godinu dve manje, jer se ni?ta pametno ne de?ava (odnosno se ?ire kriva re?enja), ni?ta ne vidim pametnog, sve?ijeg... osim nekih tu i tamo primjera na svakih recimo cca. 5 godina... |
All times are GMT +1. The time now is 12:33 AM. |