![]() |
Re: Paypal (ne)dolazi u Srbiju | Rezime
Paypal odlazi iz Hrvatske :shock::shock::shock:
|
Ako sam dobro razumeo, ne ukidaju transakcije sa Hrvatskom nego lokalni razvojni tim.
Pozdrav, Vasa |
Može se otvoriti paypal nalog iz Srbije legalno , od juče, mada koliko će to da traje videćemo.
Sada ima drugi problem. Kupovao sam nešto ovih dana na ebuy.co.uk od tipa koji je iz USA. Sve sam platio, i stvarčicu i poštarinu (poštarina bila $49) ali posle par dana dobijem mail da se ništa ne može poslati iz USA ovamo, u njihovoj pošti blokirali. Vratili mi novac, i to nije bio problem ali sada eto i ovo. Jel još neko imao ovakve probleme? |
Za sada iz Srbije mo?e? samo da ?alje? novac, ne mo?e? da prima?, zapravo ne mo?e? novac koji ti je na PayPal nalogu da prebaci? na svoj račun u banci.
|
Quote:
Ovo je samo za kupovinu..stavis neku kintu za sitne narudzbe..a kad dodje prodaja - otom potom ! |
Quote:
|
Pa tako je i namenjeno.
Ti možeš primiti novac na svoj nalog, ali on je tamo "zarobljen" i možeš ga se osloboditi samo ako kupiš nešto. To je za početak tako, neki kažu da bi PayPal uzeo novac od nas pa onda da nam dozvoli da možemo isti i da primimo, ali to je budalaština, PayPal zarađuje na procentu od transakcije, a i mi smo mnogo mali pa smo malo i nebitni za te tokove. Verujem da je to neko od početnih ograničenja. Nadam se da će to uskoro rešiti, pa onda lagano i PayPal Master Card, koja je za sada dostupna samo u USA. Sad nema razloga da se nema legalan software... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Oni imaju nesto sto se zove "balance" i tu stoji novac koji je u nicijoj zoni. Ne mozes da ga prebacis na svoj racun ali mozes da ga trosis (valjda). Dakle kad bi primao novac, on bi legao na balance.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:17 PM. |