![]() |
Re: Rambo puhnuo na Evroviziji...
Ja sam navijao za Norveskog Cobeta hehe :D
Britanski Guardian je dao zanimljiv opis Ramba: "A not-so-sad goodbye to Montenegro, however, and their dreadful funk-rap sung by a middle-aged man called Rambo Amadeus, accompanied by some political slogans and a wooden horse" |
Quote:
It's fine for the UK not to take Eurovision seriously, but then we shouldn't get upset when other countries don't see the joke Pozdrav, Vasa |
Quote:
1. rambo amadeus 2. ljudi koji gotive ramba amadeusa 3. to sto se tebi rambov fazon ne svidja, pa iz nekog razloga mislis da oni kojima se svidja, se pretvaraju da bi bili kul A posto smo krenuli sa ko je sta rekao pricom, cisto da se onda vratimo na sam pocetak: Quote:
Ni meni se ne svidja rambova muzika, niti sam je ikada slusao, ali covek je dosegao nivo svesti (mozda bolje reci samosvesti) kakav retko ko ima i bas to "kvazi" njemu daje jednu sirinu koju pravi intelektualci nemaju. I za kraj, ne zameri na mojim odgovorima, samo imam visak slobodnog vremena, pa mi ovo nadmudrivanje po foumu i teranje maka na konac dodje kao zanimacija, pogotovo kad je ovakva tema na kojoj svak moze da lupi sta oce i da ostane ziv :) |
Ne moz niko vise da se veseli sto je Rambo "puhnuo" od ovih sto su puhnuli pre njega dahcuci nesto u majk o brazilu ili ko zna vec cemu....ko ce vec razumeti te belosvetske fore....:).I dobar dan.....usput:wink:.
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
1. ljudi koji i kad Rambo prdne opravdavaju to krilaticom "au kako smrdi, nema ?ta, čista mas', analogija! Kakav kick! Pa da, Rambo Amadeus, jbt! :shock:" 2. ljudi koji se prave da slu?aju Ramba zato ?to tako u svom okru?enju dobijaju koji IQ vi?e. I shodno tome, skloni su da budu identični grupi #1 Usput, Ramba mo?e? slobodno zameniti sa bilo kojom drugom osobom u univerzumu. |
Procitah sve...ode solja kafe od pola litre :D. Moguce da postoji mali broj ljudi koji ce slusati (ili reci da slusaju Ramba A.) da bi postali u odredjenom drustvu (ili devojci) "privlacniji", mada mislim da je takvih jako, jako malo. Kad dodjem kod nekog, pogledam policu sa diskovima, plocama, kasetama, eventualno Winamp na kompu...tako najbolje vidis koliko je "muzicki inteligentan" i sta zaista slusa...slusam Ramba povremeno, vrlo rado odredjene numere...Eurosong...po meni Zeljko pravi covek za takav dogadjaj...ali ne gledam ga...
Pozz :D. |
Quote:
To sto tebi ti egotriperi smetaju, znaci da si i sam jedan od njih, tj. da i dalje igras tu igru, samo njihov alat je rambo, a tvoj iskrenost. |
Otkud uop?te teza o obo?avanju Ramba Amadeusa? Ja mislim da taj
čovek upravo i neguje koncept obesmi?ljavanja idolopoklonstva kroz svoju reč i muzičko delo. To ?to mu se pri?iva da radi ne?to sasvim suprotno od toga, meni vi?e deluje kao posledica nekog op?teg gubitka vere u svrsishodnost slobode mi?ljenja, nego kao neki njegov lični, a fingirani izbor. Istina je da se RA koristi tuđim "alatima" koje je prilagodio bru?enju sopstvene ideje, ali za?to bi to umanjivalo vrednost hrabrosti da "ukradenim" gađa pokradenog? Ne vidim da se kao pojedini slikao sa predsednikom ili uvukao u ?upak politike, pa ga sve to skupa čuva od ukrivog shvatanja poruke koja bi na prvu trebalo da zagolica, a na drugu da iritira nečije klikere. Taj sistem trule?i koji napada itekako ima klikere, a pa kako bi inače vladao? Razlog za?to mu ne uzvraća po nosu je taj ?to se na Balkanu razmi?lja od danas do sutra, mentalitet naroda je kratkovid i lenj, i linija manjeg otpora je vodeća ?ivotna filozofija. Pričam, dakle, o kolektivnoj svesti koja determini?e odnos sila moći prema njoj samoj, ?to će reći i prema svakome od nas, te je na koncu ove priče sasvim očekivano ?to Rambo spada u zabavni program, u dobar ili lo? cirkus, ?to zavisi od ličnih afiniteta i shvatanja stvari. |
All times are GMT +1. The time now is 04:52 PM. |