![]() |
Re: Sustanje u monitorima ( windows 7 )
Quote:
Sto se tice funkcionalnosti sve je radilo normalno, naravno sem doticnih sumova. Menjao sam i mesta slotova. A to je ono sto i ja zelim da kazem, da ima verovatno nesto do sistema pa onda i driver-a. Jedino sto nisam probao je ovo u BIOS-u, sto je spomenuo LA-2A. |
Najprostije recheno ta opcija se "bavi" ushtedom struje kada procesoru ne radi
nishta pametno... malo komplikovanije: smanjuje mnozilac i volatazu procesora kada ne radi nishta zahtevno... Prvi put chujem da to moze da ima veze... tim pre shto na XP-u radi kako treba a na sedmici ne. A to je generalno podeshavanje na plochi... Ne znam... mozete da probate, nece nishta da vas koshta, al meni to nema nikakve logike... Srecko (LACKY) jel i kod tebe radilo na drugom sistemu tipa XP ili win7? Ako jeste, onda su nashe sumlje opravdane neshto je do win7 64 :( |
XP nisam probao, sam 7-ice i to obe. I na obe je bilo tih nus pojava.
|
Mali zeleni gremlini! (nema shta, jer vishe nishta ne ostaje "pametno")
:( |
aj malo da napravim frku:
sto pljujete osx? pa i sami znate da je bolji jedno(pa ajde da kazem 20x a da ne preteram) od win-a. pa win ima veci troubleshooting nego manual. mada trude se, to se ne moze osporiti. |
Nisam primetio da je neko pljuvao po osx-u... hmmm
|
Quote:
Nisam pomisljao na osx kako se nabavlja, ima li onaj jeftini ;)? kako se instalira? koji programi rade na njemu? sonar, cubase, forge, premijer??? |
Quote:
Sve radi na njemu, nemaš sekiracije. A ako baš hoćeš, obrati se diviner-u, on će ti u detalje objasniti. Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Quote:
probao bih na njima da instaliram.. moze na pc? onda proba da vidim kako radi.. ima li h2o verzija? |
Quote:
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
All times are GMT +1. The time now is 04:19 PM. |