![]() |
Re: Vsti Sempleri i njihov zvuk?!!
Minut i 57 sekudi...
http://www.youtube.com/watch?v=t0kk8Dvzhuo Ko smatra da je normalno ne reći ništa onima koji guraju čorbu u uvo a da pri tom misle da rade pravu stvar, samo napred. Ja ne ćutim kad vidim da neko greši, pokušam da pomognem, a šta će taj uraditi sa informacijom, njegova je stvar. To je jako bitan deo folklora na ovim prostorima: ako ne znaš ne pitaj, ako znaš onda ćuti, ako vidiš da neko ne zna ne otkrivaj mu, ako vidiš da neko zna, napadni ga svim silama dokaži da si ti u pravu. |
kravadinka zezas me?? !! pa kakve vi testove respektujete da su vam bolji? vi to gledate na nekim grafikonima ili slusate usima i verujete njima?
klavir na Le bolji od X3? hahaha smesno! obadve na svirku jednom nosio, Le osto u seni na kutijama x3. evo ti opet dokaz.. ako je i ovde tebi Le bolji na pravom dokazu ja nemam reci, snimio sam par boja cisto GM sa x3 i le. i le noviji 10 god i ta vasa sinteza gubi bas tih 10 god mesto da je bar bolji ne treba nista vise, on je plastika. haha http://www.mediafire.com/?swke69u7rvjpo1j pc.imao sam i n364 cim je izasao 2-3god ga svirao. ii jest ono tvoj sempl onda sigurno, ma drugari to meni dadnu sta novo nadju u kmp. nemam ja te araznere , pa ja to sebi konvertiram., dobra!! |
Quote:
|
Branoy, ja sam mislio da si ti ozbiljan lik koji traži relevantne informacije i testove, tek sad shvatam da si ti klasičan tezgaroš neznalica koji je zaokupljen svojim dogmama i urbanim legendama, kao i svi muzikanti na ovim prostorima.
:banghead: Idi brate na Yu-Midi, tamo se okupljaju takvi kao ti. :harmonikas: |
strasno kravadinka, cenim te max!! a ti takoo. ..
zao mi je sto neki ovako ljudi koji posle prve malo jace teme se razidju zauvek u "zivotu"? pa gde taj svet ide... meni naprotiv, bas lepo nadmetat se , trazit nesto, pa tek na kraju mogu videti dal sam u pravu ili nisam, i ako nisam , kazem svaka cast bio si u pravu. cak ne shvatam ovo uopste licno, nego pisemo, i svadjamo se recima, dokazima.. to je konkretnost. na yu midi ja ne diskutujem, ne pisem tamo, ovde sam od "pocetka".. |
o boze, bas ste dokoni !!!!
Pa koliko so puta shvatili (neki nisu, ocigledno) da ono sto je jednom mega, drugome nije !! I tu je kraj priche !! KRAJ !! Meni ovaj klavir radi a tebi ne radi ! OK.. Meni ITB sve radi i super je a nekome nije , OK.. i sta sad ??? Manite se bre prepiranja.. Muzika je ionako u qurcu, sve se polako svodi na hobi...cemu onda da se zestite?? |
Kravadinka, tvoji opisi drugih su krajnje neukusni.
Čika DaBear je u pravu, totalno! Ajd malo odmorite svi od ove teme... |
Evo, otvorih thread, molim bez karakterizacije i molim da član Kravadinka ukloni istu iz svog poslednjeg posta!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:29 PM. |