![]() |
Re: Joksimovic opet na Eurosongu
Da Bear jel ti bese ucestvovao na Eurosongu sa Baby dol?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Vasa[/QUOTE] |
Quote:
|
Quote:
To je inace bio zadnji put da smo ucestvovali kao Jugoslavija (!)..tad su bas pocela sranja pa su rekli svima da nas bojkotuju (iako smo na generalnoj probi bili u Top 5 po glasovima). Posle bojkota smo zavrsili sa jednim glasom (i sto se neko zajebao..:rotfl:) poslednji !! Ali bilo je super zezanje, ako se izuzme sve oko muzike, nastupa. proba... Tonske probe - katastrofe, Bebi nije mogla da se pokupi, orkestar svirao pesmu napravljenu u MIDI-ju - totalno drugacije ispalo, itd...ali ko ga jebe!) 10 dana u Rimu, Hotel Sheraton, mega klopa, nismo izlazili iz restorana (ja i Sloba)..SVE placeno i jos oko ?1,500 dzeparac !!! Gde to ima?? Negativna strana - Televizija je otkupila sva prava na pesmu za 100DEM !!! Stiglo je nesto posle od SOKOJ-a, ali sitno... :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja pesme nisam ni slao,,,Bebi je poslala (bez da me pita) i oni uzeli..posle pobedili u Sarajevu..ja sam tek tad saznao, kad su mi rekli "idemo u Rim!" Do jaja - sve placeno ! A dnevnice od ?1,500 su mi bile dobro dosle u to vreme!! Zbog cega da se bunim ????? A za sam nastup sam i ja napisao (AKO PAZLJIVO PROCITAS) da je sve sto nema veze sa muzikom bilo super! Nastup - ne da je bio los - nego je bio katastrofa - ali tu je SVE bilo na neuvezbanom pevacu, tj. pevacici ! Niko nije nista vezbao oko nastupa, prvi na redu, minimalna tonska proba, neozbiljnost, itd...mislili su da ce da se provuku (nekako)..ali nisu! A to za "mlade i nove" pevace, pubicitet i te fore...koliko je publiciteta dobila ona pevacica sto je pevala pesmu od Kovac sestre zadnji put..Da li je UOPSTE nesto izdala od tad i profitirala na bilo kom planu?... |
All times are GMT +1. The time now is 11:31 AM. |