![]() |
Re: The Kemper Profiling Amplifier
Ovo je ludilo koliko dobro radi i zvuci. Buducnost!
|
|
Da da, rack verzija sa snagasem za nesto preko 2 soma. Samo jos da se skupi kes 8-)
|
Rack bez snaga?a 1.5k eura...za studio mama.
|
Videh danas da Kemper moze da se nabavi i kod nas pa rek'o da pitam da li je neko imao prilike da ga proba?!
|
Jos 2-3 posla i bice prilike ;)
|
Uskoro cu da prenesem utiske ...
|
Ajde ja malo da izminiram, ali nije mi nikako jasno kako moze da skine EQ sekciju sa odredjenog pojacala. Dakle ako vec napravim svoj ton, uradim profil sa EQ-om postavljenim na odredjeni nacin, kako ce Kemper znati da li moj amp ima jedno-dvo-tropojasni EQ, koje su frekvencije u pitanju, koji Q faktor itd. Znamo da na odredjenim pojacalima ako smanjimo sve EQ potove kao da smo smanjili master na nulu...
Na dosta, pogotovo vintage lampasa, pozicija gaina, master volume-a takodje zna drasticno da utice na boju tona. Verujem da je vecina ovde svirala na lampama, jedan Marshall na kome sam se godinama izivljavao, JVM kombo je u pitanju, sa gainom postavljenim na 100% i promenom jacine master sekcije na svakih 20% menjao je karakter, boju i kompletan frekventni spektar tona koji izbacuje. Drugim recima, ispod 60% zvucao je kao bulja :D Dakle verujem da moze skinuti odredjenu fiksnu ili trenutnu sliku, ali sta je sa varijacijama na temu? Tu su ostali prilicno nedoreceni. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:16 AM. |