![]() |
Re: Letnji hit!
Prema tome - izuzetak potvrdjuje pravilo :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Najbolje bi bilo da razmisljamo u pravcu kako sve sto nije "hit" nije ni za pomena a diviti se i padati u orgazmicke grceve necemu sto je odgledalo nekoliko miliona ljudi(?) a nema veze sa muzikom,realno. Quote:
Sve se pretvorilo u jedan gad dejm hjudz POSAO !!!!!!! Quote:
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WwFaFsu3Ky8?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/WwFaFsu3Ky8?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object> Ovo ima tricavih 5 000 viewa?!????Ima li smisla da se govori o ovoj dvojici u spotu??Najveci showman i najveci sportista svih vremena zajedno,i?Po toj matematici ni prelazna ocjena. Quote:
Quote:
A ima veze sa muzikom koliko i ja sa piramidama u Gizi :D Quote:
|
Quote:
?to se tiče vlastitih neuspeha: ja svoje neuspehe pripisujem sebi, a uspehe srećnom sticaju okolnosti. To me već tridesetak godina uspe?no čuva od opasnosti da sebe shvatim preozbiljno. Pozdrav, Vasa |
awac tj mista vaso , ja se ne bi ""navukao" kao dete od 7-8 godina na onu pesmu izgleda da nismo sami od skipaca koju sam gledao na svakih pola sata 45 minuta na onom nekada lepom trecem kanalu ... tako da ti i delca se latitle gitara i mikrofona umesto da mrmorite na netu i televizijama :)))) mozda bi nam rambo dao najbolji odgovor sta je hit i kako se "namirise"
|
koja jadna pjesma...sve na isti ku...!
kad se sjetim 90-ih i booma muzičkih pravaca ovo danas je zaista jedna velika nula.Na ?ta smo spali ovih godina... |
Quote:
I Škripac i Familija su se uglavnom obraćali ljudima koji nisu imali računare i nisu međusobno razmenjivali 64k demoe i tracker-based fajlove. Takoreći - nekim sasvim prosečnim ljudima za to vreme u Srbiji. A lično mi je bilo super da gledam Kaličaninovu top listu u kojoj su mesta od bila označena od 1010 do 0001. A da je 3K bio odličan kanal - jeste. Imao si i pop/rock i electro/techno i negde pred kraj postojanja su bili u stanju da naprave emisije sa živim nastupima u studiju (i da to zvuči prihvatljivo). Šteta što više nema tako eklektičnih kanala. Gitara u ruke - samo kad mi se hoće :) Izborio sam se za to da ne moram da sviram za pare, a i dosadilo mi je. Pozdrav, Vasa |
e boze...uvek ista prica cimo okacim nesto i skrenem paznju na neku pesmu!:mad:
Odma' krene ISTA PRICA !!! Sve sto imam da izjavim je : DA SU VRATA SVIH PORTALA (INTERNET / TV/ RADIO / NOVINE) OTVORENA SVIMA (KO USPE DA SE PROVUCE PORED ONOG CIKE NA ULAZU...he he ) I DA SVI SLOBODNO MOZETE DA POKUSATE DA PROMENITE I EDUKUJETE SIROKE NARODNE MASE O KVALITETU MUZIKE I STA U STVARI TREBA DA SLUSAJU !! ALAT JE TU (KOMPJUTERI I SOFTWERI) SVI SMO ISTI (MANJE VISE)...STA SE CEKA? GDE SU GROUND-BREAKING-TREND-SETTING PRODUKCIJE IZ NASIH KRAJEVA OD NASIH PRODUCENATA???????? A PRICE TIPA "MUZIKA / POSAO / PARE" (GRRRR!) - PA I BEATLES SU SVIRALI ZA PARE!!!!!! SIGURNO NISU BILI PRI CRVENOM KRSTU?? 99% Ljudi koji sviraju kod nas su jos uvek u mentalitetu gitarijada od pre 25 godina..svi su nekim svojim pricama i tripovima, slusaju jedne iste kasete i ploce od pre 30 godina i ne kapiraju da se svet (malo) promenio u medjuvremenu... |
Quote:
btw ona stvar sto sam zakacio ima malo miliona vjuova al kad sam je kacio isla je na fashion TV-u i malopre aj reko da se okacim na rumski da zdraknem odgovore na pitanja ... a fashion TV u spavacoj sobi i krene ista ta stvar u tom momentu :shock: cisto jedna statistika hita koji nema 10 milijona vjuova.. mislim mozda nisam jasan al verovatnoca 1 u milijun znaci nesto EditA: Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:42 AM. |