![]() |
Re: monitori-situacija
kad smo već kod ovih Adama (a i pošto nismo oko povezivanja) ima li neko da mi razreši ovu dileju:
ja sam više nego skroman daw-ovac, manje od početnika, neto više od entuzijaste.. od opreme imam (m, bolje da se ne brukam..) ali mi se dopali ovi monitori (zbog ribonaca) i taman sam bio spreman da pazarim kad videh da piše "Magnetic shield: No" Držaću ih blizu monitora (monitor je ogromantan lcd) tu blizu je i kućište (na stolu) praktično - držaću ih između lcd-a i kućišta.. Ima li to (što nemaju magnetsku zaštitu) kakve opasnosti po ekran ili Hard Disk? |
Quote:
pozdrav bogi |
a što stavljaš ekran pod navodnike? pa to jeste ekran moj ti..
mogu li kako da rešim to sa HD-om, a da ostanu blizu? I kolika je blizina dozvoljena uopšte... |
eto..sad se boggy iznerviro i mora čekam tri dana dok se neko smilijue sa instrukcijama..
;) |
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
pozdrav bogi |
jes, jees..crt, sećam se i ja ekrana još dok su bili crno beli, sa zelenim slovima..i dok kompjuteri nisu imali miša ;)
ovo "što dalje" od zvučnika mi je nejasno. Kućište, silom prilika, mora da stoji na stolu. Monitori takođe. Da li to "što dalje" onda znači menjanje rasporeda po svaku cenu, ili tu pričamo o nekim santimetrima..(jer ako su santimetri, onda će i moći, ali ako HD ne sme da bude blizu monitora na metar, dva..ili u istoj ravni isl..onda pfft..) |
"Sto dalje" znaci... sto dalje... recimo koliko kablovi dozvoljavaju.
Moji zvucnici su udaljeni pola metra od diskova u racunaru, mada... kada bolje razmislim... imaju shielding... :D pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:31 PM. |