![]() |
Re: Jos jedan Rumunski Mega hit u najavi !!!
Ovo je prvi Rumun koji mi se svidja, odlicno odradjeno, ne bih je pustao, ali za razliku od ostalih rumuna volim da je cujem.
I bice hit leta sigurno, mislim vec je hit, ali ce biti jos veci. |
Quote:
ako cemo o ukusima ja ne kapiram uopste celu frku i paniku oko malog Skrileksa? 2put sam ga slusao po festivalima i deca se loze, ali samo deca. To je... ne znam ni sta je. I nemoj da tripujes da je ovo andergraund u odnosu na rumune. Za rumune imam mnogo vise postovanja jer njihovi hitovi, kakvi god da su, se sami probijaju u vrhove top lista. Ova ekipa oko Dedmausa ima OGROMNU ekipu oko sebe koja samo spamuje decu marketingom kako je nesto vrh. Deca se loze, a ne znaju ni zasto? Totalni trip. |
Quote:
Underground, "cool" muziku je mnogo mnogo lakse raditi nego hitove.... @ cAAc - kazes nema Guette sa Rhiannom...a "who's that chick?" |
Quote:
A da nema hitova, nema. Samo show i led diode. |
U celom besmislu današnje muzike, Rumuni zvuče skroz OK - teraju me da ih pustim ponovo... a valjda je to na kraju krajeva i bitno...
|
Quote:
|
Quote:
Ludilo oko malog skrilexa prave ameri jer je prvi njihov ds producent za kog se culo na sire(gledaju ga kao boga).Ovo je vec hit,a nije se nigde zavrtelo i okacen je samo da bi pokazo da postoji jos nesto osim rumuna .dovatili smo se rajane pa je bilo reci i o tome ko je radio nju..to sto ti vise volis rumunske hitove je lepo i tvoja je stvar (ili ih ne volis ,a postujes) .Deca se loze i odlicno znaju zasto ..ne znam kakve veze ima sa mausom osim ako maus nema veze sa nsda za koje ovo treba da izadje ,a i ne znam kakve to ima veze ..cela ekipa koja je radila na ep-u nema sta da se probija ,oni su face odavno u onome cim se bave ...ne endleske ,ne evropske vec svetske(i na sceni su godinama ,a ne par meseci) i kao sto sam rekao neki od ljudi iz dnb i ds sveta su radili ili pozvani da rade na ozbiljnim komercijalnim projektima koji nemaju veze sa njihovim maticnim zanrom ..Te vune i anonimusi loze po festivalima i klubovima,a vi ne znate zasto ..pa neki malo ozbiljniji su shvatili ..i to je sve zbog price kako je ovo svetski mega hit i kako je to taj najbolji fazon ,a drugi su pajseri ..vazi Ova rumunka je evropski dens hit i nista drugo ..za nekog je mega ,a za nekog nije(to me ni neinteresuje )..Ja ne tripujem nikakav andergraund niti se lozim tako u zivotu ..slusam sta mi se svidja i ne interesuju me mnogo komentari ljudi koji imaju drugaciji muzicki ukus.Ne znam sta vi tripujete i ko vam daje za pravo da sebe smatrate najmerodavnijima ovde ..vasa muzicka dostignuca meni nisu bitna jer to nije moj svet ,a prethodne postove sam pisao u najboljoj nameri (jer sam i sam ljubitelj tredova poput ovog) kako bi neki shvatili da sem ovakvih dens hitova postoji nesto drugo sto je popularno (ne bez razloga) i da malo oslusnu pre nego sto pljunu po tome ..Losi kikovi ,snerovi ,basevi?sintevi katastrofa? nije ni bila ideja sta je bolje pa to kao treba da se radi vec da oslusnu drugaciju i po meni mocniju produkciju od ove rumunske ..necu da vas davim vise ..i samo nastavite da hvalite jedni druge i dalje ..meni to ne pada na pamat da citam vise .Pozdrav ljudi pozdravljaju vas i deca sa festivala <iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/Ob5VvcaGvCo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Quote:
Bolje vrati onaj prethodni post, mnogo je manje nervozan od ovoga... :D ne znam sta si ti skapirao iz mog posta, ali ajde da pojasnim. Znaci ja rumune ne volim. Ne volim ni Skrileksa ni Afrojack-a ni bilo sta sto je nastalo instant, a jeste. Znaci niko nije cuo za skrileksa i onda 2nedelje kasnije svi su culi... I ti sada reci da to nije instant? Ja licno poznajem celu ekipu koja stoji iza njega, a sada mlate nevidjene pare jer su ljudi pametno smislili kako ce da zarade. I Skrileks ima 360deal sa agencijom koja ga gura. Odvalice se od para jer su pola pesama sa albuma zavalili za razne video igrice i to je i bila poenta. Da se proda klincima fora i da se posle muzika metne u igrice koje ce se zbog iste te muzike (mozda) bolje prodavati. Delimicno ista ekipa koja radi dedmau5, na kraju i album skrileksov je izasao prvo za maustrap ako se dobro secam i preko noci su sve pesme bile u top10 beatporta (inace je glavna prica ove godine na wmc-u na beatport zurci bila oko te prevare i svi su ih prozivali...) Ne pisem nesto zato sto sedim kod kuce pa ja kao to tripujem. NE. Ja radim na svim tim istim festivalima, druzim se sa svim tim ljudima, radimo remixe jedni za druge i nalazimo se u istim ili vrlo bliskim izdavackim kucama. I klip sa Ultre koji si postavio, bas sam tu bio... Nekih 10m iza dj boota. I onda kada tako blejis sa ljudima krenu price i pricice, nista zlonamerno nego jednostavno kako funkcionise svetska scena i kako koristiti nesto sto je neko uradio da pospesis sebe i svoj rad. Danas je 90% marketing, a sve ostalo je da imas solidnu pesmu. Mada opet ne mora da bude tako. Zato i postujem rumune jer oni nemaju ogromnu masineriju iza sebe, a svake godine izbace po jedan/dva/tri hita. Svetska. Ti ovde pricas o necemu sto ce biti hit... Ali nije. Nije zato sto prolazi samo u americi jer njihovim klincima moze da se drobi takav marketing. Prolazi i u australiji i u UK, svuda ostalo je prilicno izvikano i na zesce misisce. Zato sto je to instant andergraund. Carevi deci prodaju ono sto ce ove sezone biti kul. A to prolazi uglavnom samo na engleskom govornom podrucju. I svi se hvatate za youtube koji nije uvek merilo popularnosti. Merilo popularnosti su sve stvari kombinovane zajedno. I youtube i bilboard i bbc i hypechart itd itd. Da budem jos jasniji... Iz mog iskustva sve sto dolazi sa zapada je veoma dobro proracunato i smisljeno (uglavnom) iz prostog razloga sto tako stvari tamo funkcionisu. Mozes da imas dobru pesmu, ali imace je jos njih10. Onda se smislja ceo paket i kako ces da se predstavis i kako ces da se ponasas. Znaci PAKET. I osnovno ko ce da uzme pare i kolike ce te pare da budu. To je najbitnije! Ja zato vise gotivim nase istocne susede jer kod njih se nista ne radi planski, nego se uradi pesma i onda ako sama krene da ''zivi'', super! ili se nista ne desi. Opet ima tu i losih stvari jer kada krene onda se spotovi rade jer ''to tako treba'' pa onda i izgledaju debilno i jadno. Cisto odradjivanje, opet nista planski. I ja sam siguran da je pitanje vremena kada ce neki USA agent da provali Innu ili slicnu rumunku i da je plasira u USA i zaradi ozbiljne pare... |
Pa trudio sam se da normalno pricam sa ljudima koji nesto drugacije razmisljaju i slusaju i rade neku drugaciju muzuku i onda shvatim da pet puta pisem jedno te isto i osetim se kao budala,a mozda nisam trebao(i meni su zivci naceti kao vecini ovde) pa onda napisem nesto sto nije toliko normalno i pomalo uvredljivo za druge (a pre toga sam se trudio da ne uradim tako nesto) i onda shvatim koliko je sve to uzaludno i osetim se kao jos veca budala .Plus sto mi kuva u stomaku vec neko vreme zbog gomile drugih stvari (nije dijareja) i ovo je sve trebalo da mi dodje kao neka razbibriga i skretanje misli na neke pozitivnije stvari ..verovatno sam sve pogresno protumacio ali zato sto ja imam problema ,a ne vi ..ovaj put vas pozdravljam pozitivnijim tonom :)
|
|
All times are GMT +1. The time now is 01:54 PM. |