![]() |
Re: Control room problem s podom
Da dodam,koliko sam ja ovako laicki ukapirao,treba obratiti i paznju na simetriju.Ono sto se slozi u sobi sa desne strane,trebalo bi biti kao u ogledalu sa leve strane.Bez obzira gde se niz prekine.
pozz! |
Simetrija vazi kao i za sve u reziji, da!
Samo sto mi nije bash 100% jasno kako da uspostavim tu simetriju? Pratim niz ka desnoj recimo strani od sredine prednjeg zida jel? I onda vozim, vozim po sablonu i gdje odlucim da stanem - tu stanem.. Ostalo mirror? Ili vozim po sablonu na obije strane? |
Quote:
Quote:
|
Jeste simetrija da!!!
Primjer; ako imate sa leve strane od spreda do zadnjeg zida (letve postavljene vertikalno npr.) isto neka bude sa desne strane od spreda do zadnjeg zida. Gdje se sekvenca prekine zbog gabarita i slično, neka se jednostavno prekine... i opet treba voditi brigu oko leve i desne strane/simetrija. |
Da, difuzor je pogresan, potrebno je neke letvice ukloniti a neke ne... procitaj ponovo postove.
pozdrav bogi |
Quote:
Vidish, vidish :D Nisam razmisljao da ih vozis na 2 strane sablona A/B-B/A.. A kad bolje razmislis, onda vidis da nisi ni razmisljao.:D |
I imam josh 1 fenomenalno pitanje. :D (posto se kanim i ja igrat sa letvicama kod mene kad zavrsim sva ova ludila od poslova, i posle odem na odmor jelte) :)
Cloudovi gore? Kako s njima? Od pocetka pa dokle stignu letvice? Sa sredine idem na desno recimo opet, ili kako? |
Opet ne razmi?lja?:)
Ili od sredine clouda na levo i desno zrcalno sekvenca ... ili od sprednje strane clouda do zadnje jedan deo te sekvence, bez simetrije ispred nazad. |
Razmisljam ovog puta. Ali za svaki slucaj i pitam :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uh malo sam zakompicirao valjda cete razumjeti... Prostorija mi je isto neuobicajena prije svega dole su plocice sto nevalja, evo slika, e jos bi mi recimo trebao raspored ono 0 1 1 1 to sam svatio i ispravicu onaj sto sam uprskao nije mi problem.....a raspored nemogu imati dok nemam mjeru kolko mi ukupno treba letvica ili ja tu grijesim ima sablon kako ide 111000110 pisem napamet pa dokle dodjes stim da napavis tako i na suprotnoj strani... sorry za boggy!! |
All times are GMT +1. The time now is 11:54 PM. |