![]() |
Re: RTS hoce pretplatu i za automobile
Quote:
|
Jedina greska je sto ovo ne predlazu budale! Ni ja na ne gledam RTS na TV-u, pa moram da placam pretplatu.
|
Ne radi se ovde o tome da li treba da bude pretplate, vec o tome da su u pitanju idijotski iznosi. Sa druge strane, postoji pitanje naplativosti, pa je neko izgleda i to odmah uracunao jer je znao da dole juznije ne placaju ni struju a ne pretplatu...
Drugo, prekrsen je zakon, jer je neko rts-u dao moje podatke , a nije me pitao o tome i na kraju, ne postoji ugovor o tome da se obavezujem na placanje! Ne moze neko mandatno da naplacuje sta mu padne na pamet, bez mog pristanka i pod pretpostavkom da ima uslove da naplacuje... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:( |
Quote:
A sto se tice omladine - skoro je objavljena "sokantna" vest da po svim vecim firmama ima jako mnogo omladinaca koji rade ZA DZABE !!! (work expirience - praksa)!! Pogotovu u media (TV / Film / Advertising / novine / fashion. itd) RAdno vreme je ne retko 12-15 sati na dan, 6 pa i 7 dana nedeljno - za dzabe !! Cak nema ni "toplog obroka" ni para za prevoz !!! Ali posto ima toliko mladih zeljnih bilo kakvog iskustva, moze im se. Ljudi rade i po vise od dve godine za dzabe..ne bi li nekako dobili neki posao u firmi kasnije.. To je prava ekspoloatacija. Naravno, samo oni koji stanuju i jedu kod roditelja mogu ovo da rade - oni drugi, koji su iz unutrasnjosti - nemaju sanse, jer nema od cega da se izdrzavaju tih par godina. Jedna fashion kompanija (koja pravi lepe pare) od 50 zaposlenih ima 30 koji rade besplatno !!!!!!:( |
Quote:
Pa, dok ima fenomena koje hoće raditi besplatno treba ih musti ..... A, još dok vjeruju da će im to "otvoriti vrata" još bolje... Takve možeš musti koliko hoćeš. Svakih 6 mjeseci im dojaviš da je šef pričao o njima i da razmatra mogućnosti... Nakon 2 godine ih pošalješ kući i uzmeš nove fenomene... Exploitation do bola. Ja sam zagovornik teze da je puno bolje bolje besplatno ležati kod kuće nego besplatno raditi. Rad za 100 Eura mjesečno DA, ali besplatno niti 1 MINUTU |
Quote:
Slazem se, ali to je danas reality.... Evo procitajte ovo...od pre par nedelja !! http://www.mydaily.co.uk/2011/03/04/...ing-exploited/ |
"raditi" besplatno = uciti besplatno.. Za bilo koji ozbiljniji posao ce ti traziti iskustvo
|
All times are GMT +1. The time now is 03:49 AM. |