Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Ssl duende native ! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=36989)

Arthur 24-02-2011 11:54 PM

Re: Ssl duende native !

nisam u životu primetio da se dešava kompresija performansi cpu-a, stvari matematički ili rade ili ne. Čak i 3 igrice koje si pomenuo kad pustiš, u najgorem slučaju one će krenuti da seckaju grafiku i da blokiraju, padaće frame rate, ali ne i kolorit, detaljnost, rezolucija. Zato i nastaje ono čuveno pucketanje u Asio svetu, kad je mašina preopterećena, ona pravi rupe u reprodukciji, ali sam signal koji između tih rupa ostaje, ne bude kompromitovanog kvaliteta. A naročito što ti to generalizuješ na solo i ne solo mod, tek to nema smisla, ukoliko procesor nije blizu overa. A ponavljam, čak i kad je blizu overa, on jednostavno kaže JA OVO NEĆU, a ne obara krišom sam od sebe kvalitet reprodukcije bilo čega. Samo tajming.

Dexxy 25-02-2011 02:36 AM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 299967)
zezas? :shock:

Da riknula... Nosio u apple servis i nista :( mora cela ploca da se menja koja kosta oko 800€.... Naravno da necu da menjam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

STUDIOTON 25-02-2011 11:25 AM

jbt, vidis i to se desava, platis kvalitet izrade, stabilnost sistema i do 3 puta vise .. i mislis da si resio time sve,, a onda ti se desi ovo i ni manje ni vise nego popravka 800 eur.. nije u garanciji?

Strasno .. ista stvar kao i sa iphone4 .. das tolike pare i pazis gde ga hvatas da bi imao mrezu ..a sa aktivnim 3G-om ni to ne pomaze, ili ako neces jb, nemas identifikaciju, ne znas ko te zove, vec pisi duple brojeve sa i bez prefixa :banghead: a ako hoces jb, treba ti mesec dana obuke sta smes a sta ne smes :mad:

Apple,apple.. imaju u firmi vise zaposlenih psihologa nego inzenjera .. znaju oni sta rade.. sto skuplje.. narod ceni kada nesto mnogo plati kako god da je.. a da su jeftini ili u konkurenciji .. ne bi niko kupovao i smejali bi se svim nedostacima.. a ovako kada platis troduplo, oni su najbolji, bogovi . :mad:

Arthur 25-02-2011 11:58 AM

ja lepo rekoh da dajete 500e vise na svetlecu jabuku na poklopcima i kucistima... skup modni detalj

Inovative_kg 25-02-2011 12:24 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 299972)
nisam u ?ivotu primetio da se de?ava kompresija performansi cpu-a, stvari matematički ili rade ili ne. Čak i 3 igrice koje si pomenuo kad pusti?, u najgorem slučaju one će krenuti da seckaju grafiku i da blokiraju, padaće frame rate, ali ne i kolorit, detaljnost, rezolucija. Zato i nastaje ono čuveno pucketanje u Asio svetu, kad je ma?ina preopterećena, ona pravi rupe u reprodukciji, ali sam signal koji između tih rupa ostaje, ne bude kompromitovanog kvaliteta. A naročito ?to ti to generalizuje? na solo i ne solo mod, tek to nema smisla, ukoliko procesor nije blizu overa. A ponavljam, čak i kad je blizu overa, on jednostavno ka?e JA OVO NEĆU, a ne obara kri?om sam od sebe kvalitet reprodukcije bilo čega. Samo tajming.

Ok, hvala, zato sam i trazio razjasnjenje :) .

Arthur 25-02-2011 12:30 PM

hehe, zato i imamo dugme thanks :)

puRe 25-02-2011 12:47 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 299989)
jbt, vidis i to se desava, platis kvalitet izrade, stabilnost sistema i do 3 puta vise .. i mislis da si resio time sve,, a onda ti se desi ovo i ni manje ni vise nego popravka 800 eur.. nije u garanciji?

Strasno .. ista stvar kao i sa iphone4 .. das tolike pare i pazis gde ga hvatas da bi imao mrezu ..a sa aktivnim 3G-om ni to ne pomaze, ili ako neces jb, nemas identifikaciju, ne znas ko te zove, vec pisi duple brojeve sa i bez prefixa :banghead: a ako hoces jb, treba ti mesec dana obuke sta smes a sta ne smes :mad:

Apple,apple.. imaju u firmi vise zaposlenih psihologa nego inzenjera .. znaju oni sta rade.. sto skuplje.. narod ceni kada nesto mnogo plati kako god da je.. a da su jeftini ili u konkurenciji .. ne bi niko kupovao i smejali bi se svim nedostacima.. a ovako kada platis troduplo, oni su najbolji, bogovi . :mad:

Ovo za caller id je iskljucivo zato sto se iPhone ne prodaje zvanicno kod nas. Kada bude bio kod Telenora/VIPa/MTSa, implementirace Apple fix za to.

A ovo za antenu jedino da switchujes na 2G/EDGE, onda nece dropovati pozive.

rastaman 25-02-2011 12:48 PM

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 299979)
Da riknula... Nosio u apple servis i nista :( mora cela ploca da se menja koja kosta oko 800€.... Naravno da necu da menjam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ista stvar se desila pre 20 dana i mom pevachu iz benda, ima mac book pro, sa kog inache na svirkama vuchemo farbe za klavijaturu, i prvo mu crkne grafichka, odnesemo u servis, kao moze 350 e, ok popravi se to, prodje 10tak dana crkne ceo komp,plocha i ko zna shta vec, i zavrshi u kanti...i dalje ne mogu da verujem...:banghead:
izvinjavam se za off

DzoniPFC 25-02-2011 01:04 PM

Quote:

Originally Posted by rastaman (Post 299998)
Ista stvar se desila pre 20 dana i mom pevachu iz benda, ima mac book pro, sa kog inache na svirkama vuchemo farbe za klavijaturu, i prvo mu crkne grafichka, odnesemo u servis, kao moze 350 e, ok popravi se to, prodje 10tak dana crkne ceo komp,plocha i ko zna shta vec, i zavrshi u kanti...i dalje ne mogu da verujem...:banghead:
izvinjavam se za off

http://www.thebestpageintheuniverse....gi?u=macs_cant :rotfl:

http://www.fuckyouapple.com/

Bockie 25-02-2011 01:36 PM

Quote:

Originally Posted by dzonipfc (Post 299999)

Quote:

...most Mac users are skinny...
...:lol:

All times are GMT +1. The time now is 01:27 AM.