Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   opet Rumunski DJ ima hit !! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35918)

kejkz 29-11-2010 05:29 PM

Re: opet Rumunski DJ ima hit !!

Dobro, ajde, stihove smo razradili. CaaCa će biti pevač, on ima apstraktan avatar, ja ne mogu, imam preveliku bradu. Eto, ima i ime, lEpI cAAcA.

cAAc 29-11-2010 05:46 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 292266)
Dobro, ajde, stihove smo razradili. CaaCa će biti pevač, on ima apstraktan avatar, ja ne mogu, imam preveliku bradu. Eto, ima i ime, lEpI cAAcA.

Caac Leroux ,mozda Van izmedju al to je otrcano vec ..a text na engleskom obavezno i da ide nesto kao 'nemoj da se zaljubis u mene ,patices' itd i tripujem da bi klinke prsle ..naravno ne smeju da me vide inace propade projekat

Hollywood 29-11-2010 05:56 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 292244)
PS Sa tako velikim hitom, on moze sad da uzima ladno ?3-4 soma funti po DJ tezgi, (najmanje jedna nedeljno) i za mesec dva da pazari kola....a sad dolazi i nova godina - bice tu i vecih honorara!!

Detcko uzima izmedju 20-25k eura po tezgi. neverovatno, ali istinito.

DaBear 29-11-2010 09:20 PM

Quote:

Originally Posted by Hollywood (Post 292270)

:shock::shock:

Utoliko jos gore !

Mislim - sigurno ne po svakoj tezgi ! I ne u svim zemljama....

ja juce pricao sa Joelom iz Deepest Blue, kaze u Rusiji PA po diskotekama (pojavljivanje po diskotekama i pevanje 1-2 pesme, ugl. na play-back) od ?5-?10 soma !!!!???
Nije svake nedelje ali jednom - dvaput mesecno, posebno oko novaka..

LA-2A 29-11-2010 09:43 PM

Quote:

Originally Posted by Hollywood (Post 292270)

jel to kao DJ ili sa bendom?..posto vidim da ima i bend

cAAc 30-11-2010 01:08 AM

Ko daje te pare za ovog?

Hollywood 30-11-2010 01:20 AM

Quote:

Originally Posted by zato sto sam **** (Post 292281)
jel to kao DJ ili sa bendom?..posto vidim da ima i bend

Ma to je shatro sa bendom, donesu apc40 i 2laptopa i on ''pusta'' muziku. U svakom slucaju to zadovoljstvo kosta te pare. Pusta 3pesme koje ima u verzijama od po 10min i onda jos par hitica izmedju i to je to.

Ko placa? Kada bih ti nabrojao par festivala po svetu koji su nekada bili mnogo kul, a sada bukiraju takve muzicare i takvu muziku. Ali jbg, ljudi to slusaju i radio to pusta pa im se moze.

@Bear - Rusi daju tu kintu, idu svi iz engleske redom, posebno pevacice, samo da je ''live''! Ja sam sada uzeo da smisljam kako ja da napravim lajv. Valja se. haahah

InsaneEyes 30-11-2010 09:07 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 292244)
u dance muzici nema para vise KAO STO JE PRE BILO ! sve se MNOGO smanjilo...sad da bi kupio kola treba ti svetski hit (sansa jednaka kao da dobijes Lotto ili kola na nagradnoj igri - znaci vrlo mala)..

(njegova prva pesma je veliki svetski hit)

a pre 4-5 godina, ovakva kola sam mogao da kupujem na svakih 3-4 meseca od remiksa i 12" white labela !! (bez komponovanja i DJ-isanja, itd..)
Cak nisam ni bio neka velika faca - a bilo je kinte!!

U tome je razlika..

PS Sa tako velikim hitom, on moze sad da uzima ladno ?3-4 soma funti po DJ tezgi, (najmanje jedna nedeljno) i za mesec dva da pazari kola....a sad dolazi i nova godina - bice tu i vecih honorara!!

love can't buy u money :)

kejkz 30-11-2010 12:39 PM

Novac... ima li ne?to ?to on ne mo?e?

DaBear 01-12-2010 10:11 AM

Quote:

Originally Posted by Hollywood (Post 292297)

@Bear - Rusi daju tu kintu, idu svi iz engleske redom, posebno pevacice, samo da je ''live''! Ja sam sada uzeo da smisljam kako ja da napravim lajv. Valja se. haahah

eto ! I ti se prodade...za pare !!!

Sad ce da te se odreknu svi sa Rumskog !!!

:D

All times are GMT +1. The time now is 03:01 AM.