![]() |
Re: Studiji sa trakasima...?
Quote:
Vec sam ja ovo kacio, ovo je teta Nela Vukotic... Slikano na 123 sa Indigo - bendom... btw,Nema triggera... Ne rekoste koji je koji...? |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Daj , majke ti da resimo ono pivo... :wink: Upravo je No.1 - traka...! Sklonila je rezanje,smirglanje i grebanje po bubnoj opni...umeksala i uradila sve sto treba... B77 :kissing: Evo jos jedne koje do sad nisam objavljivao,sa vec poznate svirke, zbog krvavog falsa na back - voc od strane Jelene frajle na jednom mestu, ali sad je sve dobilo dimenziju,za ovu svirku i svira, pa nek je fals, mislim da je jedna od najboljih obrada cika Gibonnijevog Libra... Svaka cast ljudima... Voc mic su 2 X AT 2010... To je bez naknadne obrade, dakle direkt sa Terratec DMX 6 Fire u B77 i nazad... Suvo.. Jeste islo zesce u klip nazad, ali nema distorzije pa me zabole kurcic...! Ta karta ima "Envy 24" yamahin chip, koji je svojevremeno harao na visestruko i mnoooooooogo skupljim kartama (early 2000's) i pravo je zlato... Cuci u starom P3 kompu za net...:D ...a ja 'teo da prodam...:banghead: P.S.: Onaj "jeeea!" na kraju se meni kao "toncu" otelo...:D Poz' |
Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Pivo, nego šta :) Nisam ja zaboravio nego me put retko nanosi u NS. |
Quote:
Obicno ide project-bounce-post... Nije obavezno...:wink: |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
( Jel tako,,? Jel sam ja skapirao - da ne ispadnem ja jos veci mrmot ? ) hehe ,, |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Pa opet, nema pravila...
Uobicajeni redolsed je A-izmiksan projekat bouncujes na traku. B-vratis sa trake na daw. C-final postprodukcija... A onaj koji sam kacio je gotov sa sve postom , samo presao preko trake, a nisam isao u red zone, mozda po koji peak... Nije sad sve to toliko ni bitno, vise sam okacio zbog ljudi koji ocekuju "cudo" , "sustanje" , "10 db basa" "abnormalne razlike" itd... Traka u osnovi ima kumulativni efekat i tu je mozda interesantnije traziti "vece" razlike. Dakle vise kanala trake... E sad, to je malo posao, ali mozda se i tu poigram pa prevucem sve kanale neke stvari, ali je to malo veci posao pa cu da razmislim, ali meni ce znaciti takav test pa cu to verovatno i uraditi, kakav sam blesav...:D |
Zurka je pocela:).Da ne komentarisem sta se meni vise svidja,kroz traku ili ne,neko ce reci da je tu i stvar ukusa i kojecega drugog u pitanju,nego....Bilo bi lepo da se sada svi slozimo da cesce koriscena recenica kako se iz b77 moze izvuci "samo sum i nista drugo" bas i ne stoji:wink:. Gde je tu jos kalibracija,pa malo Boki da mu udje u dusu i tako to...ko voli,to je to za malo para.I da...ne osetim u ovim provucenim snimcima da fali "lepka" kao u gomilici nekih drugih snimcica radjenih ITB.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:58 PM. |