Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Analogija... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35707)

quake2 14-11-2010 08:18 PM

Re: Analogija...

To je na kilometar od mene,komsija Mare.

Znak 14-11-2010 08:25 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 291121)
To je na kilometar od mene,komsija Mare.

Eto ?to je svet mali! Onda zna? o čemu se radi, zaista bila je to čista analogija. Ovo je snimljeno 2003, ne znam kakva je sada situacija, mislim da nudi obe varijante, digitalno i analogno, pa kako voli?. Na?alost nemam pojma koja je oprema bila kod njega (mikseta, magnetofon, mikrofoni, monitori), a voleo bih da znam. Ima? mo?da neke podatke? Inače, bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa Maretom.

quake2 14-11-2010 08:35 PM

Quote:

Originally Posted by Znak (Post 291122)
Eto ?to je svet mali! Onda zna? o ?emu se radi, zaista bila je to ?ista analogija. Ovo je snimljeno 2003, ne znam kakva je sada situacija, mislim da nudi obe varijante, digitalno i analogno, pa kako voli?. Na?alost nemam pojma koja je oprema bila kod njega (mikseta, magnetofon, mikrofoni, monitori), a voleo bih da znam. Ima? mo?da neke podatke? Ina?e, bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa Maretom.

Uh,uh....prvi i na zalost poslednji put sam kod njega bio negde 1996-te.Tada je bio magnetofon 24 ili cak 16 kanala na 2-incnu traku,mixeta....hm....samo ako nije mackie,ne bih se mogao zakleti i jos nesto outboarda.Cujem da to sada sasvim lepo izgleda i da su se od tada debelo ponovili ali da ne nagadjam,verujem da je i Mare ovde negde na forumu pa ce ti on najbolje reci kako stoje stvari ako je raspolozen a ja ga ujedno pozivam i na komsisku kafu i da se ponovo upoznamo jer me je sigurno zaboravio od tada:-).

Znak 14-11-2010 08:37 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 291123)
verujem da je i Mare ovde negde na forumu

??? Kako se zove?

quake2 14-11-2010 08:43 PM

Nemam pojma,samo pretpostavljam...ako nije Mare onda je Zoran,mislim da se tako zove covek koji radi sa njim.Mare i predaje nesto u vezi sa snimanjem u nekoj skoli,uglavnom je jos u tome, tako da ne verujem da je totalno zaobisao Rumski:-).Znaju sigurno ovi izvorni Novosadjani da ti kazu vise o tome,ja sam ovde od skoro.

Bockie 14-11-2010 08:48 PM

Da, cika Mare je mega faca... ...mislim da mi rece da ima Lyrec... ...ali znam da je 16 track na 2"...!

Ali, dobili smo sekciju, pa ajmo tamo lepo da ne davimo forum ovde...:D

Znak 14-11-2010 08:49 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 291125)
Nemam pojma,samo pretpostavljam...ako nije Mare onda je Zoran,mislim da se tako zove covek koji radi sa njim.Mare i predaje nesto u vezi sa snimanjem u nekoj skoli,uglavnom je jos u tome, tako da ne verujem da je totalno zaobisao Rumski:-).Znaju sigurno ovi izvorni Novosadjani da ti kazu vise o tome,ja sam ovde od skoro.

U tome je sigurno, po?to je Sančo - ovaj ?to peva na snimku - ove godine snimio kod njega jo? jedan album.
Stvarno, danas mi je drago ?to sam mo?da uhvatio poslednji voz da snimam gitaru u studiju bez kompjutera. Bio je to do?ivljaj za pamćenje. U novoj sekciji će se pričati verovatno na?iroko kolika je zaista razlika u zvuku, ali atmosfera na snimanju je definitivno bila ne?to posebno, u svakom slučaju inspirativna zbog osećaja da radi? na isti način kao u ona zlatna vremena.

All times are GMT +1. The time now is 12:34 AM.